Muzica

AICI: asculti cele mai noi piese

Video

Vezi cele mai noi videoclipuri

Noutati

Gasesti cele mai noi stiri din muzica!

Evenimente

Esti la curent cu cele mai importante evenimente muzicale

Concursuri

Ai parte de cele mai tari concursuri si premii

Thursday, March 31, 2011

New video: Katy Perry ft. Kanye West - E.T.

        Dupa ce a fost prezentat un teaser de 60 de secunde, iata ca a fost lansat cel mai nou videoclip al faimoasei Katy Perry  la piesa "E.T.", care e al patrulea single de pe albumul "Teenage Dream", e in colaborare cu Kanye West si se bucura de un succes enorm, ajungand pe locul I in topul Billboard Hot 100 de saptamana aceasta, detronand-o astfel pe Lady Gaga cu al ei "Born This Way". Piesa imi place mult cum suna, dar videoclipul...arata si el foarte calitativ si interesant! ;)) Voi ce parere aveti?

New single: Deepside Deejays - Never be alone

      Cu cateva minute in urma s-a lansat cel mai nou single al baietilor de la Deepside Deejays ce poarta denumirea "Never be alone". Iata ce au declarat baietii: "Dupa “I Wanna Be Free“, colaborarea surprinzatoare pe care v-am oferit-o cu trupa Voltaj, astazi am lansat in exclusivitate pe libertatea.ro noul nostru single “Never Be Alone“. Este o piesa adresata tuturor iubitorilor muzicii de club, in stilul binecunoscut cu care v-am obisnuit de aproape 3 ani. Este un nou hit marca Deepside Deejays, asa cum multi dintre voi ati asteptat de mai bine de un an de zile. Este piesa care nu va trebui sa lipseasca din niciun playlist al acestei veri."
     Piesa suna foarte bine! Sigur o s-o ascult destul de des in timpul ce urmeaza! :D

Wednesday, March 30, 2011

New single: David Deejay ft. Dony - Fantasy (Besando)

      Azi s-a lansat noul single al lui David Deejay. Piesa se numeste "Fantasy" si e in colaborare cu Dony. Piesa e mai veche (a fost produsa cu aproape un an in urma), dar a fost inclusa in seturile lui David cand acesta avea show-uri in cluburi. Cineva a filmat cand Dony canta "Fantasy" si a postat inregistrarea pe youtube cu titlul "Besando" (acel cineva nestiind titlul original). Fanii au dat de inregistrare si il tot intrebau pe David Deejay cand lanseaza "Besando". Ca urmare, piesa a fost scoasa de la "naftalina", remasterizata si azi avem noul single "Fantasy (Besando)", care dupa parerea mea, sigur o sa devina HIT, ca nu degeaba a fost atat de ceruta! ;)) Mie imi place...voua?

Tuesday, March 29, 2011

New song: Lidia Isac - Reflections

      Lidia Isac este o simpatica domnisoara de 18 ani, dar cu o voce foarte placuta si frumoasa. Este eleva la liceul "Gheorghe Asachi" din Chisinau. Piesa "Reflections" a fost lansata cu o saptamana in urma la Kiss FM, insa a fost postata azi pe canalul Lidiei de youtube. Melodia este produsa de Flavy Deejay, iar versurile - scrise de Liuba Perciun. Sa-i uram succes Lidiei si sa ascultam "Reflections" , care zic eu, suna destul de bine!

