Muzica

AICI: asculti cele mai noi piese

Video

Vezi cele mai noi videoclipuri

Noutati

Gasesti cele mai noi stiri din muzica!

Evenimente

Esti la curent cu cele mai importante evenimente muzicale

Concursuri

Ai parte de cele mai tari concursuri si premii

Saturday, October 30, 2010

Piesa noua: Dan Balan & Vera Brejneva - Лепестками Слез (Petale de lacrimi)

      Dan Balan a inregistrat o piesa in duet cu Vera brejneva, frumoasa fosta componenta a trupei Via Gra, ce se numeste "Лепестками Слез" (in romana "Petale de lacrimi"). Piesa, compusa si produsa de Dan Balan, s-a primit foarte frumoasa si sentimentala, chiar daca partile vocale Dan si Vera le-au inregistrat in studiouri diferite, tinand legatura doar prin telefon fiecare spunandu-si punctul sau de vedere despre cum ar trebui sa iasa produsul final :). Dupa spusele Verei, colaborarea cu Dan s-a dovedit a fi usoara si chiar placuta...la fel si Dan, este multumit de colaborare mai ales ca au reusit sa redea "magia" depusa in compozitie!
     Videoclipul piesei va aparea pe posturile muzicale tv la inceputul lunii noiembrie. Filmarile au avut loc in Kiev, regizor fiind un talentat clipmaker, Serghei Solodkii. Pana va aparea clipul, va las sa ascultati piesa, care mie imi place mult! Enjoy:

Friday, October 29, 2010

New Video: Nicole Sherzinger - Poison

   Iata ca a fost lansat si videoclipul piesei "Poison" al frumoasei Nicole Sherzinger. Piesa a fost produsa de RedOneiar, iar clipul a fost regizat de Joseph Kahn, care a regizat si videoclipurile "Toxic" si "Womanizer" pentru Britney Spears. Imi place ce-mi vad ochii privind acest videoclip, unul de calitate si bine pus la punct! Enjoy:

Thursday, October 28, 2010

New single: Narcotic Sound & Christian D. - Danca Bonito

     Cu cateva minute in urma, in cadrul emisiunii "Kiss kiss in the mix" la KissFm, a fost lansata piesa "Danca Bonito". Piesa a fost compusa inca din vara, in pauzele dintre concerte. Este o piesa energica care cu siguranta va fi HIT, asta din cauza ca a fost foarte asteptata! Piesa de asemenea a fost incarcata pe canalul oficial de youtube al baietilor de la Narcotic Sound, dar pana in momentul lansarii a fost tinuta pe privat ;)).
     Vreau sa va spun ca azi este ziua lui Christian D. (pentru cei care nu au stiut) si merita un sincer LA MULTI ANI! cu aceasta ocazie tin sa le multumesc baietilor de la Narcotic Sound & Christian D. ca au facut un show minunat pe 10 septembrie la Chisinau, unde au cantat in premiera prima varianta a piesei "Danca Bonito", si vreau sa le multumesc si pentru faptul ca ne-au acordat timp sa facem poze ;)
Va las mai jos inregistrarea de la concertul din Chisinau si desigur varianta oficiala a piesei:

Monday, October 25, 2010

New Song: Dyma - Fire

     Dyma este absolventul "Fabricii de Staruri" (gen "Megastar" din Romania), iar anul acesta a obtinut locul 5 la selectia nationala "Eurovision", Republica Moldova. Acum este student la "Academia de Muzica si Arte Plastice" din Chisinau.
    Cu cateva minute in urma, pe canalul oficial de youtube al artistului Dyma, a fost lansata noua sa piesa ce poarta denumirea "Fire". Piesa a fost produsa in Romania, muzica a fost compusa de Ciprian Blaga, compozitor ce lucreaza cu trupa Hi-Q si care a compus asa hituri ca: "Lose you" si "Hello, Say Hello". Textul piesei a fost scris de catre Aris kalimeris, fostul producator al lui Dyma. Dyma este la a 2-a colaborare cu compozitori din Romania, prima colaborare fiind cu Dony la piesa "Meu Corazon". Mie personal imi place foarte mult piesa "Fire" si sunt convins ca o sa fie HIT ce o sa cucereasca auzul multor ascultatori :). Va las s-o ascultati mai jos si astept parerile voastre:

