Muzica

AICI: asculti cele mai noi piese

Video

Vezi cele mai noi videoclipuri

Noutati

Gasesti cele mai noi stiri din muzica!

Evenimente

Esti la curent cu cele mai importante evenimente muzicale

Concursuri

Ai parte de cele mai tari concursuri si premii

Tuesday, November 30, 2010

New Video: Alex Belenky - Give me a sign

     A fost lansat videoclipul celui mai nou single "Give me a sign" semnat Alex Belenki (castigatorul Fabricii de Staruri II). Videoclipul "Give me a sign" este marca OnAir Production. Pentru a alege fata din rolul principal, s-a facut un casting in urma caruia a fost aleasa Alexandra Cox, dar si alte frumoase fete, care au acceptat cu placere sa se filmeze in clip. In videoclip alaturi de Alex mai apar si 2 prieteni foarte buni de-ai sai, Broono si DiBo. Filmarile au durat 4 zile in mai multe locatii. Mai jos puteti urmari rezultatul final:

Friday, November 26, 2010

New Single: Radio Killer - Lonely Heart


     Azi, pe canalul oficial de youtube Hahaha Production, a fost lansat cel mai nou single semnat Radio Killer. Piesa se numeste "Lonely Heart" si este produsa de Hahaha Production in frunte cu Smiley. Dupa ce audiem piesa, ne dam seama cu siguranta ca nu e vocea lui Smiley, ci este o voce feminina, care apartine unei frumoase tinere de 20 de ani pe nume Catalina Ciobanu, numele ei de scena fiind Lee Heart. De azi inainte, Smiley nu va mai fi vocea proiectului Radio Killer, insa se va ocupa de productia lui. Stiu ca acest single a fost asteptat, mai ales ca cu totii am vazut inregistrarea de la Europa Plus in care Radio Killer a cantat "Lonely Heart", totodata stiu ca sunteti (poate placut/poate nu) surprinsi de faptul ca Smiley nu va mai urca pe scena cu proiectul "Radio Killer". Ce pot sa va zic eu?! imi place cum suna piesa cu voce feminina, dar ma alatur sutelor de pareri (pe care le-am citit in comentarii) si cred cu tarie ca mai bine suna "Lonely Heart" cu vocea lui Smiley!
    "Lonely Heart" va dispune si de un videoclip, filmarile caruia vor incepe saptamana viitoare in regia lui Iulian Moga.
    Mai jos aveti piesa si "spatiu" pentru a va exprima parerea ;))


Thursday, November 25, 2010

New single: Zero - So far away

      Azi, pe http://www.cancan.ro/ s-a lansat cel mai nou single al trupei Zero. Piesa este o balada rock, se numeste "So far away" si a fost compusa in totalitate de baietii din "Zero". Piesa are un sound placut si un text profund, care cu siguranta va ajunge la inimile ascultatorilor. Nu cred ca o sa ma satur s-o ascult prea repede, ca si "Sunny days" de altfel, pe care o ascultam in toata ziua pe o perioada lunga de timp. Mai jos aveti piesa. Audiere placuta

Tuesday, November 23, 2010

New single: Alex Velea - One shot

     Aseara in toiul noptii, pe canalul oficial de youtube Hahaha Production a fost lansat cel mai nou single al lui Alex Velea, "One Shot", piesa fiind (bineinteles) o productie Hahaha Production. Alex a scris pe contul sau de facebook: "Fenomenul Alex Velea loveste din nou:) sunt mandru de ce am realizat alaturi de
echipa mea HA HA HA si sper ca piesa sa va fie pe plac. Iubiti-ma in
continuare fiindca eu va iubesc.Ramane sa va contactez...pe fix:)))". Mai jos puteti asculta piesa, dar si puteti vedea o poza cu mine si Alex ;))



Monday, November 22, 2010

New Video: Anda Adam ft. DDY - Show me

       Cu cateva minute in urma, pe www.mtv.ro, a fost lansat noul videoclip Anda Adam. "Show me" este denumirea noul videoclip regizat de Alex Ceausu si filmat in Turcia si Romania, piesa fiind compusa de Anda Adam si Zozo, cel care i-a compus si piesa "Surrender" ft. Connect-R pentru finala Eurovision 2009.