Friday, March 25, 2011

Eveniment: "Intre staruri si umor"

       Echipa emisiunii StarBazar de la Jurnal TV, in colaborare cu cei de la Ora de ras, Sare si Piper, Desteptarea, Sah Mat si Concert la palarie, organizeaza un concert de zile mari la Shopping MallDova. Artistii invitati care vor incanta publicul sunt: Alexandru Manciu, Gloria, Dianna Rotaru, Ionel Istrati, Olia Tira & Sunstroke Project, Pasha Parfenii, Cristy Rouge, Mc Mike, Mariana Mihaila, Dana Marchitan, Diana Grigor, Lidia Isac, Flavy Deejay, Andrei Tostogan, Katy Rain, Smally, Costi Burlacu si Corina Tepes.
      Evenimentul va avea loc la data de 1 aprilie 2011, ora 17:00 - 19:00 la Shopping MallDova. Santeti asteptati in numar cat mai mare! ;)

New single: Paul Panait - Lucky in love + Give it to me ft. Honney

Comunicat:
        Dupa ce a ajuns in topuri internationale cu piesa I HATE U BUT I LOVE U , iata ca Paul Panait nu pierde timpul, iar impreuna cu echipa lui WoW Production (Alin Radu, Cristian Calin, Claudia ) porneste pe un nou drum si lanseaza cel de al doilea single oficial LUCKY IN LOVE, o piesa foarte antrenanta si plina de bunadispozitie, mergand pe aceeasi reteta ca si primul single, beatul foarte dinamic si un aer pozitiv. Noul single se bucura si de un super videoclip in regia lui Cristian Calin care speram sa va capteze atentia . Suntem siguri ca si cel de al doilea single va reusi sa va cucereasca  de la prima ascultare avand  o linie melodica foarte usor de retinut  si o orhestratie pe masura asteptarilor . Totul puteti afla pe siteul official al artistului www.paulpanait.com

UPDATE: Paul Panait si-a mai lansat o noua piesa intitulata "Give it to me", un featuring cu o frumoasa interpreta Honney. Ascultati-o mai jos si spuneti-va parerea! ;)



Thursday, March 24, 2011

New single: Lavinia - Musichita

       Azi la Kiss FM in cadrul emisiunii Kiss Kiss in The Mix, s-a lansat noul single al frumoasei Lavinia. Piesa se numeste "Musichita" si a fost produsa de Connect-R & Chris Mayer, adica "Rappin' On Production". Piesa suna chiar foarte bine si cred ca vara asta o sa se auda destul de des, dar o sa si se vada, pentru ca urmeaza sa se filmeze si un videoclip! ENJOY! ;)

Concert Guess Who la Chisinau

         In premiera la Chisinau vine Guess Who! Pe 16 aprilie 2011, in clubul de noapte "FARAON" la ora 18:00, Guess Who va sustine un concert de prezentare a albumului "Probe Audio" care contine hit-urile "Locul Potrivit" si "Manifest". In deschidere: BZAR, GUZ, GRATIMA, MACROS, MAXER, ERETIC, Swoad. In program: Guess Who, Griffo, Dj Vlad (Agresiv). Pretul unui bilet este de 100 de lei, disponibile de pe data de 22 martie. In ziua concertului, pretul va fi de 120 lei. Primele 300 de bilete cumparate, vor dispune de cate o surpriza placuta...Un poster cu Guess Who! Inca o informatie importanta: PERSOANELE SUB 18 ANI, AU ACCES! :)) Felicitari! Pentru comandarea biletelor: 078436000 , 078436111 , 069414278. Pentru rezervarea meselor: 079213521.

New video: Residence Deejays ft. Frissco - Echo

        Baietii de la Residence Deejays impreuna cu Frissco au lansat videoclipul celui mai nou single al lor "Echo". Filmarile s-au desfasurat in studiourile Media Pro Pictures din Buftea, in regia lui Iulian Moga. Referitor la piesa, Ionut Untaru (Frissco) a declarat: "Ideea piesei a venit intr-un moment de liniste, cand am ramas singur la studio, reusind sa-mi adun gandurile si a pornit de la cele doua versuri din finalul refrenului "You are talking with my ego, I can hear youre echo". Este vorba despre ceea ce simtim in interiorul nostru, fiecare diferit, dar atat de comun de multe ori. Ego-ul traduce trairile, experientile, sentimentele, emotiile. Inspiratia si buna dispozitie provin din ecoul ego-ului. Asculta piesa, asculta ce simti iar atunci va fi prezent ego-ul tau." 
       Asadar, acestea find spuse, va las sa urmariti videoclipul, care dupa parerea mea, arata destul de dragut! :)