New song: Corina feat. JJ - No Sleepin'

    Azi pe canalul oficial de youtube "HaHaHa Production" a fost lansat noul single al uneia dintre cele mai indragite artiste din Romania, Corina. Single-ul ce in curand va beneficia de un videoclip, este in colaborare cu JJ si poarta denumirea de "No Sleepin' ", de-asemenea si mai important este ca marcheaza revenirea artistei pe piata muzicala, dupa o pauza de aproape 2 ani. Piesa (evident), a fost realizata in studiourile "HaHaHa Production".Eu zic ca o sa fie HIT:

New artist: Mike - Freak it


   Mihai - un artist nou pe piata muzicala romaneasca. Originar din Bacau, insa acum locuieste in Bucuresti. Are 19 ani, dar viseaza inca de cand era mic sa cante si sa faca ceva notabil in industria muzicala romaneasca. Dupa multe incercari, a dat peste un baiat foarte talentat Marian Nica (NMC), care i-a facut o piesa ce i se potriveste perfect si se intituleaza "Freak it". Marian Nica a colaborat si cu Lora (ex. Wassabi) pentru "Release the pain". Mike are foarte mare incredere in piesa sa de debut si crede ca ar fi ideal sa intre pe radio. Din partea mea, ii urez mult succes si astept sa vad reactiile voastre! :) mai jos aveti piesa si un cover live in studio:


Sunday, October 24, 2010

New Project: Saranda - Secret life (Limited & Official Version)

    Ieri pe canalul oficial de youtube "Midnight Production" a fost lansata o noua piesa "Secret life" al proiectului "Saranda", proiect de studio, marca Midnight Production si este made by Dony & The Kid. Piesa suna foarte bine, mi-a placut de la prima ascultare! o aveti mai jos:

Friday, October 22, 2010

New Video: Chris Brown - Yeah 3x

    Cel mai nou videoclip al lui Chris Brown, ce poarta denumirea "Yeah 3x" a fost lansat ieri (21.10.10) pe http://www.mtv.com/ .Videoclipul a fost regizat de Colin Tilley care a regizat, de asemenea, "Deuces" şi videoclipul cel mai recent al lui Justin Bieber - "U Smile". Videoclipul este unul foarte bun, imi place ca e plin de dans. Daca esti fan al dansului, atunci cu siguranta iti va place si tie ;) ENJOY:

Videoclip nou: Nelly Furtado - Fuerte

    Nelly Furtado se pregateste sa lanseze primul "Best Of" din cariera sa muzicala. Lansarea acestuia va avea loc pe 15 noiembrie. Albumul "Best Of" va include 17 dintre cele mai cunoscute piese ale artistei. Primul single ce beneficiaza si de un videoclip, care a fost lansat astazi, poarta denumirea "Fuerte" si reprezinta  o colaborare dintre Nelly si Concha Buika, o artista celebra in America latina. Mie imi place si videoclipul si piesa! Voua cum vi se pare?

Tuesday, October 19, 2010

Piesa noua: Adela vs Radio Killer - I miss you

   A fost lansata o noua piesa marca "Hahaha Production". Este vorba despre o piesa compusa de Smiley, ce poarta titlul "I miss you" si este o colaborare dintre Adela Popescu si Radio Killer. Piesa suna foarte bine! mi-a placut de la prima ascultare :X
ENJOY:

Saturday, October 16, 2010

New video: Arsenie( A-STYLE) - Remember me

    "Remember me" este numele noului single al lui Arsenie. Acestei piese (muzica si text: Arsenie) i-a fost filmat si un videoclip care a fost lansat pe canalul oficial de youtube al artistului. De productie s-a ocupat Music Vision, iar de videoclip s-a ocupat Rival Film, regizor fiind Florin G. Botea. Aveti mai jos videoclipul:

Thursday, October 14, 2010

New Single: Andra - Something new

    
      Noul single Andra – “Something New” a avut lansarea azi-noapte pe http://www.cancan.ro/. Poza face parte din shooting-ul pe care l-a realizat împreună cu Edward Aninaru, iar piesa o aveti mai jos:
Cum vi se pare?

