Muzica

AICI: asculti cele mai noi piese

Video

Vezi cele mai noi videoclipuri

Noutati

Gasesti cele mai noi stiri din muzica!

Evenimente

Esti la curent cu cele mai importante evenimente muzicale

Concursuri

Ai parte de cele mai tari concursuri si premii

Monday, January 31, 2011

New single: AlexUnder Base feat. Lys - Call again

      Dupa ce in anul 2010 AlexUnder Base impreuna cu "Lys" au cucerit toate inimile cu HIT-ul "Drums", acum a venit si randul celui de al 2-lea single numit "Call Again".Piesa cantata de AlexUnder Base intr-un featuring cu Lys este compusa de catre The Kid si Dony.
     Imi place cum suna piesa si cred ca o sa prinda bine la public! ENJOY!

Saturday, January 29, 2011

New single: Xonia feat. Deepcentral - Hold on

    Azi s-a lansat cel mai nou single al frumoasei si talentatei artiste, Xonia. Piesa se numeste "Hold on" si a fost produsa de Deepcentral. "Hold on" suna foarte bine, fapt pentru care deja se aude la radio. Imi place mult de Xonia pentru ca e foarte talentata si sunt convins ca o sa dea din nou lovitura cu "Hold on".

Thursday, January 27, 2011

New single: Residence Deejays & Frissco - Echo

Comunicat de presa

      Dupa un debut plin de surprize placute, cu piesa “Sexy Love”, si apoi lansarea celui de-al doilea single “Lovely Smile” licentiate worldwide de catre Media Pro Music si lansate pana in prezent in Grecia, Cipru, Albania, Tunisia, Olanda, Rusia, Norvegia, Suedia si Polonia, Residence Deejays & Frissco lanseaza un nou single, intitulat “Echo”.
     “Ideea piesei a venit intr-un moment de liniste, cand am ramas singur la studio, reusind sa-mi adun gandurile si a pornit de la cele doua versuri din finalul refrenului “You are talking with my ego, I can hear your echo.” Este vorba despre ceea ce simtim in interiorul nostru, fiecare diferit dar atat de comun de multe ori. Ego-ul traduce trairile, experientele, sentimentele, emotiile. Inspiratia si buna dispozitie provin din ecoul ego-ului. Asculta piesa, asculta ce simti iar atunci va fi prezent ego-ul tau.”, povesteste Frissco.

Monday, January 24, 2011

New video: Andreea Balan - Crazy about you

      Cu cateva minute in urma a fost lansat cel mai nou videoclipul al talentatei si frumoasei cantarete-dansatoare, Andreea Balan. Premiera a avut loc pe Monden.Info si pe contul oficial de facebook al artistei. Videoclipul a fost filmat in Palatul Ghica, filmarile au durat 20 de ore, regizor fiind Alex Ceausu. Iata ce a declarat Andreea Balan: "Crazy About You nu este un videoclip de imagine ci prezinta o parte din universul in care traiesc. Fiecare camera in care intru semnifica intr-un mod simbolic momente din viata mea iar personajele din clip sunt oameni care mi-au fost alaturi de-a lungul anilor. Cred ca este unul dintre cele mai bune clipuri ale mele." Eu sunt foarte impresionat de acest videoclip pentru ca arata cu adevarat fenomenal, asta datorita in primul rand Andreei, care arata HOT ca intotdeauna si datorita echipei profesioniste cu care a lucrat/lucreaza. "De styling s-au ocupat atat stilista personala Adelina Toma cat si Andreea Inankur , aceasta din urma i-a ales artistei rochii, pantofi si accesorii de la designeri romani. Andreea si-a dorit ca in acest videoclip sa promoveze numai designeri din Romania, consideradu-i foarte talentati (Iris Serban, Eugenia Enciu, Mihaela Glavan si Rhea Costa)." Mai jos puteti vedea si voi rezultatul unei munci asidue! :X