Exclusiv: De vorba cu Mihai Teodor!

   
       Am stat de vorba cu unul dintre cei mai apreciati si talentati artisti din Republica Moldova, Mihai Teodor. Din interviul pe care i l-am luat, o sa aflati ca nu este un artist cu fite, ci un artist in adevaratul sens al cuvantului, care chiar are ceva de spus in industria muzicala atat autohtona, cat si pe plan international!  Deci, sa incepem:
1. Salutare Mihai! Ce faci? 
Mihai Teodor: Buna, iti raspund in miscare la acest interviu! Diminetile de luni sunt foarte aglomerate in activitati, si trebuie sa le reusesc pe toate azi!
2. Ce semnifica muzica pentru tine?
Mihai Teodor: Muzica e ceea ce-mi suna in cap tot timpul, si sunt un fericit ca acum pot sa va arat si voua ce e acolo. Pe la 12 ani m-am indragostit de ea si de atunci nu ma mai despart! De fapt toate activitatile mele de pana acum au avut o conexiune cu muzica, am produs emisiuni radio si TV, si erau si ele muzicale. Acum lucrez la piesele mele, si sunt implinit!
3. Ai lansat de curand primul videoclip din craiera ta muzicala la piesa “Who loves you now”. Cum a fost la filmari?
Mihai Teodor: A fost foarte distractiv, am combinat utilul – filmarile, cu placutul – si aici ma refer la mare, bai de soare si nopti nedormite alaturi de cei mai apropiati prieteni!
4. De ce l-ai ales pe Veaceslav Sirbu ca regizor? Cum ati ajuns la aceasta colaborare?
Mihai Teodor: A fost o intimplare fericita, ne-am intilnit intr-o zi intr-un restaurant din Chisinau si el mi-a zis ca-i place melodia la nebunie, si ca o vede deja filmata. Asa am ajuns sa discutam despre colaborarea care a si adus la aparitia acestui videoclip – plin de soare si caldura!
5. Imi pare bine sa vad ca ai inceput o promovare intensa a piesei, cat si a videoclipului la radio si TV la noi in RM. Care este urmatoarea tara “tinta” in care vei ince pepromovarea? 
Mihai Teodor: Suntem in tratative cu mai multe state europene dar si CSI! Eu unul sper sa ajunga la inimile cator mai multi oameni, indifferent de nationalitate!
6. Ce te inspira atunci cand compui o piesa?
Mihai Teodor: Nu caut inspiratie in jur, ci in mine! Toate piesele pe care le-am scris sau compus, redau starile mele de spirit, istorii de dragoste etc. Imi place sa fiu sincer cu ascultatorul meu!
7. Care e motto-ul tau in viata?
Mihai Teodor: Cand vrei ceva, tot Universul conspira ca tu sa obtii ceea ce vrei! Nu e un motto, e un credo de-al meu :)
8. Care e viziunea ta asupra mediului online?
Mihai Teodor: Imi plac retelele de socializare pentru ca imi faciliteaza comunicare cu prietenii, care sunt si ei foarte ocupati,  astfel mentinem contactul non-stop. Plus la asta e si multa lume buna acolo!
Ce tine de intreg mediu on-line, asta e viitorul, inclusiv al muzicii!
9.  Stiu ca in afara de faptul ca canti, esti si producator muzical al unui post de radio popular de la noi. Reusesti sa ai si timp liber? Daca da, ce faci in timpul liber? Ai un hobby?
Mihai Teodor: In timpul liber stau cu prietenii, fie in afara orasului, fie la un joc de monopoly, fie intr-o atmosfera detasata. Profit de acest timp liber pentru ca e din ce in ce mai putin!
10. Single-uri ai scos, videoclip ai filmat…ce urmeaza? un album cumva? :D
Mihai Teodor: Lucrez in prezent asupra primului material discografic, pe care cred ca-l voi lansa in 2011! Am multe piese la care lucrez in prezent alaturi de producatorii muzicali Mahay (Mihai Ciucium) si Max Kissaru, inclusiv si la urmatorul single care va fi foarte HOT!
11. Ce e mai important pentru tine, ca muzica ta sa ajunga la lume, sau sa ajunga la lume in mod legal? Care e viziunea ta asupra pirateriei?
Mihai Teodor: Sunt pentru apararea drepturilor de autor, dar in acelasi timp vreau ca muzica sa se propage pe cale libera, avand in vedere ca e o arta!

