Muzica

AICI: asculti cele mai noi piese

Video

Vezi cele mai noi videoclipuri

Noutati

Gasesti cele mai noi stiri din muzica!

Evenimente

Esti la curent cu cele mai importante evenimente muzicale

Concursuri

Ai parte de cele mai tari concursuri si premii

Sunday, July 31, 2011

New song: Lora - Teenage Girl

       Pentru ca multi fani isi doreau un material nou de la Lora, pe contul de Youtube al lui Adrian Sina a aparut piesa "Teenage Girl". Alaturi de "Fall In Love Tonight", piesa este cantata exclusiv in concerte si nu este noul single, acesta urmand sa apara pe la jumatatea lunii august. Dupa cum sugereaza si titlul, piesa "Teenage Girl" se adreseaza tuturor celor care se simt adolescenti si au acest spirit in suflet. Piesa va fi inclusa pe primul material discografic al Lorei ce va aparea in viitorul apropiat.

New songs: Mishelle - Love is a crime, Feels so good, What If (ft. Randi)

       Frumoasa si talentata Mishelle, pe numele sau real Mihaela Ojog, originara din orasul Soroca (Republica Moldova), a evoluat aseara in cadrul celui mai spectaculos Open Air din Rusia "Europa Plus Live 2011". Mishelle a cantat alaturi de Randi hitul "Only You", care s-a clasat pe prima pozitie in topul  postulului de radio rusesc "Europa Plus", dar evoluarea ei scenica nu s-a incheiat ci a continuat cu prezentarea a 3 piese noi, printre care si noul single. Dupa "Only you" a urmat: "Feels so good", "What if (feat. Randi)" si  "Love is a crime", care este noul single al lui Mishelle si pentru care in scurt timp se va filma un videoclip in Bucuresti. Aseara, cand o priveam/ascultam pe Mishelle, mi s-a facut pielea de gaina. Am ramas impresionat de ce auzeam si mi-am dat seama ca albumul care urmeaza sa fie lansat anul acesta va fi BOMBA! I-am zis nu doar o singura data Mihaelei ca sunt mandru ca o oraseanca de a mea a ajuns atat de sus...Sper si-i doresc sa ajunga mult mai sus, iar voi mai jos puteti vedea prestatia artistei.

Mishelle feat. Randi - Only You



Mishelle - Feels So Good


Mishelle feat. Randi - What If



Mishelle - Love is a Crime

Thursday, July 28, 2011

New video: No Artists No Tracks - Say Bye (Reworked)


      Licentiata in aproape toate tarile lumii (Romania, Franta, Norvegia, Suedia, Estonia,
Lituania, Letonia, Finlanda, Danemarca, Islanda, Germania, Austria, Elvetia, Polonia, Rusia, Turcia, Bulgaria, Croatia, Ucraina, Grecia, Azerbaijan, Cehia, Cipru, India, Olanda), Say Bye single-ul de debut al proiectului No Artists No Tracks, a reusit sa patrunda in playlisturile si topurile radiourilor,televiziunilor cat si in playlisturile Dj-ilor. Dovada a succesului de care se bucura piesa este locul 1 pe care il ocupa in Grecia si Suedia,in topul 5 al pieselor internationale,cat si locul 1, in Statele Unite ale Americii, in cel mai puternic top dedicat muzicii Dance – Club – Europop.
     De asemenea, ‘Say Bye’ se afla si in topurile vanzarilor digital de pe siturile de download  Itunes si Amazon ,unde piesa este disponibila alaturi de pachetul de remixuri realizat de importanti producatori din Franta, Ungaria si Romania.
     Say Bye’ a aparut si pe numeroase compilatii,lansate in Europa, Asia si USA, alaturi de alte hit-uri semnate de artisti ca: Timbaland, Missy Elliot, Armin Van Buuren, Afrojack, Alex Gaudino, Axwell, Benny Benassi, Eddy Watta etc.
     In prezent, No Artists No Tracks a lansat o noua versiune a videoclipului piesei ‘Say Bye’ in regia lui Anthony Icuagu, produsa de N-Tone si Krista Ronl, urmand ca videoclipul sa fie promovat in UK, Italia, Germania, Austria, Elvetia si Mexic.

New video: Xonia - Hold On

       Frumoasa Xonia a lansat cel mai nou videoclip la piesa "Hold On", care a fost produsa de baietii de la Deepcentral, cei care au produs si hitul "My beautiful one". Clipul a fost filmat pe insula Corfu in regia lui Alex Ceausu. In imaginile din videoclip o vedem pe Xonia foarte frumoasa si mangaiata de razele solare, dar o vedem si dansand alaturi de un tanar balerin, Mirecea Ghinea.