Wednesday, October 13, 2010

New video: Dan Balan - Justify Sex

     Azi noapte, Dan Balan a facut lansarea celui mai nou videoclip al sau "Justify Sex" (desi s-a anuntat la radio ca videoclipul urma sa fie lansat in premiera mondiala de ziua orasului Chisinau, in Piata Marii Adunari Nationale) pe canalul sau de youtube si totodata a lansat si siteul http://www.justifysex.com/ unde puteti vedea atat videoclipul cat si o serie de poze de la filmari. "Justify Sex" a fost turnat in Los Angeles si a fost regizat de fiul lui Bob Dylan. Autorul si compozitorul piesei este Dan Balan.Videoclipul mi s-a parut foarte interesant si original, asta din cauza ca parca e un trailer al unui film "Horror" (imi plac filmele de acest gen) si bineinteles din cauza prezentei a multor fete sexoase :). In videoclip Dan joaca rolul unui maniac, care urmareste fetele si le omoara, in final insa.....vedeti videoclipul mai bine :))

Sunday, October 10, 2010

New single: Akcent - My Passion

     In urma cu aproape 2 saptamani, v-am prezentat teaser-ul noului single al trupei Akcent, "My Passion". Acum a venit randul sa va prezint intreaga piesa, care a fost postata azi noapte pe canalul oficial de youtube al trupei si care deja m-a prins foarte bine de la prima ascultare. Vocea feminina de pe piesa este placuta auzului, de-asemenea si sound-ul! Enjoy:

Saturday, October 9, 2010

Premiera: Northway - Hello, Hello

      Northway - cea mai noua trupa la Music Management
"Este toamna, vine iarna, fetele noastre pun textila pe ele asa ca e momentul pentru baieti sa iasa la rampa. Northway este cea mai noua trupa semnata la Music Management. Numele nu are legatura cu Laponia ci cu Baia Mare - oras frumos din nordul tarii. Cei doi membri ai trupei de acolo vin. Asa ca faceti legatura. Primul lor single se numeste "Hello, Hello" si este produs de Deepcentral. Cat de succes va fi depinde de voi. Noi credem in ei." Via MusicMagement
    Cand am ascultat prima data piesa, prima reactie a fost "WOW"! imi place cam tot ce produc baietii de la Deepcentral pentru ca produc numai piese bune, printre care si pesa "Hello, Hello". Sper ca aceasta piesa sa urce foarte repede in topuri, sa aiba succes mare si cat de curand, sa beneficieze si de un videoclip pentru ca merita din plin! Le urez succes baietilor si sa reziste pe piata muzicala un timp foarte lung! ;) mai jos aveti piesa:

Tuesday, October 5, 2010

New single: Fly Project - GoodBye

    Pe canalul oficial de youtube FlyRecords a fost upload-at un nou single al baietilor de la Fly Project. Piesa (produsa de FlyRecords) se numeste"GoodBye" si a fost lansata pe 30 septembrie in cadrul deschiderii Club Bellagio din Bucuresti. Mai jos o puteti asculta:

Sunday, October 3, 2010

New Single: Sasha Lopez - All my people

   "All my people" este al doilea single al lui Sasha Lopez (dupa "Madam" ft. Anda Adam & Broono) si este tot in colaborare cu Broono, finalistul Fabricii de Staruri din Republica Moldova, iar vocea feminina de pe piesa apartine lui Jo. Single-ul a fost lansat in premiera pe cel mai popular blog de muzica din Romania - Monden.info. Mai jos aveti piesa:

Free counters!