12.  Unde te pot gasi fanii? Ai conturi pe retele de socializare?
Mihai Teodor: Ma pot gasi pe fan-page-ul Mihai Teodor pe Facebook! Sau pe pagina Fan-Clubului din Rusia dintr-o alta retea de socializare, Vkontakte! In curind voi lansa si o pagina web internationala!

13.  La final, vrei sa lasi un mesaj cititorilor blogului “Ion Istratii Info”? 
Mihai Teodor: Ascultati muzica de calitate, si fiti mereu informati! 
 P.S. Iarna asta va fi fierbinte, si asta v-o promit! 

Iti multumesc frumos pentru atentie! mai jos va las cu minunatul videoclip "Who loves you now":


Videoclip nou: Gloria - You Should know


      Aseara, cu ocazia zilei de nastere a artistei, in clubul de noapte "Studio" s-a adunat lume pentru a o felicita pe Gloria, dar si pentru a o sustine pentru ca si-a lansat primul videoclip din cariera muzicala.Videoclipul a fost filmat pentru o piesa noua, "You should know". Melodia piesei a fost compusa de Ion Lincovschi, iar textul - scris chiar de insasi interpreta. Filmarile clipului au durat 2 zile in 2 locatii: in Conservator si intr-o casa cu un anturaj asemanator anilor '30. La videoclip a lucrat o echipa compusa din: Regizor - Veronica Pisarenco; Operator - Anatoii Scorps; Montare - Mihail Iudin; Lumini - Trofim Gutan; Stilist - Mirabela Jaloba.
     Imi place mult cum arata videoclipul. Artista arata senzual in atmosfera linistita si romantica ce predomina creatia video. Fara multa vorba, priviti mai jos videoclipul:

Eugen Doibani are un nou nume de scena + doua creatii noi!

        "Vin cu o noutate pentru toți admiratorii și ascultătorii mei. De acum înainte numele meu de scenă va fi ”Natan”. A fost un rebranding de moment legat de hotărîrea manageriței unei case de discuri cu care urmez să semnez un contract la începutul anului 2011. Pe lîngă faptul că mizez ca acest nume să-mi aduc puncte de succes odată cu colaborarea cu cei de peste Prut, e o schimbare așteptată de mine și pe lîngă toate îmi pare un nume deosebit nu doar din cauza că se citește la fel și de la început și de la sfîrșit )) dar și din cauza că mă reprezintă în totalitate (lucru despre care am aflat abia după ce mi l-am ales). Este un nume de origine ebraică ce semnifică ”Dumnezeu a dat”. Cu acest nume lansez în același timp două creații , una format club și alta format ”suflet”). Prima am numit-o ”Today” și o fuziune dintre house-ul românesc în vogă și interpretarea disco-funk a anilor 70 ai sec. XX. E o piesă cît se poate de pozitivă și în ea am prezentat imaginea unui clubber înrăit care profită de tot ce îi oferă viața de noapte. Un motto perfect al unui cosmopolit contemporan ar fi : ”Nu contează ziua de mîine, contează ziua de azi”. Piesa dată mai e și parțial autobiografică ) A doua piesă e în română și se numește ”Dacă dragoste mai e”. Această piesă descrie starea mea de creație și are o atmosferă sumbră, singuratică , dar în acest peisaj pesimist persistă și nuanțe de speranță. Este vorba despre momentele cînd ne dăm seama de faptul că dragostea e o necesitate vitală și că orice urmă a unei iubiri de cîndva care ar putea avea o continuare doare pînă în adîncul sufletului. Toată lumea a avut parte de astfel de sentimente și sper să primească cu căldură piesa mea în căsuța sufletelor lor.
Dumnezeu mi-a dat și am răspunderea să ofer ce am mai bun tuturor care alături de mine cred că muzica e sinonimul cuvîntului ”sens”..."

