Muzica

AICI: asculti cele mai noi piese

Video

Vezi cele mai noi videoclipuri

Noutati

Gasesti cele mai noi stiri din muzica!

Evenimente

Esti la curent cu cele mai importante evenimente muzicale

Concursuri

Ai parte de cele mai tari concursuri si premii

Monday, May 30, 2011

New song: Thumbs Up - Lonely

       Trupa "Thums Up", un trio format din absolventii Fabricii de Staruri 2: Aliona Munteanu, Dragos Macari si Dumitru Botnaru dau lovitura cu o noua piesa semnata de Alex Brasovean. Piesa de club "Lonely" tinde sa devina un hit in acest inceput de vara. Tanara trupa a reusit deja sa cucereasca auzul publicului cu piesa "Lonely", care a fost lansata in cateva cluburi din capitala. In aceasta vara "Thumbs Up" vor pune accent pe o buna promovare, sub tutela noului manager Nina Junca, iar in toamna, tinerii vor pregati fanilor o piesa noua in limba romana, care va dispune si de un videoclip. Mai jos va las sa ascultati "Lonely".

Ellie White se lanseaza in afara Romaniei


      Single-ul „Nu te mai caut” interpretat de Ellie White ÅŸi compus de băieÅ£ii de la Play & Win s-a bucurat de un real succes în România, fiind extrem de difuzat de radiourile ÅŸi televiziunile de specialitate din Å£ară. Piesa beneficiază ÅŸi de o variantă în limba engleză, „Love Again”, înregistrată la casa de discuri Roton, care a fost de curând licenÅ£iată în Rusia, Polonia, Ucraina, Belarus, Armenia, Georgia ÅŸi Kayakhstan.
     „Pentru mine este o reală bucurie că muzica mea începe să fie ascultată ÅŸi în afara României, este practic, pasul următor în carieră care e firesc ÅŸi pe care mi-l doresc de multă vreme. Sper ca în curând să încep să cânt în străinătate ÅŸi să mă întâlnesc tot mai mult cu fanii mei din alte ţări la concerte. MulÅ£i îmi scriu pe Facebook ÅŸi pe site-ul meu www.elliewhite.com ÅŸi abia aÅŸteaptă să mă cunoască”, a declarat Ellie White.
     ÃŽn prezent, Ellie a lansat cel de-al doilea single, „Power of Love” ÅŸi desfăşoară o campanie cu acelaÅŸi nume pe pagina ei de Facebook ÅŸi pe site-ul www.elliewhite.com, la sfârÅŸitul căreia câştigătorii vor pleca într-o excursie la VeneÅ£ia, vor putea fi beneficia de o ÅŸedinţă foto profesionistă cu Dan Comăniciu, fotograful oficial al artistei, se vor bucura de o vacanţă în Grecia sau vor putea participa la filmarea videoclipului „Power of Love”.

New single: Inna - Club rocker

       Noaptea trecuta, Inna a lansat cel mai nou single intitulat "Club Rocker", care este al doilea extras de pe albumul "I Am The Club Rocker". Piesa a fost produsa de Play & Win care au declarat: "Club Rocker face parte din categoria pieselor care te indeamna la dans si distractie. In structura piesei am ales sa folosim un sample dintr-un catalog renumit, “Future Club Sounds”. Speram ca in combinatie cu restul compozitiei sa fie un succes."
      Sunt convins ca piesa va avea succes, luand in considerare ca a avut parte de o promovare destul de puternica, dar si pentru faptul ca Inna este deja foarte cunoscuta! Eu personal m-am asteptat la ceva mai mult...Ascultati mai jos piesa. Ce parere aveti? :D

Sunday, May 29, 2011

New song: Impact vs. Moving Elements - Today (A. Tostogan Remix)

