Muzica

AICI: asculti cele mai noi piese

Video

Vezi cele mai noi videoclipuri

Noutati

Gasesti cele mai noi stiri din muzica!

Evenimente

Esti la curent cu cele mai importante evenimente muzicale

Concursuri

Ai parte de cele mai tari concursuri si premii

Thursday, September 30, 2010

Akcent - My Passion (Teaser)

    Azi noapte, pe canalul oficial de youtube al trupei Akcent, a fost postat un teaser al noului single - "My Passion". Single-ul urmeaza sa fie lansat foarte curand, sa speram ca luna asta ;)). Mie unul imi place cum suna teaser-ul, dar astept sa vad rezultatul final! :)
Mai jos aveti teaser-ul:

Videoclip: Inna - Sun is up

      Pe contul oficial de Youtube al Innei a fost postat cu cateva minute in urma, videoclipul piesei "Sun is up". Single-ul deja a devenit hit in Romania, Bulgaria, Turcia.Videoclipul a fost filmat pe 24 august in Marbella, Spania, in regia lui Alex Herron. Mie personal imi place foarte mult cum a iesit video! va las si pe voi sa-l urmariti:

Tuesday, September 28, 2010

Videoclip: Xonia feat. Deepcentral - My beautiful one

     Frumoasa si talentata Xonia, a filmat videoclipul piesei "My beautiful one" in Ungaria. In videoclip ii vom putea vedea pe Doru si George (Deepcentral) - autorii si producatorii piesei. Videoclipul este o poveste de dragoste in care el si ea se iubesc, si ca in orice poveste de dragoste, se ajunge si la cearta. Imi place foarte mult de Xonia, si cred cu tarie ca va avea succes in cariera muzicala (asta e si dorinta ei in videoclip). Clipul va fi lansat maine in emisiunea "Cronica carcotasilor", dar pana atunci, urmariti teaser-ul:

UPDATE: Dupa ce v-am prezentat teaser-ul, a fost lansat videoclipul piesei "My beautiful one"! videoclipul arata foarte bine ;) Xonia si baietii de la Deepcentral sunt demni de laude! au facut o treaba buna ;). Mai jos aveti videoclipul:

Monday, September 27, 2010

Inna - Sun is up (Sneak Peek Video)

     Pe contul oficial de Youtube al Innei a fost postat un preview al videoclipului "Sun is up". Single-ul deja a devenit hit in Romania, Bulgaria, Turcia.Videoclipul a fost filmat pe 24 august in Marbella, Spania, in regia lui Alex Herron. Pana la aparitia videoclipului in intregime, putem urmari teaser-ul:

Videoclip nou: Lora ft. Phelipe - Hot Spot


       Single-ul "Hot Spot" a fost produs de Phelipe si realizat in studioul P&P Production. Pentru "Hot Spot" s-a filmat si primul videoclip (regizat de Spike) din cariera solo a Lorei. Clipul si-a avut lansarea cu cateva minute in urma pe canalul oficial HaHaHaProduction. Via monden.info, Lora a declarat: “Este o piesa care provoaca… la dans si ma bucur ca am reusit sa colaborez cu Phelipe dupa 6 ani de prietenie, timp in care am facut echipa buna pentru productiile altor artisti. Este una din vocile mele preferate din Romania si un producator foarte bun, in plina ascensiune.

Mie personal mi s-a parut un videoclip original si bine regizat! voua cum vi se pare? :)

Sunday, September 26, 2010

Piesa noua: Tom Boxer featuring Alexandra Black - Obsession

Tom Boxer a postat vineri pe blogul sau o noua piesa "Obsession", in colaborare cu Alexandra Black. Piesa se poate descarca gratis de aici.Muzica si textul ii apartin lui Tom Boxer. De asemenea, artistul a declarat ca va mai lansa inca 2 in aceasta luna  pe http://www.tomboxer.ro/