Monday, March 21, 2011

New single: Andreea Banica - Sexy

      Dupa ce a fost prezentat teaser-ul noului single al Andreei Banica, iata ca in premiera la Kiss FM si pe Monden.info a fost lansata si varianata full a piesei "Sexy", care a fost produsa de Play & Win. Piesa a fost initial intitulata "Musica Latino" si a fost cantata de baietii de la Play & Win, dar nu a fost promovata ca single, iar acum a fost prelucrata si data Andreei Banica, ceea ce nu poate decat sa ma bucure! Piesa suna foarte bine si cu siguranta o sa ajunga HIT!

Saturday, March 19, 2011

New single: Alexandra Stan - Get Back ASAP

        Dupa cum bine v-ati dat seama dupa titlul articolului, noul single al Alexandrei Stan se numeste "Get Back ASAP (As Soon As Possible)" si e marca MAAN Studio. Alexandra urca rapid in topuri internationale cu single-ul precedent, hitul "Mr. Saxobeat", care a ajuns in top 5 aproape in majoritatea tarilor din Europa, dar a ajuns sa fie difuzat si peste ocean. Credeti ca "Get Back ASAP" va ajunge la fel de popular ca "Mr. Saxobeat"?

Friday, March 18, 2011

New video: Katy Rain - Boy

       Frumoasa Katy Rain si-a lansat primul videoclip din cariera muzicala la piesa "Boy", produsa de Andrei Tostogan. Pentru realizarea acestui videoclip, Katy a ales sa lucreze cu o echipa din Chisinau "ActivStudio" in frunte cu Ian Onica, echipa care lucreaza calitativ dupa standarde europene. Premiera clipului a avut loc mai intai la TV, in cadrul emisiunii "Sare si Piper" (JurnalTV), iar acum videoclipul e disponibil si pe net. Mie imi place rezultatul final! Voua? :)

New single: Mossano - Caramba

        Cu totii cred ca ati auzit de hiturile "Indianotech" si "Zingarinho"...Ei bine, Mossano si-a lansat aseara al treilea single "Caramba", care e produs de Mossano impreuna cu David Deejay in studioul DAV7 si  are si el influiente indiene. De cand am auzit teaser-ul, mi-am dat seama ca o sa fie o piesa superba si nu m-am inselat. Ia ascultati si voi mai jos! O sa rupa cluburile, nu-i asa? :D

Thursday, March 17, 2011

New video: Morandi - Midnight Train

       In noaptea asta a avut loc premiera celui mai nou videoclip al trupei Morandi la piesa "Midnight Train", al treilea single extras de pe albumul "Zebra". Filmarile s-au desfasurat in Bucuresti in regia lui Iulian Moga. Mie imi place videoclipul, mai ales ca imaginile se potrivesc cu mesajul piesei! :)

New video: Narcotic Sound - Danca Bonito

     Noul videoclip, Danca Bonito, de la Narcotic Sound & Christian D. s-a lansat! Filmarile au avut loc intr-o casa luxoasa din Ramnicu Valcea, iar regia a fost semnata de Spike. Cand am dat play, prima reactie a fost WOW! videoclipul arata intr-adevar foarte bine, ne aduce vara mult mai repede prin atmosfera HOT! Cum era de asteptat, in clip apar frumoasele "mamasite", care va las sa vedeti ce fac ele! ;))