        Prietenul meu foarte bun McSound, pe numele sau Andrei Tostogan, a colaborat cu trupa Impact. Talentatul artist a realizat un remix la hitul "Today", care deja este difuzat la cateva posturi de radio din Romania si Republica Moldova, de asemenea este preluata de multi DJ pentru a fi inclusa in seturile de club. Mie imi place foarte mult cum suna remixul si nu ramane decat sa-i urez mult succes lui Andrei si cat mai multe colaborari fructuoase. Mai jos aveti piesa. Cum vi se pare? :)

Friday, May 27, 2011

Piesa noua: Irina Remesh - This is my life

       Irina Remesh, este o frumoasa si talentata fata din orasul Soroca. In prezent, Irina este studenta la "Academia de Arte" din Chisinau. Si-a inceput cariera muzicala inca de mica, participand la concursuri nationale si internationale. Colaboreaza cu Ion Linkovschi Jr. si EL Radu, anume ei doi i-au produs atat piesa "Gimme reason to believe" cat si cel mai nou single intitulat "This is my life", o piesa in stil pop-rock, stilul ce o caracterizeaza pe tanara interpreta. Mie unul imi place cum suna piesa. Voua cum vi se pare? :)

New single: Katalina Rusu - Is it love

          Frumoasa Katalina Rusu revine in atentia ascultatorilor cu un nou single intitulat "Is it love?". Piesa este una de vara si a fost compusa si produsa de Max Kissaru, iar versurile au fost scrise de binecunoscutul artist, Mihai Teodor. In scurt timp, cantareata va incepe promovarea piesei atat la radio cat si la TV si in functie de feedback-ul primit, se va decide daca "Is it love?" va dispune si de un videoclip.

Wednesday, May 25, 2011

New single: City Of Lights - Till the sunrise

         Dupa "No Destination", o piesa absolut senzationala, prietenii mei Alin Brat, Dan Teodorescu si Adrian Vlad, adica trupa "City Of Lights", au lansat cu cateva minute in urma cel mai fresh single intitulat "Till the sunrise". Este o piesa de vara foarte reusita si este in colaborare cu o voce feminina noua - Stelisse, despre care cu siguranta veti mai auzi, pentru ca vi se pregatesc cateva surprize placute! :D Vreau sa va zic ca "Till the sunrise" deja a intrat in heavy rotation la unele posturi de radio, iar acum o puteti asculta si online, mai jos! ;)

Tuesday, May 24, 2011

New video: Connect-R - Ring the alarm

        Connect-R si-a lansat in premiera la "Neatza cu Razvan si Dani" cel mai proaspat videoclip la piesa "Ring the alarm", care a fost produsa de insasi artistul impreuna cu Ravan Matache si e marca Rappin' On Production. Clipul a fost filmat pe chroma si a fot regizat de Spike. Piesa imi place foarte mult, insa de clip pot spune ca nu ma incanta...Nu zic ca nu e interesant, dar nu-mi plac unele efecte, care sunt obositoare pentru privirea mea. :)

Monday, May 23, 2011

New video: Anda Adam - Feel

       S-a lansat cel mai nou videoclip al frumoasei Anda Adam la noul ei single intitulat "Feel". Piesa a fost compusa de Zozo si de Anda, iar de regie s-a ocupat Alex Ceausu (Ador Media), cel care a regizat si clipul "Show Me". Nu stiu cum vi se pare voua, dar mie imi place foarte mult ce vad, mai ales Anda, care e sexy & hot ca de-obicei! Mai jos vedeti si voi o productie senzationala. :D

New single: Sunrise Inc - Yanna

       Cu cateva minute in urma in emisiunea Request 629 de la Radio 21, s-a lansat cel mai fresh single al baietilor de la Sunrise Inc. Piesa se numeste "Yanna", a fost produsa de baietii din Sunrise Inc si are motive bulgare. O puteti asculta mai jos. Credeti ca va fi HIT? :)


Friday, May 20, 2011

New video: Alessia - Find me (ale, ale)

       Azi s-a mai lansat un videoclip regizat de Iulian Moga! Este vorba despre videoclipul frumoasei Alessia, filmat in The Ark la piesa "Find me (ale, ale)". Piesa a fost produsa de FlyinState, iar versurile au fost scrise de Adrian Filipidescu (ex. Yarabi). Piesa a intrat in playlist-ul meu inca din luna martie cand s-a lansat. ;)) Va place ce vedeti?