Saturday, January 22, 2011

New single: Yarabi feat. Sorana Darclee – Sexy Violin

      "Sexy Violin" este primul single al proiectului semnat de catre cei doi artisti. Cristi Tiu, producatorul muzical si compozitorul proiectului, este bine cunoscut pentru succesul pe care l-a castigat, compunand piese pentru foarte multi artisti. El este membru fondator al trupei Yarabi, trupa ce s-a bucurat de mare success atat in Romania cat si in afara. Sorana Darclee, a devenit una dintre cele mai cunoscute fete ale muzicii romanesti inca din 1999, ca membra a trupei A.S.I.A., avand o cariera in muzica, film si televiziune de mai bine de 15 ani. Yarabi (Cristi) si Sorana Darclee au pus pe picioare un proiect foarte ambitios, fiind sustinuti de o intreaga echipa de profesionisti, de la fotograf, make-up artist, designer, coregraf, stilist si chiar un salon celebru care se ocupa de imaginea lor. Cei doi au ales sa se managerieze singuri, avand o experienta care le permite sa faca acest lucru cu succes.

Friday, January 21, 2011

EXCLUSIV: New single: Mihai Teodor - Girl who kills

     In premiera pe Ion Istratii Info va prezint noul single Mihai Teodor. Piesa se numeste "Girl Who Kills" si a fost produsa de insasi Mihai, iar de aranjament muzical s-a ocupat Max Kissaru. Single-ul "Girl Who Kills" reprezinta o istorie de dragoste pe ritmuri house si este o continuare a hitului "Who loves you now", piesa ce s-a bucurat de mare succes si care a intrat la toate posturile de radio nationale, dar si la cel mai important post de radio din Polonia si mai nou...a intrat la radio si in Belarus. Piesa "Girl Who Kills" va fi inclusa in albumul pe care Mihai Teodor il va lansa anul acesta si la care colaboreaza cu Mahay si Max Kissaru, dar si va dispune in scurt timp de un videoclip...asa ca STAY CLOSE!
    Mie imi place mult cum suna piesa, zic ca e HIT si sigur o s-o am pe repeat! :) voi ce parere aveti?

New single: Lora - No more tears

      Ieri a fost lansat in premiera pe www.monden.info cel mai recent single semnat Lora. Single-ul se numeste "No more tears", a fost produs de Adrian Sina si va face parte de pe un album ce urmeaza sa fie lansat anul acesta. De asemenea am aflat ca saptamana viitoare Lora va filma videoclip la "No more tears". Mie imi place cum suna piesa, dar si mai mult imi place de Lora si abia astept sa apara videoclipul! in plus, foarte curand Lora isi va lansa si site-ul oficial www.LoraToday.com asa ca stati pe aproape! :)

Thursday, January 20, 2011

No Artists No Tracks - un concept de show si imagine complet, original, inovator.