New single: Dj Sava & Cristina - 2.2 Story

      Dj Sava, dupa cum deja bine stim, nu mai colaboreaza cu Raluka ci cu o noua "voce feminina" pe nume Cristina. Primul single al celor doi impreuna se numeste "2.2 Story" si are un sound asemanator cu cel al hitului "I Like (The Trumpet)". Iata ce a declarat Dj Sava: "Am vrut un single plin de viata, care sa transmita tot ceea ce inseamna o vara, marea si soarele. O asculti, te incarci cu energie si te distrezi cu gasca. 2.2 Story este o poveste de dragoste, in care ne putem regasi fiecare din noi. Aceasta piesa este o trecere de la un proiect la altul. Single-ul a aparut intr-o forma de inceput pe internet, fiind preluat dintr-un set facut de mine intr-unul din concertele noastre". Acestea fiind spuse, va las sa ascultati piesa. Credeti ca va fi HIT? :D

Wednesday, March 16, 2011

New single: Raluka - Out Of Your Business

       Talentata Raluka revine in atentia ascultatorilor cu o cariera muzicala solo, care incepe cu single-ul "Out Of Your Business". Piesa a fost produsa de Chris Mayer si Connect-R (Rappin' On Production) si a fost lansata in premiera pe Monden.info & Roton. Piesa "Out Of Your Business" suna foarte placut si cred ca e potrivita perfect pentru un inceput de cariera solo! Voi ce parere aveti? :)

New project: Constantinova - Insane

.
      Ex-solista trupei "Corbus Albus", Ana Constantinova se lanseaza in cariera solo sub numele de Constantinova. Interpreta isi filmeaza primul videoclip la piesa "Insane" cu care a participat la Selectia Nationala Eurovision 2011, Moldova. Desi e cunoscuta ca o cantareata de muzica rock, Constantinova debuteaza intr-un alt gen de muzica, si anume pop-r&b. Pentru a-si realiza un clip de calitate, artista a ales sa lucreze cu doi profesionisti din domeniu, Egor Levinski si Corina Caireac. Videoclipul va avea parte de o lansare oficiala la mijlocul lunii aprilie, dar pana atunci va las sa ascultati piesa.

New video: North Way - Hello, Hello

        Yeah! s-a lansat mult-asteptatul videoclip al proiectului North Way la piesa "Hello, Hello". Piesa a fost produsa de baietii de la Deepcentral si am scris despre ea aici. Filmarile au avut loc in diferite locatii: in incaperi, in masina si in oras. La videoclip a lucrat o echipa formata din: Regizor - Cristi Farcas; Stilist vestimentar - Alex Necula; Machiaj - Lavinia Ana; fata din videoclip - Andra Stefan; Sergiu si Adrian (bineinteles) ;)) si nu in ultimul rand, le-a fost alaturi si managerul lor, Ciprian Rogojan (Cici din trupa Sistem). Despre videoclip pot sa spun ca-mi place foarte mult si a meritat asteptarea! Fiti cu ochii pe "North Way" pentru ca va asteapta multe surprize placute! ;)

Tuesday, March 15, 2011

New single: Alessia - Find me (ale, ale)

     Iata ca dupa ce a fost prezentat un teaser al noului single intitulat "Find me (ale, ale)", Alessia a lansat varianta intreaga a piesei. Versurile au fost scrise de Adrian Filipidescu (ex. Yarabi), iar melodia e produsa de casa de productie Red Clover Media. Am ascultat piesa "Find me (ale, ale)" si m-a prins mult mai mult decat hitul precendent al Alessiei, Boro Na Sou Po. Voua va place? :)

New single: Puya - Vestul salbatic

      In premiera pe Monden.Info s-a lansat cel mai nou single al lui Puya. Piesa este intitulata "Vestul salbatic", e marca MusicExpertCompany si iata ce a spus Puya: "E o mica istorie a exodului romanilor in strainatate, exod care s-a dovedit a fi bun pentru starea materiala a familiilor respective. Multe dintre ele vin din sate mici si extrem de sarace, iar situatia acestor familii s-a imbunatatit de cand lucreaza acolo. Insa Romania a avut de pierdut. Noi suntem oamenii care rupem supermarketurile si mancam produse proaste de import. Noi, care avem atatea posibilitati, mancam foarte prost. Majoritatea romanilor si-au lasat pamanturile si au plecat sa culeaga capsuni in strainatate". Mai jos puteti asculta piesa. Ce parere aveti? :D