       Dupa ce citim spusele artistului, nu ne ramane decat sa-i uram mult succes! mai jos aveti piesele "Daca dragoste mai e" si "Today", piese care sincer, mi-au placut de la prima ascultare:




Videoclip nou: Delyno - Private love

     Hitul "Private love" dispune acum si de un videoclip. Videoclipul a fost regizat de Iulian Moga si lansat in noaptea trecuta pe canalul oficial de youtube MediaProMusic. Piesa o ascult foarte des, iar clipul este o completare vizuala a piesei si arata foarte bine. Mai jos il puteti privi si...astept pareri!

Friday, November 19, 2010

New Video: Dan Balan & Vera Brezhneva - Petals of tears

      Dan Balan a inregistrat o piesa in duet cu Vera Brejneva, frumoasa fosta componenta a trupei Via Gra, ce se numeste "Лепестками Слез" (in romana "Petale de lacrimi"). Piesa, compusa si produsa de Dan Balan, s-a primit foarte frumoasa si sentimentala, chiar daca partile vocale Dan si Vera le-au inregistrat in studiouri diferite, tinand legatura doar prin telefon fiecare spunandu-si punctul sau de vedere despre cum ar trebui sa iasa produsul final :). Dupa spusele Verei, colaborarea cu Dan s-a dovedit a fi usoara si chiar placuta...la fel si Dan, este multumit de colaborare mai ales ca au reusit sa redea "magia" depusa in compozitie!
     Filmarile videoclipului au avut loc in Kiev, regizor fiind un talentat clipmaker, Serghei Solodkii. Enjoy:

Thursday, November 18, 2010

Filmari videoclip Northway - Hello, Hello (Poze)

     Sambata trecuta au avut loc filmarile primului videoclip al proiectului Northway la piesa "Hello, Hello". Piesa a fost produsa de baietii de la Deepcentral si am scris despre ea si aici. Filmarile au avut loc in diferite locatii: in incaperi (2 locuri diferite), in masina, in oras. La videoclip a lucrat o echipa formata din: Regizor - Cristi Farcas; Stilist vestimentar - Alex Necula; Machiaj - Lavinia Ana; fata din videoclip - Andra Stefan; Sergiu si Adrian (bineinteles) ;)) si nu in ultimul rand, le-a fost alaturi si managerul lor, Ciprian Rogojan (Cici din trupa Sistem). Videoclipul urmeaza sa fie lansat foarte curand, asa ca STAY TUNED!
    Pana apare videoclipul, puteti urmari cateva poze de la filmarile videoclipului:


























Tuesday, November 16, 2010

Single nou: Puya ft. Connect-R - Americandrim

    Azi,  pe www.monden.info a fost lansat cel mai nou single al lui Puya "Americandrim" si este un featuring cu Connect-R. La noul single Puya a mai colaborat si cu George Hora, piesa fiind inregistrata in aceasta toamna in Studio 66 din Timisoara. Piesa "Americandrim" va fi inclusa pe albumul solo al lui Puya, album ce urmeaza sa fie lansat, insa data sigura inca nu e stabilita. De-asemenea, single-ul va beneficia si de un videoclip al carui regizor este Marian Crisan si premiera caruia va avea loc prima jumatate a lunii decembrie.