Thursday, May 19, 2011

Piesa noua: Thumbs Up - Lonely

         Trupa "Thumbs Up" formata din participantii proiectului "Fabrica de Staruri 2": Aliona Munteanu, Dragos Macari si Dumitru Botnaru lanseaza o noua piesa , cumpusa de bine cunoscutul  Alex Brasovean. Piesa "Lonely" este deja a treia in repertoriul tinerei trupe. Sambata, "Tumbs Up" isi vor lansa single-ul in doua cluburi din oras, la ora 23:00 in "Zebro" si la 01:00 in "Studio". Astfel aveti ocazia sa ascultati in premiera piesa in 2 locatii! :D Odata cu lansarea noului single, "Thumbs Up" pun accent pe o promovare corecta. Baietii s-au alesc si cu un nou manager, Nina Junca, cunoscuta pentru proiectele "Dyma" si "Constantinova". 

Comunicat elaborat de Danu Boian.


Monday, May 16, 2011

New song: Lady Gaga - Hair

      Opa! S-a lansat o noua piesa semnata Lady Gaga. Piesa este intitulata "Hair" si face parte de pe mult-asteptatul album "Born This Way", care urmeaza sa fie lansat pe 23 mai. "Hair" deja e disponibila pe iTunes. Simt eu ca pana o sa fie lansat albumul, o sa auzim toate piesele! :)) Ca sa nu mai intind firul, va las sa ascultati piesa. Cum vi se pare? :D

Videoclip nou: Jucatoru' feat. Pasha Parfeny - Hola

        Azi a avut loc lansarea mult-asteptatului videoclip al lui Jucatoru' in colaborare talentatul Pasha Parfeny la piesa "Hola". Melodia a fost compusa de Ian Onica, iar versurile au fost scrise de Jucatoru' impreuna cu Anastasia Larionova. Filmarile videoclipului au avut loc in luna decembrie a anului trecut in regia lui Ian Onica & Activ Studio. Nu pot sa zic ca a fost o lansare de videoclip obisnuita pentru ca locatia aleasa a fost gradina publica "Stefan cel Mare". ;)) La lansare in afara de fani si presa, au venit sa-i sustina pe Jucatoru' si Pasha, prietenii si colegii de breasla: Anton Ragoza (Sunstroke Project), B-zar, Guz, Smally, Dianna Rotaru, Gloria. Acestea fiind spuse, va las sa urmariti videoclipul "Hola", care mie-mi place foarte mult! :)

New single: Akcent feat. Ruxandra Bar - Feelings on fire

        S-a lansat cel mai nou single al trupei Akcent. Piesa se numeste "Feelings on fire", a fost produsa de Adrian Sina si este in colaborare cu frumoasa Ruxandra Bar, pe numele sau real Ruxandra Barau. Deci, "Feelings on fire" mi-a placut de la prima auditie...Am ramas impresionat de cat de bine suna si pentru mine deja e HIT! Voua va place? :)

Sunday, May 15, 2011

New video: Andreea Banica - Sexy

        Cu cateva minute in urma, s-a lansat cel mai nou videoclip al frumoasei Andreea Banica la single-ul intitulat "Sexy". Piesa a fost produsa de Play & Win, iar videoclipul a fost filmat in clubul "The Player" in regia lui Spike, care a regizat si videoclipul "Danca Bonito" al baietilor de la Narcotic Sound & Christian D. Acestea fiind spuse, va las sa urmariti clipul. Cum vi se pare? :D