Comunicat de presa

       "Un nume simplu ce are la baza un joc de cuvinte dar care ascunde in spate un potential international, NO ARTISTS NO TRACKS inseamna in primul rand  inovatie, joaca cu suntele  si notele muzicale scoate la iveala o imaginatie creativa si un sound nou care aduce distractia la ea acasa-in Cluburi.
       NO ARTISTS NO TRACKS experimenteaza forme si linii muzicale care nu se incadreaza in tipar,creand astfel un sound nou,complex si experimental. Pentru aceasta ,cei doi producatori al proiectului, Fran Night si Krista Ronl adopta un stil nou, mai bine  spus  o combinatie intre house, techno, jazz si afro-beat; o muzica incarcata cu energie si pozitiv.
      Primul produs semnat NO ARTISTS NO TRACKS este “Say  Bye”, o productie special creata sa se modeleze perfect ritmului energic din cluburi si reprezinta primul single lansat oficial la nivel international .
       In prezent, piesa “Say Bye” se bucura de o popularitate in Europa ocupand locuri fruntase in topurile radiourilor internationale, in Grecia stationand de 3 saptamani pe locul 1 in top 5 piese internationale, top realizat de Sferikos Fm , iar peste ocean, in Statele Unite “Say Bye “se claseaza pe locul 3 in cel mai puternic top dedicat muzicii Dance - Club – Europop si anume  ROYINSF  INTERNATIONAL  HITS OF THE WORLD. 
      Odata cu muzica vine si conceptul de imagine,NO ARTISTS NO TRACKS inseamna in primul rand SHOW,outfiturile si show-ul se bazeaza pe impactul vizual,fiecare prestatie va fi insotita de o tematica diferita ,originala si inovatoare.
       Imaginea  proiectului este Fran Night,DJ-ul responsabil sa asigure buna dispozitie a spectacolelor si concertelor marca NO ARTISTS NO TRACKS. Alaturi de Fran Night vor fi un musician(saxofon) si un backing vocals format din 2 fete care vor incanta publicul nu numai prin calitatile vocale,dar si prin vestimentatie si accesorii." 
      Videoclipul piesei “Say Bye” este unul foarte dinamic, incitant si plin de secvente hot, filmat  in Bucuresti pe parcursul a 2 zile, in regia lui Anthony Icuagu (Regizor) si Alexandru Popescu (Director Imagine). Videoclipul a fost lansat concomitent in alte 20 de tari: Estonia, Lituania, Letonia, Norvegia, Finlanda, Rusia, Grecia, Turcia, Japonia, Ucraina, Polonia, Cehia, Bulgaria, Croatia, Cipru, Franta, Spania, India, Olanda cat si Romania."

New video: Impact vs. Moving Elements - Today

     Pe contul oficial de youtube catmusicoffice a fost lansat cel mai recent videoclip Impact vs. Moving Elements la piesa "Today". Filmarile au durat 12 ore, regia apartinandu-i lui  Matei Mocanu. In videoclip o putem vedea si pe frumoasa Leya (Lia Sinchevici), interpreta hitului "Everybody". Desi piesa "Today" a fost lansata in urma cu 5 luni, inca imi place si ma bucur foarte mult ca dispune acum de o completare vizuala. :) Mai jos puteti vedea si voi ce a iesit!

Wednesday, January 19, 2011

Videoclip nou: Akord & Cristina Croitoru - Cand te visam

      A fost lansat cel mai nou videoclip al formatiei Akord la single-ul "Cand te visam". Piesa este in stil pop-rock, muzica si textul apartinand lui Iurie Badicu, care este si impresarul trupei Akord. La "Cand te visam" baietii au colaborat cu Cristina Croitoru, interpreta din Chisinau, cu o voce foarte frumoasa, care a particpat la selectia nationala Eurovision 2010. Videoclipul a fost filmat in Codrii Moldovei si in Comrat in regia lui Veaceslav Sirbu, care a regizat si videoclipul lui Mihai Teodor "Who loves you now". Filmarile au avut loc in luna octombrie 2010 si au durat 2 zile. Mie personal imi place foarte mult piesa, la fel ca si single-ul precedent "Ma doare", care s-a bucurat de un mare succes atat la posturile de radio din tara, cat si la posturile TV. Mai jos aveti videoclipul piesei "Cand te visam". Ce parere aveti? :)