Sursa: Monden.info

Piesa noua: Elena Gheorghe - Midnight sun

     Azi pe siteul oficial al Elenei Gheorghe a fost lansata o noua piesa, intitulata "Midnight sun". Piesa a fost compusa de Laurentiu Duta, si desi se aude trompenta, imi place foarte mult cum suna melodia...e vesela si-mi ridica dispozitia cand o ascult! eu cred c-o sa ajunga, cel putin, la fel de difuzata ca "Disco Romancing", voi ce credeti? :)

Monday, November 15, 2010

New Single: Sistem vs. Deepcentral - In urma ta


       A fost lansata o noua piesa a trupei Sistem cu titlul "In urma ta". Pe contul de facebook al trupei Sistem citim: "Pentru ca sunteti prietenii nostri si ne stati aproape, vrem sa fiti primii care asculta noul nostru single pe care l-am facut impreuna cu Deepcentral." Dupa titlu cred ca v-ati dat seama ca e o piesa in romana! (mai rarut intalnim azi piese de genul asta) ;)) versurile nu doar ca sunt in romana, ci si se potrivesc perfect pentru toamna!
      Piesa primeste in continuare pareri foarte bune, deci eu cred ca va fi HIT! ENJOY!

Zero ft. Adriana Vlad - As vrea

      Azi am hotarat sa scriu despre o piesa foarte frumoasa cu titlul "As vrea", o colaborare dintre trupa Zero si Adriana Vlad. Desi piesa face parte de pe albumul "Sunny days", care a fost lansat pe 7 aprilie 2009, nu prea a fost auzita pe net (abia ieri am vazut ca a fost postata pe canalul de youtube al unuia dintre membrii trupei Zero). Piesa "As vrea" a luat nastere la inceputul anului 2009 si e productia Trupei Zero in colaborare cu Ionut Radu, in studioul caruia s-a si "intamplat" inregistrarea. Baietii au ales-o pe Adriana Vlad pentru ca vocea ei se potrivea manusa piesei "As vrea", ea avand un timbru puternic si impunator, dand astfel piesei o interpretare pe placul lor. Ei (Zero), sunt foarte multumiti de ce a iesit si cu siguranta o sa mai colaboreze cu ea.
     Am aflat ca pana la urmatoarea colaborare cu "Zero", Adriana a filmat un videoclip la o piesa nou-nouta, prima din cariera ei solo, pe care in curand , o sa-l vedem pe posturile muzicale si pe net. De-asemenea foarte curand o sa auzim si un nou single de la trupa Zero, insa pana atunci va las sa ascultati frumoasa piesa "As vrea":

Sunday, November 14, 2010

New Video: Alexandra Stan - Mr. Saxobeat

      Cu cateva minute in urma, a fost lansat al 2-lea videoclip din cariera muzicala a Alexandrei Stan, la piesa "Mr. Saxobeat". Piesa e cu siguranta un HIT. Spun asta pentru ca oriunde ma intorc, peste tot se aude "Mr. Saxobeat": in masini, magazine, cluburi si desigur ca rington la telefoane mobile :). Mai mult, single-ul nu doar ca se aude peste tot in Romania si Republica Moldova, ci si a fost licentiat in Marea Britanie, Irlanda, Insulele Canalului şi Insula Man, SUA, Canada, Cehia, Rusia şi Comunitatea Statelor Independente. Videoclipul a fost regizat de Iulian Moga si are un scenariu destul de interesant. Alexandra, imbracata foarte sexy si cu catuse este dusa la sectie, unde este interogata apoi inchisa dupa gratii. Fara multa vorba, va las sa vedeti ce se intampla mai departe:

Saturday, November 13, 2010

New Video: Rihanna feat. Drake – What’s my name

   A aparut si cel mai nou videoclip al Rihannei pentru "What's my name", piesa fiind produsa de Stargate si este un featuring cu Drake. Videoclipul a fost regizat de Philip Andelman, regizor foarte talentat. Mi-a placut  mult piesa de cand am ascultat-o prima data, insa acum cu atat mai mult imi place videoclipul, care arata foarte bine! l-am privit deja de vreo 5 ori, cred, si o sa-l mai privesc cu mare placere pentru ca ma bine-dispune. Fara multa vorba, va las sa-l priviti si voi si cred c-o sa fiti de-acord cu mine ca este un clip destul de vesel, placut vazului si care ridica dispozitia!

Friday, November 12, 2010

Paul Panait nu spune adio muzicii pop!