Piesa noua: ROA - Gradina de vara

        Proiectul ROA a lansat o noua piesa intitulata "Gradina de vara". Primul single al lor "Ne place" s-a descurcat de minune in topuri, cat despre piesa asta noua pot sa zic ca nu-mi place ca "Ne place", pentru ca si versurile sunt cam naspa si ritmul nu e chiar pe placul meu, dar nu prea conteaza ca oricum daca o sa ajunga sa fie difuzata in cluburi, lumea o sa sara in sus, ca doar n-o sa asculte versurile! :)) Mai mult nu comentez! Va las pe voi! ;)

Azerbaijan a castigat Eurovision Song Gontest 2011

        Aseara s-a desfasurat a 56-a editie a concursului muzical Eurovision Song Contest 2011 in Dusseldorf, Germania. Ca si in fiecare an, competitia a fost compusa din 2 semifinale si o finala, prima a avut loc pe 10 mai, a 2-a pe 12 si respectiv finala pe 14 mai. In finala au evoluat 25 de tari. Din toate 25 de piese finaliste, mi-au placut nu foarte multe! :D Mai jos va prezint un TOP 10:

LOCUL 10: Moldova, Zdob si Zdub - So Lucky. Nu pot spune ca piesa e foarte buna, insa in comparatie cu alte piese participante, e chiar draguta si cred ca ar fi meritat locul 10 :))


LOCUL 09: Estonia, Getter Jaani - Rockfeller street. Mi-a placut si piesa si show-ul!


LOCUL 08: Ungaria, Kati Wolf - What about my dreams?. O voce puternica si placuta.


LOCUL 07: Irlanda, Jedward - Lipstick. Au fost diferiti si originali fata de ceilalti concurenti. :)


LOCUL 06: Danemarca, A friend in London - New tomorrow.


LOCUL 05: Germania, Lena - Taken by a stranger. Piesa ei mi-a atras atentia inca de cand am ascultat-o prima data, pentru ca e simpla si un pic ciudatica :D


LOCUL 04: Suedia, Eric Saade - Popular.  Cand ascult piesa asta, nu pot sa stau pe loc...Trebuie sa misc macar din deget! :))


LOCUL 03: Ucraina, Mika Newton - Angel. M-a impresionat cu o piesa frumoasa si o voce buna! :)


LOCUL 02: Marea Britanie, Blue - I Can. In primul rand m-am bucurat ca s-au reunit si sper sa si ramana uniti sa cante mai departe in trupa. In al 2-lea rand mi-a placut mult piesa, pentru ca mesajul este pentru invingatori ;)) si in al 3-lea rand, au fost printre favoritii mei. :D


LOCUL 01: Ell & Nikki - Running scared. DA! Am intuit bine, cand am zis ca ei o sa castige, si au castigat pe dreptate (221 de puncte). Au o piesa foarte, foarte buna, care m-a prins de la prima ascultare, au avut si un show la fel de bun, dar si au aratat armonios impreuna pe scena.


Cam asa arata top 10 realizat de mine! :)) La anul viitor Eurovisionul se va petrece in Baku, iar eu inca mai raman cu speranta ca ne vom clasa si noi o data macar in top 3 (as vrea sa si castigam, dar stiti si voi cum e situatia la noi)! :))

Friday, May 13, 2011

New video: Elena Gheorghe - Midnight sun

       A aparut cel mai fresh videoclip al Elenei Gheorghe, la single-ul "Midnight sun". Piesa a fost produsa de talentatul Laurentiu Duta. Iata ce a declarat artista: "Mi-a placut cum am lucrat cu Laurentiu Duta la Disco Romancing, asa ca am decis ca si pentru urmatorul single sa lucram tot impreuna. Imi place foarte mult “Midnight Sun” si sper sa aiba cel putin tot atat succes cat a avut Disco Romancing."
       Piesa s-a bucurat de succes si iata ca azi a venit timpul sa admiram si videoclipul regizat de Dragos Buliga, in care Elena arata senzational si apare ca o "danger girl". Cum vi se pare clipul? :)