Sunday, March 13, 2011

New single: Dee-Dee - Mercedes

      S-a lansat cel mai proaspat single al frumoasei Dee-Dee. Piesa se numeste "Mercedes", este al doilea single solo al artistei si e marca Rassanda Music, un label nou ce isi va sarbatori lansarea oficiala pe piata muzicala la sfarsitul acestei luni. Piesa are un sound destul de placut si de vara! :) Iata ce declara artista: "Mi-am dorit nespus de mult un “Summer Hit” si cred ca aceasta piesa mi se potriveste perfect, pentru ca are cate un pic din toate, dar cel mai important e ca are atat energia cat si nebunia care ma reprezinta. Tin sa multumesc pentru asta unor oameni care au muncit mult alaturi de mine ca Vladi, Sianna, Ionut Cascaval, Ada Bogoevici, Radu Sirbu si nu in ultimul rand Rassada Music Team". Dupa cele scrise mai sus nu-mi ramane decat sa va las sa ascultati piesa!

Saturday, March 12, 2011

New video: Selena Gomez - Who Says

     In urma cu 4 zile a fost lansat nou single al vedetei Disney, Selena Gomez, cu titlul "Who says", iar azi a fost lansat videoclipul acestei piese. Initial piesa mi s-a parut draguta, dar dupa ce am ascultat-o de mai multe ori, mi-a placut si mi-a parut mai matura si destul de catchy! ;)) Regia videoclipului este semnata de Chris Applebaum. In clip Selena arata senzational...ca na, se maturizeaza fata! :X

Thursday, March 10, 2011

New video: Sunrise INC feat. Liviu Hodor - Still the same

       Cu cateva minute in urma in premiera pe radio21.ro s-a lansat cel mai nou videoclip al trupei Sunrise INC la piesa "Still the same" in colaborare cu Liviu Hodor. Videoclipul a fost filmat in studiorile MediaPro de la Buftea, regia fiind semnata de Florin Botea. Piesa inca o ascult cu mare placere, dar clipul...arata si el senzational, deci, o sa-i dau PLAY de multe ori! ;)) Voua cum vi se pare?

Wednesday, March 9, 2011

New single: Ela Rose - Lovely Words

      S-a lansat noul single al frumoasei Ela Rose. Piesa se numeste "Lovely Words", a fost produsa de David Deejay si suna senzational. Ela Rose are ceva special, pentru ca m-a cucerit din prima, cand inca si-a lansat primul single "I can feel" tot in colaborare cu David Deejay. Acestea fiind spuse, va las sa ascultati piesa mai jos! :)

Tuesday, March 8, 2011

New single: Selena Gomez - Who says

      Cu cateva minute in urma, a avut loc premiera celui mai nou single al vedetei "Disney", Selena Gomez. Piesa se numeste "Who says" si este extrasa de pe al 3-lea album al artistei ce urmeaza sa fie lansat vara aceasta. Dupa parerea mea piesa e draguta cu o linie melodica destul de placuta, dar a avut ea piese si mai bune, deci...se putea si mai bine! :) Voi ce parere aveti?