Tuesday, January 18, 2011

Eurovision 2011 Moldova

      Republica Moldova va intra in concurs in cea de-a doua semifinala Eurovision 2011, s-a stabilit luni, 17 ianuarie, la Dusseldorf. Repartizarea tarilor participante in cele doua semifinale Eurovision (din 10 si 12 mai) 2011 a fost stabilita luni, 17 ianuarie, in urma tragerii la sorti desfasurata de catre organizatorii concursului. Dintre cele 43 de tari inscrise la editia din acest an, la extragere au participat numai 38, deoarece cele cinci mari tari (Marea Britanie, Germania, Spania, Franta si Italia) care au contribuit financiar vor intra direct in finala din 14 mai. In urma extragerii s-a stabilit ca Moldova va intra in concurs in semifinala din 12 mai. Tot in semifinala din 12 mai vor evolua inca 18 tari: Austria, Belgia, Bosnia si Hertegovina, Cipru, Romania, Slovacia, Olanda, Ucraina, Suedia (in prima parte a semifinalei); Belarus, Bulgaria, Danemarca, Estonia, Israel, Irlanda, Letonia, Macedonia si Slovenia (in partea a doua a semifinalei). Prima semifinala a concursului Eurovision va avea loc in 10 mai cand vor evolua reprezentantii a 19 tari: Albania, Armenia, Elvetia, Finlanda, Georgia, Norvegia, Polonia, Rusia, Serbia, Turcia (in prima parte a semifinalei), Azerbaidjan, Croatia, Grecia, Islanda, Lituania, Malta, Portugalia, San Marino si Ungaria (in a doua parte a semifinalei).
      Iata ca a fost publicata lista pieselor inscrise in concursul Eurovision Song Contest 2011. Pana vom afla cine ne va reprezenta tara la ESC 2011,pentru selectia nationala in Moldova. va las cu Lena - Satellite (castigatoarea ESC 2010), de asemenea in partea de sus a blogului v-am propus un sondaj in care puteti sa votati piesa favorita, dar si puteti sa va exprimati si parerea in cometarii la acest articol! ;)

Monday, January 17, 2011

Mihai Ristea - noua surpriza in randul compozitorilor romani


      De Mihai Ristea ati auzit odata cu fredonarea versurilor melodiei “Sofia”. Super – hitul proiectului Montuga, a acaparat atentia anului 2008-2009, castigand premiul “Best New Act”, videoclipul melodiei fiind totodata nominalizat pentru  “MTV Romania - Best Video”.
Aprecierile au depasit granitele Romaniei, fiind larg apreciata si in alte tari europene.
Desi lucrurile au evoluat promitator, dupa cel de-al treilea single lansat, “Every Single Day”, Mihai si Mika au hotarat sa isi dezvolte talentul separat.
     Mihai Ristea a ales productia si compozitia muzicala.  Alegerea a fost una foarte inspirata, care l-a propulsat in atentia industriei.
     Colaborarea cu Marius Moga si Anda Adam pentru piesa artistei – “Sufletul Meu” reprezinta prima declaratie de talent a viitorului producator de succes, Mihai Ristea. Urmeaza o noua colaborare cu Anda, care se soldeaza cu reinventarea artistei pe scena industriei romanesti. Single-ul dance “My Love on You” ( lansat in nov. 2009) o pozitioneaza pe artista in topul chart-urilor din numeroase tari europene: Turcia, Spania, Portugalia, Belgia, Serbia etc.
      Anul 2010 i-a adus lui Mihai o noua provocare. Colaborarea cu artista Andra, una dintre cele mai bune voci din  Romania, a condus la semnarea celui de-al doilea smash-hit consecutiv, in mai putin de un an. Piesa “Something New” a marcat o schimbare de sound in cariera artistei, reusind sa fie una dintre primele trei cele mai difuzate si apreciate piese din Romania la momentul actual. In 2010, melodia a fost declarata ca avand cea mai rapida evolutie in topurile romanesti.
     Spre satisfactia profesionala a producatorului Mihai Ristea, studioul personal nu are multe zile libere, iar anul 2011 anunta si mai multe colaborari si hituri pe piata muzicala.
     Perspectiva sa artistica cuprinde si planul lansarii unui proiect solo. De data aceasta, Smiley ocupa scaunul producatorului, intrucat, dupa cum ne spune Mihai: “atunci cand vine vorba de proiectul meu personal, nu pot sa fiu suficient de obiectiv si am nevoie de o viziune din exterior, iar Smiley a inteles cel mai bine ce mi se potriveste”. Mai jos aveti rezultatul colaborarii cu Andra:

   Credit foto: Edi Eanche

Friday, January 14, 2011

New video: Dj Sava & Raluka feat. Connect-R - Love you

     Azi a fost lansat cel mai nou videoclip al lui Dj Sava & Raluka la cel mai recent single "Love you" la care au colaborat cu Connect-R. Videoclipul a fost filmat pe croma pe platourile de la Buftea, regizor fiind Iulian Moga. Piesa imi place foarte mult, iar clipul nu pot sa spun ca ma incanta tare, ba chiar imi deranjeaza un pic privirea...asta din cauza efectelor generate pe calculator. Voua va place ce a iesit? :)