New single: Ellie White - Power of love

          Dupa ce piesa "Nu te mai caut" s-a mentinut luni intregi in topul difuzarilor din Romania, Ellie White revine cu cel de-al doilea single din cariera solo. Cantareata lanseaza o productie in limba engleza, cu titlul "Power of love", despre care spune: "Am simtit nevoia ca si in aceasta piesa sa cant despre iubire, pentru ca in ea ne regasim cu totii - iubirea ne da aripi, iar puterea ei poate depasi orice bariere. Am lucrat cu foarte mare placere alaturi de Laurentiu Duta, un compozitor extraordinar si un om deosebit." Asadar, dupa cele citite va las sa ascultati piesa. Cum vi se pare? :)

New single: Andreea Balan - Like a bunny

       Frumoasa Andreea Balan a lansat azi pe pagina sa de facebook, noul single intitulat "Like a bunny". Piesa a fost produsa de Keo impreuna cu Bobby Moore si suna foarte, foarte bine! Vara asta o sa fie fierbinte cum si Andreea e HOT pe coperta single-ului. Abia astept ca cantareata-dansatoare sa inceapa promovarea piesei la TV. Nu de alta, dar vreau sa-mi bucur ochii cu un show exceptional cum stie Andreea Balan sa faca! ;)) Ascultati si voi mai jos "Like a bunny". Pareri?

Thursday, May 12, 2011

New video: Shaka Muv - Save Save

         S-a lansat un nou proiect HaHaHa Production, ce se numeste Shaka Muv, iar azi avem ocazia sa vedem primul videoclip realizat la piesa "Save Save". Filmarile au avut loc la studiourile din Buftea in regia lui Iulian Moga. Iata ce a declarat Randi: "Piesa te duce cu gandul la mare, la vacanta, la lucrurile simple care ne fac viata atat de frumoasa. Si cum vara e foarte sexy, sunt convins ca piesa nu ar fi putut suna atat de bine fara o voce feminina puternica si plina de senzualitate".
        Cand am privit clipul, am ramas impresionat de cat de original, frumos este si cat de bine suna piesa. Randi merita tot respectul pentru o piesa atat de frumoasa, iar Iulian Moga - pentru un videoclip atat de superb. Fara nici o indoiala proiectul Shaka Muv va avea un succes urias, iar "Save Save" se va numara printre hiturile verii! JOS PALARIA! ;))

Tuesday, May 10, 2011

New single: Lady Gaga - The Edge Of Glory

       N-a trecut mult timp de la lansarea controversatei piese si a videoclipului "Judas" si iata ca Lady Gaga a lansat noul single extras de pe albumul "Born This Way", ce se numeste "The Edge Of Glory", la care a lucrat cu Fernando Garibay si DJ White Shadow. Daca "Judas" nu mi-a produs cele mai frumoase sentimente, piesa "The Edge Of Glory" chiar imi pare destul de draguta, mai ales ca se potriveste anotimpului ce vine. :)) Voi ce parere aveti?

New video: Flavy Deejay & McSound - Rhythm for love

        Gata cu asteptarea! Prietenii mei, Flavy Deejay & McSound, alias Andrei Tostogan, au lansat in premiera pe www.kissfm.md videoclipul "Rhythm for love". Dupa cateva luni de pregatiri, casting-uri numeroase si filmari in locatii special amenajate - clipul poate fi servit fanilor pe tava. Videoclipul a fost filmat de catre Dragos Cojocaru alaturi de asistenta de platou Liuba Perciun si montat cu maiestrie de catre Anatol Poghirca. Vizioneaza in ritmul iubirii videoclipul mai jos. :D