New single: Simplu ft. Alex Velea - Convict

     In urma cu cateva minute s-a lansat noul single al trupei "Simplu". Piesa se numeste "Convict", este al 2-lea single (dupa "Dancer for money") de pe albumul "Dance Or Die Trying", e in colaborare cu Alex Velea si bineinteles e marca HaHaHa Production! ;)) Piesa suna bestial si cred ca o sa prinda bine la public (cam satul de "popcorn"). Mai jos puteti asculta piesa:

Monday, March 7, 2011

8 Martie - Sa traiesti, FEMEIE!

      Femeile sunt dadacele noastre in copilarie, tovarasele noastre in vremea maturitatii, sprijinul nostru la batranete si consolarea noastra in nenorociri.
      Pentru ca zambetul vostru este un semn de speranta in bine, pentru ca aveti mereu forta si rabdarea de a ne insenina zilele, timpul se opreste putin in loc, sa va aduca un omagiu...Sa purtati mereu primavara in suflet! LA MULTI ANI! Cele mai calde urari de 8 Martie tuturor doamnelor si domnisoarelor le aduc printr-un mesaj artisti ca: Keo, Danu Boian, Sergiu si Adi (trupa North way), Andrei Tostogan (McSound), trupa ZEROMihai Teodor si Mahay.





New video: Sasha Lopez feat. Broono & Andreea D

     S-a lansat in premiera pe Monden.info videoclipul "All my people" al lui Sasha Lopez in colaborare cu Broono si Andreea D. Filmarile au avut loc in Cipru in regia lui Alex Ceausu si au durat 6 zile. Este un videoclip colorat, HOT si plin de energie pozitiva. L-am privit cu cateva minute dupa ce s-a lansat si pot spune ca mi-a ridicat dispozitia pe toata ziua :D! In videoclip alaturi de Sasha Lopez, Broono si Andreea D mai apare si Lia Sinchevici, frumoasa iubita a lui Sasha Lopez si mai nou actrita la "Serviciul Roman de Comedie". Mai jos va puteti incarca si voi cu energie pozitiva, apasand PLAY! ;)

Saturday, March 5, 2011

New single: Andrei Platonov feat. Albina - Habibi Leyla

    Azi a fost lansat noul single al lui Andrei Platonov. Piesa se numeste "Habibi Leyla" si a fost compusa de insasi interpretul. Single-ul este un featuring cu frumoasa Albina Platonov si dupa titlu ne dam seama ca are influente orientale. Cei doi nu sunt la prima colaborare, au mai colaborat si la piesa "Where are you angel", care a beneficiat si de un videoclip. Mai jos puteti asculta "Habibi Leyla". Ce parere aveti? :)

Thursday, March 3, 2011

New video: Jennifer Lopez feat. Pitbull - On the floor

       S-a lansat videoclipul hitului "On the floor", colaborare dintre Jennifer Lopez si Pitbull. Piesa contine sample din mega hitul “Lambada” al celor de la Kaoma si va fi inclusa pe albumul "Love?", album ce urmeaza sa fie lansat in curand. Videoclipul este regizat de TAJ Stansberry. In videoclip Jennifer arata senzational datorita stilistilor Rob Zangardi si Mariel Haen, iar coregraf a fost Frank Gatson. Mai jos puteti urmari clipul. Ce parere aveti? :)

Tuesday, March 1, 2011

New single: Pasha Parfeny (Паша Парфений) - Vishe krishi (Више крыши)

       Azi s-a lansat o noua piesa semnata Pasha Parfeny intitulata "Vishe krishi". Este o piesa in limba rusa si a fost produsa de Vanotek, care a produs si hitul proiectului Dream City - Loving you si va fi promovata ca single. Mie imi place cum suna piesa, dar cred ca ar prinde foarte bine si o varianta in limba engleza. :) Voi ce parere aveti?

New video: Lora - No more tears

       Aseara la ora 00:00 a fost lansat cel mai nou videoclip "No more tears" semnat Lora. Piesa a fost produsa de Adrian Sina, e marca SISTERHOODLive Production si a strans o multime de pareri pozitive (binemeritate zic eu). Videoclipul a fost filmat in The Silver Church in regia lui Florin Botea. Mai jos il puteti privi :)

Blog Archive

Free counters!