Friday, September 24, 2010

"Miss Mary - Don't love me" - noua aparitie in peisajul muzical romanesc

       Miss Mary este o tânără ce doreşte să ajungă la inima publicului românesc printr-o piesă foarte frumoasă, produsă de Phelipe. Părinţii au încurajat-o întotdeauna, iar tânăra a urmat diverse cursuri şi ore de canto pentru a-şi îmbunătăţi vocea. Astfel a ajuns ca la varsta de 15 ani să aibă o tehnica vocală foarte avansată şi să poată interpreta melodii care necesită o voce puternică şi bine lucrată.Melodia de debut “Don’t Love Me” este compusă într-un stil pop pur, fiind o piesă încărcată de emoţii şi sentimente transpuse în versurile scrise chiar de tânăra interpretă. Toţi cei care au ascultat piesa au fost plăcut impresionaţi, afirmând că atât înfăţisarea, stilul vestimentar cât şi timbrul vocal al Mariei îi duce cu gândul la Miley Cyrus.
Credeti ca are sanse? :)

Thursday, September 23, 2010

Keo - Liber (New single)

    Dupa ce a fost “prizonier inlantuit” sau “captiv intr-un spatiu ciudat” KEO e in sfarsit “LIBER“. Noul single al lui Keo, si-a avut lansarea pe site-ul oficial al artistului si pe canalul de youtube.Piesa are un mesaj simplu, dar puternic. Acest single marcheaza o schimbare de sound si o noua etapa in cariera artistului. Cel mai mult imi place faptul ca piesa iese din tiparele melodiilor lansate in ultima vreme, care oarecum au devenit plictisitoare, si mai imbucurator este faptul ca versurile piesei "Liber" sunt in limba romana :X
    Aveti mai jos piesa...audiere placuta! ;)

Smiley ft. Pacha Man - Love is for free VIDEO

      Zilele trecute (Joi, inainte de a sustine concert in Chisinau, la care am fost si eu ;)) tin sa-i multumesc lui Smiley pentru timpul acordat fanilor la facut poze si pentru show-ul LIVE extraordinar) Smiley impreuna cu Pacha Man au filmat videoclipul piesei Love is for free", in regia lui Iulian Moga. Actiunea s-a desfasurat intr-un lan de porumb din apropierea comunei Branesti de langa Bucuresti. Pe site-ul oficial al artistului scrie: "Clipul este o poveste a libertatii in general si a iubirii libere in special. Asa ca fiti liberi, iubiti si asculati “Love Is for Free”   :)"

Videoclipul este foarte frumos, mai ales faza cu baia de popcorn :)) deci sa urmarim clipul zic eu ;))

Wednesday, September 22, 2010

Trupa SIMPLU lucreaza la noul album!


    Intotdeauna mi-a placut trupa Simplu! mai exact, imi place "Simplu" inca de cand a venit Smiley in trupa! si acum ascult cu mare drag hiturile: "Oare stii, Hye Bye, Sa zburam spre cer, O secunda, Jumatatea ta, Zece". Ascult "Simplu", pentru ca nu am cum sa ma satur de muzica buna...mereu au stiut sa vina cu un produs nou si de calitate inalta! acum baietii lucreaza la noul album, care cu siguranta se va bucura de succes.Un prieten de-al meu, fan "Simplu", l-a intrebat pe Piticu pe facebook ce planuri de viitor au (referitor la muzica) :D, la care Piticu a spus ca "Saptamana asta urmeaza sa alegem noul single...". Azi pe youtube am dat de o inregistrare video cu baietii de la Simplu, lucrand in studio la o noua piesa.Sa fie oare noul single? :) in orice caz, mie imi place mult cum suna...va las si pe voi sa urmariti video:

Teaser noul single KEO – Liber

Keo lanseaza un nou single! "Liber" este numele piesei, care va avea lansarea pe site-ul oficial al artistului http://www.keo.ro/ maine, 23 septembrie, la ora 21:00.


Mie unul imi place cum suna teaser-ul :X


Free counters!