Credit Foto: Andrei Pogurschi 

New video: Rihanna - California King Bed

        "California King Bed" este titlul single-ului Rihannei (al 4-lea extras de pe albumul "Loud") care dispune acum si de un videoclip, filmat in Los Angeles in regia lui Anthony Mandler. Este un videoclip senzational, in care Rihanna apare foarte frumoasa si sexy. Daca vreti s-o vedeti pe artista in toata splendoarea, apasati play mai jos! :D

New video: Deepside Deejays - Never be alone

        In premiera pe libertatea.ro s-a lansat cel mai nou videoclip al baietilor de la Deepside Deejays la piesa "Never be alone", care este cel de-al saselea videoclip din cariera proiectului si al cincilea regizat de Iulian Moga. "Never be alone" este un clip de vara si include momente distractive, ce ilustreaza foarte bine textul piesei. Mai jos il puteti vedea.

Friday, May 6, 2011

New video: Zero - So far away

       Iata ca "So far away", frumoasa balada rock de la trupa Zero dispune acum si de un videoclip, care este al 6-lea la numar. Piesa a fost produsa in totalitate de baietii din trupa in PamPam Studio si are un text profund, ce a patruns in inimile ascultatorilor. Iata ce a declarat Vlad (Zero): "Clipul a fost filmat in regia lui Alex Ceausu (Ador Media) in mai multe locatii: in studio (locul nostru de joaca , pe acoperisul unei case la apusul soarelui, in microbuz in drum spre Sinaia, in camera unui hotel din Sinaia si pe scena la concertele noastre...practic clipul reflecta viata nostra, cu tot ce face trupa Zero in viata de zi cu zi". Mi-a placut cam tot ce au lansat baietii pana acum si sunt demni de lauda! BRAVO!

Piesa noua: Tatiana Spinu & Mariana Mihaila - My friend

         Blonda Tatiana Spinu s-a combinat cu bruneta Mariana Mihaila (si-a schimbat numele de scena si acum e "Mihaela") pentru realizarea unui duet la piesa "My friend", care e destul de catchy. Muzica a fost compusa de Flavy Deejay, versurile scrise de Liuba Perciun, iar de mixare si masterizare s-a ocupat Max Kissaru (Kissaru Production). Mai jos ascultati si voi productia. Cum vi se pare? :)

Thursday, May 5, 2011

New video: Lady Gaga - Judas

       S-a lansat videoclipul "Judas" al faimoasei Lady Gaga. De regie s-a ocupat chiar artista insasi impreuna cu coregraful Laurieann Gibson. Sa le iau pe rand...Din toata productia asta, imi place doar melodia! atat textul cat si videoclipul sunt niste blasfemii! desi videoclipul e filmat calitativ, e dezgustator ce vad! :( Femeia asta nu mai are un pic de rusine si nici teama de Dumnezeu! Cu siguranta ca multora nu le place aceasta "capodopera", ba chiar sunt sigur ca va fi interzisa si la multe posturi TV. In fine, eu nu-i voi mai da play niciodata, iar voi daca inca nu l-ati vazut, dati play mai jos si dupa aceea hotarati daca-l veti mai privi! :)))

New single: Mihai Teodor - My My My

        Cu cateva minute in urma, talentatul artist Mihai Teodor si-a lansat in premiera pe canalul sau de youtube, cel mai nou single intitulat "My My My". Piesa bineinteles este una de vara si cred eu ca chiar o sa prinda foarte bine! :) Muzica si versurile ii apartin lui Mihai, iar de aranjament, mixare si masterziare s-a ocupat bunul sau prieten Max Kissaru. Coperta single-ului este realizata de Elena Goroshka (photo) & Octavian Malai (design). Pentru a-l vedea pe Mihai Teodor pe viu, vino sambata in Piata Marii Adunari Nationale si vei avea ocazia nu doar sa-l vezi, dar si sa-l asculti interpretand hiturile "Who loves you now", "Girl who kills" si noul single "My My My", in concertul organizat de Ziua Europei.