Thursday, January 13, 2011

Videoclip nou: Corina feat. JJ - No sleepin"

      Azi s-a lansat videoclipul piesei "No sleepin", colaborare dintre Corina si JJ. Videoclipul a fost lansat in premiera simultan pe http://www.libertatea.ro/ si http://www.monden.info/ . Piesa e produsa de HaHaHa Production, iar clipul a fost regizat de Marian Dinescu si a fost filmat pe 29 noiembrie 2010 la Casa Scriitorilor. Mie imi place mult ce vad, pentru ca vad ceva calitativ si original...voua? :)

Wednesday, January 12, 2011

New single: Miss Ventura - Can you feel it

     Cu cateva minute in urma a fost lansat noul single Miss Ventura cu denumirea "Can you feel it". Piesa a fost compusa de Mihai Ristea, la fel ca si single-ul precedent "Ready for us", care a ajuns si intr-un top in Franta si care dupa parerea mea suna foarte bine (l-am avut setat ca ringtone o perioada destul de lunga :D). De coperta ce pot sa zic?! Andreea este frumoasa ca-ntotdeauna si arata destul de HOT. Mai jos puteti asculta atat varianta Radio Edit a piesei "Can you feel it", cat si sa ascultati extended-ul pus pe un video realizat la sedinta foto de promovare a single-ului. Ce parere aveti?



Piesa noua: Anastasia Denisiuc - What are you want from me

    Anastasia Denisiuc, finalista concursului "Fabrica de staruri 2" este dependenta de muzica si dans si iata ca a venit timpul sa-si lanseze si piesa de debut "What are you want from me". Muzica a fost compusa de castigatorul Fabricii de staruri 2, Alex Belenkii, iar textul a fost scris de Alina Dabija. Dupa parerea mea piesa suna bine...asta datorita vocii placute a artistei. Sa-i uram bun venit in Showbiz si mult succes in cariera muzicala. Mai jos puteti asculta piesa:

Monday, January 10, 2011

New single: Britney Spears - Hold it against me

     Iata ca in sfarsit a venit timpul sa auzim si ceva nou de la Britney Spears. Diva a revenit cu o noua piesa "Hold it against me" produsa de Doctor Luke si Max Martin si exte primul single extras de pe albumul artistei, care va fi lansat in martie. Single-ul suna foarte bine dupa parerea mea si cu siguranta o sa-l am pe repeat ;)). Aveti mai jos piesa:

Friday, January 7, 2011

New video: Tom Boxer ft. Antonia - Shake it mamma

    Iata ca in sfarsit a aparut si videoclipul piesei "Shake it mamma", colaborare dintre Tom Boxer si frumoasa Antonia. Piesa a fost compusa de Tom Boxer, iar videoclipul a fost regizat de Alex Ceausu. Piesa am ascultat-o la greu o perioada de timp, iar despre videoclip pot sa spun ca desi e simplu, imi place cum arata...asta datorita frumusetii si senzualitatii Antoniei ;)). Vedeti si voi mai jos ce a iesit:
Sursa foto: facebook




Saturday, January 1, 2011

New single: Morandi - Midnight train

   
     E 2011 si cum a fost de asteptat, se incep lansarile de videoclipuri, single-uri etc. Prima lansare la miezul noptii (dintre 2010 si 2011) a venit din partea trupei Morandi, care a lansat "Midnight train", al 3-lea single (dupa "Colors" si "Rock the world") de pe albumul "Zebra". Iata ce spune Randi: "Piesa a fost compusa de mine in urma cu 3 ani dupa ce m-am despartit de cineva si a fost terminata anul asta de catre Marius...Clipul o sa apara si el in ianuarie si speram sa intre in sufletul oamenilor!".
    Mie mi-a placut foarte mult piesa si abia astept sa vad videoclipul...Ce credeti, va ajunge hit?

Free counters!