Xonia - Hold On (official video)

   

New video: Morandi - Serenada

        Trupa Morandi a lansat cel mai nou videoclip la piesa "Serenada", al patrulea single promovat de pe albumul "Zebra". Filmarile videoclipului au avut loc in studiourile din Buftea in regia lui Iulian Moga. Piesa suna diferit de ceea ce au produc pana acum baietii si ascultatorii au avut pareri impartite...Eu sunt de partea celor carora le place piesa, pentru ca a intrat in playlist-ul meu si o ascult cu mare drag.

Morandi - Serenada (official video)

   

Monday, July 25, 2011

Mishelle - numarul 1 in Rusia!


       A promis noutati si revine cu noutati spectaculoase. In primul rand, Mishelle le multumeste fanilor pentru  ca ii sunt alaturi si ii sustin talentul, cea mai buna dovada a acestui fapt fiind prima pozitie in topul celui mai ascultat post de radio din Rusia, Europa  Plus (http://europaplus.ru/index.php?go=Chart40). “Pentru noi acesta este un succes, deoarece  Europa Plus este cel mai ascultat post de radio din Rusia. Reusita  de a fi pe prima treapta a topului realizat saptamanal de acest post de radio ne face sa privim succesul de pe piata muzicala ruseasca ca pe ceva real. Cu totii stim ca in industria muzicala din Rusia e dificil sa patrunzi, echipa de la Sens Music a reusit aceasta performanta” declara  Vlad Costandoi , director  general  Sens Music .
       Succesele lui Mishelle insa nu se opresc aici, de curand interpreta a inceput sa lucreze intens la prestatia sa scenica si face acest lucru alaturi de 2 dansatori, selectati in urma castingului anuntat in presa, indrumati fiind de coregrafa Olga Rijenko, cea care a pus coregrafia pentru vedete ca: Potap & Nastya Kamenskih, Tina Karol, In-Grid, Kazaky
       Acest lucru nu este intamplator, asta pentru ca adevaratul debut in scena al interpetei Mishelle va a vea loc in data de 30 iulie cand va evolua in cadrul celui mai spectaculos Open Air din RusiaEuropa Plus Live. Printre cei mai cotati artisti in scena vor canta: Alaxandra Stan, Arash, Dan Balan, Sophie Ellis Bextor. Despre acest eveniment Mishelle spune: “Am foarte mari emoti, este un eveniment important, insa stiu ca sunt apreciata. Succesul piesei  Only you” din top,  prezenta managementului meu, dar si a lui Randi imi da putere sa nu dezamagesc pe nimeni. Promit sa fiu la inaltimea asteptarilor, le multumesc tuturor celor care ma sustin.


New video: Bass Deejay feat. Smally & Monica - Show me your feelings


      “Show me your feelings” - aceasta este piesa care a unit 3 tineri cu aspiratii frumoase din showbizul autohton, este vorba despre DJ Bass (autorul piesei, textul si muzica apartinandu-i) Smally si Monica.
       “Avand in vedere faptul caShow me your feelings” este de ceva timp lansata pe internet,  reusind sa stranga peste 26 mii de vizionalizari pe youtube  si inregistrand  succese notabile in Romania, piesa situandu-se pe locul 5 in clasamentul postului de radio Vibe Fm, am hotarat sa realizam un videoclip  pe potriva succesului acestei piese”, afirma Bass Deejay.
       Deoarece, piesa este una pozitiva si plina de viata, baietii au realizat o productie video foarte fresh, cu multa energie transmisa de catre tinerii care apar in acest videoclip. Ideea videoclipului este bazata pe faptul ca principalul protagonist, in vis, “surprinde” emotiile si sentimentele diferitor persoane. “Am dorit ca prin acest videoclip sa accentuam ideea ca sentimentele sunt emotii vii si inaltatoare, iar visele ne aduc mai aproape de tot ce constiinta umana poate percepe ca fiind Frumos”, mai spune Bass Deejay care este si regizorul principal al clipului!
       Speram sa va placa acest single si videoclip pline de viata, mai ales ca in Romania si Rusia  exista deja un interes sporit pentru aceasta piesa!

Saturday, July 23, 2011

New single: Flavy Deejay - The One

      Ne-a incantat cu “Breeze”, ne-a distrat cu “We love to party” si ne-a entuziasmat cu “Rhythm for love”, iar acum vine cu o piesa absolut senzationala. Este vorba de talentatul Flavy Deejay si noul sau single "The One", care a fost lansat aseara in emisiunea "Kiss Kiss in The Mix" la Kiss FM. Nu am decat cuvinte de laude pentru omul asta. Imi plac absolut toate piesele pe care le-a produs pana acum si-mi place ca in concerte face SHOW in adevaratul sens al cuvantului! Sunt ferm convins ca cu acest single va pasi granitele tarii noastre. Mai jos aveti atat varianta "extended" a piesei "The One", cat si varianta "radio edit". Enjoy! ;)