New video: Play & Win - Ya BB

       Azi dimineata, in cadrul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani", Play & Win, echipa de compozitori si producatori muzicali, si-au lansat cel mai fresh videoclip la hitul "Ya BB". Regia este semnata de Tom Boxer, iar povestea videoclipului nu arata altceva decat  multa distractie, zambete si bineinteles fete frumoase. :) Mai jos puteti vedea si voi clipul, ce mie imi ridica dispozitia si-mi aprinde si mai tare dorul de petreceri! :))

Wednesday, May 4, 2011

New video: Nicole Scherzinger feat. 50 Cent - Right There

        Acum putem sa ne bucuram ochii, privind cel mai recent videoclip al lui Nicole Scherzinger. Este vorba "Right there", o colaborare a lui Nicole cu 50 Cent. Piesa a fost produsa si reeditata de Jim Jonson pentru a fi lansata ca single in SUA si este extrasa de pe albumul "Killer Love". Filmarile au avut loc in Los Angeles in regia lui Paul Hunter. Piesa "Right there" mi-a placut foarte mult si in varianta initiala. Despre clip pot sa va mai spun ca-mi place si o sa-i dau play de multe ori, pentru ca Nicole Scherzinger arata si danseaza senzational, dar si ideile din clip sunt destul de originale (mai ales cand se misca trotuarul). :D Ca sa nu mai trag de fir, vedeti si voi mai jos rezultatul acestei colaborari interesante! :)

Tuesday, May 3, 2011

New song: Lora - Fall in love tonight

       Cu cateva minute in urma, pe canalul oficial de youtube al lui Adrian Sina, a fost postata o noua piesa interpretata de talentata si frumoasa Lora. Piesa este intitulata "Fall in love tonight", a fost produsa de Adi Sina si e marca  SISTERHOODLive Records. Adi si Lora nu sunt la prima colaborare, au lucrat impreuna la hitul trupei Akcent "My Passion" si la "No more tears". Fara multe vorba, va las sa ascultati piesa si sa va dati cu parerea! ;)

Zilele Europei in Moldova 2011

      Sambata, 7 mai, Delegatia Uniunii Europene in Republica Moldova si Primaria Municipiului Chisinau  impreuna cu alti parteneri (oficial/general/media - vedeti in imagine) va invita in numar cat mai mare la un concert organizat pentru serbarea Zilei Europei. Pe scena vor evolua artistii autohtoni: Katy Rain, Gloria, Ionel Istrati, Serj Kuzenkoff, Alexandru Manciu, Natan, Katalina Rusu, Mihai Teodor, Boris Covali & Cristina Croitoru, Pasha Parfeni, Karizma. Ca special guest este invitata trupa BrainStorm din Letonia. Evenimentul va avea loc in PMAN (Piata Marii Adunari Nationale) si se va incepe la ora 19:00. Ne vedem acolo! ;)

New video: Jennifer Lopez feat. Lil Wayne - I'm into you

        A fost lansat videoclipul frumoasei Jennifer Lopez la al doilea single promovat de pe albumul "Love?",  "I'm into you", o piesa produsa de Stargate si e in colaborare cu Lil Wayne. Filmarile au avut loc la piramida Chichen Itza din Mexic, care e considerata o alta minune a lumii. In videoclip, alaturi de senzuala Jennifer, il veti vedea pe modelul si actorul William Levy.

Sunday, May 1, 2011

New video: Nick Kamarera feat. Mike Diamondz - Kalya

        Dupa aproape 3 luni de la lansarea single-ului "Kalya", iata ca acum s-a lansat si videoclipul piesei ce a fost compusa de Mike Diamondz si Nick Kamarera in colaborare cu "Chill Brothers Records" & "Rappin'on Production". Clipul a fost filmat in regia lui Florin Botea si arata genial! Mai jos il puteti privi si voi! Ce parere aveti? :)

Blog Archive

Free counters!