     Nu demult vorbeam despre noul  project al artistului Paul Panait "Sunshine"...un project de muzica dance  special adresat cluburilor. Se pare ca Paul Panait nu a uitat de fapt de muzica care l-a consacrat, adica muzica pop, el  fiind si compozitorul  frumoasei si cunoscutei melodii "Adio" a trupei "Gaz Pe Foc". L-am intrebat cum de are atata timp si inspiratie sa poata sa duca aceste 2 proiecte atat de complexe si de diferite?! si mi-a raspuns ca atunci cand exista daruire, exista si rezultate, totul tine de munca, ambitie si incredere! si pentru ca piata muzicala romaneasca e plina de muzica dance, Paul Panait s-a gandit ca intre picaturi sa  ne prezinte si o piesa la care a lucrat foarte mult si e mandru de rezultatul final!
     Piesa este o superba balada intitulata "Intr-o zi", o melodie sensibila, care de fapt il descrie foarte bine pe el ca si  un artist sensibil ...Paul ne promite si multe alte surprize legate de muzica pop! deci, sa-i uram mult succes pe aceasta cale! mai jos aveti piesa "Intr-o zi":

Thursday, November 11, 2010

New video: Mihai Teodor - Who loves you now


    Cel mai nou single "Who loves you now" al artistului din Republica Moldova, Mihai Teodor, beneficiaza acum si de un videoclip lansat astazi in cadrul emisiunii "Desteptarea" de pe JurnalTV. Piesa (compusa si produsa de Mihai Teodor, dar la care a colaborat cu bine-cunoscutul producator Mahay si sound-producatorul Max Kissaru, cunoscut pentru remixul de succes la piesa Chica Bomb!) reprezinta o istorie de dragoste aparte din viata artistului, iar clipul ilustreaza mesajul piesei. Videoclipul a fost filmat in Ukraina, regizor fiind Veaceslav Sirbu. Desi fiilmarile au durat 3 zile, artistul este multumit, chiar spune ca a imbinat placutul cu utilul. Videoclipul ii are ca protagonisti pe Mihai, care joaca rolul sau, si o rusoaica frumoasa pe nume Nicole.
    Mihai Teodor este unul dintre artistii din RM pe care ii respect enorm pentru munca pe care o depun si care chiar au ceva de spus lumii prin muzica! plus la asta, el, urca sigur treptele catre succes. Pentru inceput videoclipul piesei "Who loves you now" a fost lansat in premiera in Republica Moldova, insa urmeaza sa fie lansat in Romania, Polonia, Rusia si CSI, dar si alte state europene! 
    Mie unul mi-a placut foarte mult piesa si cu atat mai mult videoclipul! apropo! hai sa va spun si despre poza (coperta articolului): e facuta cu cateva minute inainte de lansarea oficiala a videoclipului ;)) ! ii doresc succes lui Mihai, iar pe voi va las sa urmariti videoclipul:



Single nou: Andreea Balan - Crazy about you


    Azi a fost lansat cel mai nou single al iubitei mele artiste, Andreea Balan, cu denumirea "Crazy about you". Piesa a fost compusa si produsa de Keo, Louie Grants si Sunrise Inc. "Crazy about you" va fi inclus pe albumul pe care Andreea il va lansa anul viitor, si care va include si piesele deja bine cunoscute: "God", "Snow", "Trippin", dar si alte piese noi. Despre noul ei single, artista a declarat ca “este o melodie vesela, de dragoste care sper sa intre repede in sufletele oamenilor. E o piesa lirica pe beat-uri fresh in care ma regasesc.”
   Special pentru acest single, Andreea a luat parte la un photoshooting realizat de un fotograf foarte talentat pe nume Edi Enache, care este PR-managerul artistei si redactor la cel mai popular blog de muzica din Romania http://www.monden.info/ .
  Mie personal imi place mult noul single fiindca are un sound fresh! si vocea Andreei suna foarte, foarte bine! Sper ca "Crazy about you" sa intreaca succesul hitului "Trippin", deci hai sa ne reunim toti fanii "cantaretei-dansatoare" si sa trecem la actiune, stiti voi la ce ma refer! ;)) Mai jos aveti atat varianta de radio a melodiei cat si cea extended:


Tuesday, November 9, 2010

Proiect nou: Sunshine - Love game

      "Sunshine" este un proiect dance nou in showbiz, dar care are ca directie - piata internationala si este compus din Paul Panait si Ioan Cristian. Ideea de a face acest proiect s-a nascut foarte simplu. Baietii lucrau la piese pentru alte proiecte printre care si proiectul solo al lui Paul Panait ("I hate you but i love you" - piesa ce a prins foarte bine), dar s-au gandit ca totusi "unde-s multi puterea creste" si de ce sa nu faca un nou concept de muzica dance, care sa includa: vocal - Paul Panait (de-asemenea si compozitor), Dj si MC - Ioan Cristian si Alin Radu (un tip foarte talentat din Ploiesti) - producatorul muzical al proiectului. Pe viitor formula trupei se va dezvolta, vor avea si band (chitara, bass, etc.). Baietii aduc energie pozitiva atat prin numele trupei, cat si prin mesajul pieselor, in care evident e vorba de dragoste, dar si prin sloganul pe care si-l atribuie "BE SUNSHINE". Sunt produse deja 4 track-uri ("Take me away", "Lucky in love", "Dirty love", "Love game"), urmand sa se finalizeze si albumul pana in primavara. Mai jos aveti in premiera primul single promovat de proiectul "Sunshine", care suna foarte bine si poarta denumirea "Love game":

New Single + noua identintate: Bob Taylor - Damelo

     "După super succesul inregistrat cu primul single, "Deja Vu", proiectul Bob Taylor vine cu un nou sound, o noua identitate si un nou single, "Damelo". Cu inflexiuni latine si ritmuri cu un aer de vara, piesa promite sa infierbinte sfarsitul de an! Noul single promite sa provoace iarna cu ritmurile-i incitante si sa ne cheme pe toti intr-o atmosfera cat se poate de fierbinte!"
     Noul frontman si DJ al proiectului este Robert Diaconeasa, redactor al revistei BRAVO. Intrebat, Robert a zis: "Ma bucur foarte mult ca am devenit noul frontman si Dj al proiectului BOB TAYLOR si sper ca anii petrecuti in media (lucrez de 6 ani in presa scrisa si de vreo 4 cochetez si cu televiziunea) sa ma ajute sa fac fata cu brio provocarilor care vor veni pe viitor!" . Eu ii urez mult succes si sa fie primit cu caldura de catre ascultatori! mai jos aveti piesa:

Mihaela Ojog + Randi (Morandi) = Mishelle

     De ce am pus titlul astfel? cum, inca nu stiti?! este frumoasa, talentata si ambitioasa Mihaela Ojog, tanara interpreta din Republica Moldova ce colaboreaza cu Randi din trupa "Morandi". In urma acestei colaborari, numele de scena al Mihaelei va fi "Mishelle", proiect la care inca se lucreaza intens, dar despre care cu siguranta vom auzi prin luna februarie! Mihaela a participat la foarte multe concursuri, atat nationale, cat si internationale si de fiecare data s-a si intors cu diplome, premii. Imbucurator este faptul ca munceste mult pentru a-si indeplini visul, de a deveni o artista adevarata. Special pentru a lucra mai minutios la proiectul "Mishelle", Andrei Ropcea ( aka Randi, membru al trupei "Morandi") a venit in Chisinau unde nu numai a lucrat cu Mihaela, dar si a dat interviu video pentru "AllMoldova". Eu ii doresc mult succes Mihaelei si s-ajunga cat mai sus si mai departe! ;)). Apasa aici pentru a viziona interviul, iar mai jos aveti o poza cu Mihaela & Randi + 2 cover-uri la 2 piese cunoscute: "Perhaps, Perhaps, Perhaps" si "Et s'il n'en restait qu'une":


Blog Archive

Free counters!