Saturday, July 16, 2011

New song: Naguale - Party People

       Naguale nu isi lasa fanii la greu vara! Tocmai acum cand sunt in toi petrecerile pana dimineata si toata lumea sta cu gandul numai la distractie este  momentul potrivit pentru  ca fiecare dintre noi sa se transforme in  “Party people” - aceasta este denumirea piesei lansate de baieti care, atentie, nu este un single oficial. Piesa a fost produsa de Ovidiu Baciu, temele de trompeta ii apartin lui Pancho (Pancirel Constandache) iar orchestratia a fost lucrata alaturi de Catalin Postelnicu la AudioGateStudio.
Party People este  o productie destinata clubberilor si am lansat-o la solicitarea fanilor nostri. Aceasta piesa abordeaza un sound cu care am  obisnuit deja publicul  in hiturile "Shake it", "Get up"  si "Just let it be".  Asteptam parerile voastre pe pagina oficiala de facebook – www.facebook.com/nagualemusic si pe id-ul  de messenger pentru fani - nagualefan”,  spune Ovi.

Saturday, July 9, 2011

New video: Antonia - Marionette

     Frumoasa Antonia a lansat videoclipul la primul single din cariera solo "Marionette". Este o piesa puternica si desi nu e "Popcorn", se aude la foarte multe posturi de radio atat din Romania cat si din strainatate. Povestea este in acord cu tonalitatile adanci ale vocii ei, cu adevarat pusa in valoare si orchestratia complexa - o fuga disperata dupa dragostea pierduta, in care Antonia ii ofera barbatului, papusarului, controlul total asupra vietii si sufletului ei in schimbul iubirii. Pentru videoclipul "Marionette" filmat in regia lui Costas Ivanov au fost construite 5 decoruri speciale. Dupa parerea mea, "Marionette" este o productie perfecta si ca piesa si ca clip. Voua cum vi se pare? :)

Monday, July 4, 2011

New single: Alba Wings - Walking on Fire

          In premiera pe Urban.ro s-a lansat cel de-al doilea single "Walking on fire" al proiectului Alba Wings. Piesa a fost produsa de baietii de la Sunrise Inc, care de altfel au produs si primul single al artistei "Say goodbye to yesterday". "Absolut fiecare om se poate regasi in povestea piesei. Chiar daca nu este o piesa “de vara”, care sa te indemne la distractie, sunt sigura ca va va placea. Pe mine m-a cucerit inca de la versiunea demo.", a declarat Alba Wings. Ce parere aveti? Mie imi place piesa. Voua?

New video: Dana Marchitan & Smally - Impreuna

      Un videoclip nou "made in Moldova" s-a lansat. Este vorba despre clipul "Impreuna", la piesa Danei Marchitan in colaborare cu Smally. Piesa a fost produsa in totalitate de Smally, iar videoclipul e marca "Kobzzon Production". Desi e simpla, imi place productia in intregime. Nu pot decat sa felicit echipa care a lucrat la realizarea videoclipului.

New video: Raluka - Out of your business

      In premiera pe Libertatea.ro a fost lansat primul videoclip al talentatei Raluka din cariera solo, la piesa "Out of your business", o piesa marca Rappin' On Production. "In clip, Raluka alaturi de cele doua dansatoare ale sale, isi parasesc iubitii cat se poate de teatral, punand sub asediu o intreaga sala de sedinte, dansand provocator pe masa de consiliu si bineinteles lovindu-i cu propriile arme: stilourile aflate in dotare."

New single: Andra - Telephone

       Dupa "Something New", Andra revine cu un nou single compus tot de Mihai Ristea. Piesa se numeste "Telephone" si va dispune si de un videoclip. Iata ce a declarat artista: "Colaboraea noastra pentru "Something New" a avut foarte mare succes si de aceea mi-am dorit sa lucram din nou impreuna. Am ales sa cant tot in engleza pentru a ajunge la fanii mei din intreaga lume, dar si pentru ca engleza este limba oficiala a muzicii dance."
       Eu sunt ferm convins ca "Telephone" va ajunge hit, pentru ca in primul rand piesa suna foarte bine, iar in al doilea rand, Andra are o multime de fani care o sa ajute la devenirea acestei piese - HIT! :))

Friday, July 1, 2011

New single: Karizma - I'll Give It Away

      Dupa ce a facut "Boom, Boom" in cadrul preselectiei nationale pentru Eurovision Song Contest 2011, Karizma lanseaza o noua piesa: "I'll Give It Away"! De aceasta data interpreta a ales sa lucreze cu Vanotek, producatorul mai multor hituri din Romania, dar si Rusia. "I'll Give It Away" este prima colaborare dintre cei doi basarabeni crae deja sunt cunoscuti cel putin in showbizul romanesc. Iar daca acest nou single va merge direct la sufletul ascultatorilor, atunci se va filma neaparat si un videoclip. Deocamdata toate lumea care a lucrat la piesa, are incredere in succesul acesteia si spera ca toata vara sa auda in boxe "I'll Give It Away". Mai jos aveti piesa.

Free counters!