Muzica

AICI: asculti cele mai noi piese

Video

Vezi cele mai noi videoclipuri

Noutati

Gasesti cele mai noi stiri din muzica!

Evenimente

Esti la curent cu cele mai importante evenimente muzicale

Concursuri

Ai parte de cele mai tari concursuri si premii

Wednesday, October 19, 2011

New video: Britney Spears - Criminal

         Faimoasa Britney Spears a lansat videoclipul celui de-al patrulea single promovat de pe albumul "Femme Fatale". Este vorba despre single-ul "Criminal", care de altfel e piesa mea favorita de pe albumul ei. :D "Criminal" a fost produsa de Max Martin si Shellback. Clipul a fost regizat de Chris Marrs Piliero, iar filmarile au avut loc in orasul preferat al artistei, Londra. Dupa parerea mea, avem parte de o productie foarte, chiar foarte buna din partea lui Britney Spears, care arata senzational. Voi ce parere aveti?

New video: Rihanna - We found love

         "We Found Love", primul single ce promoveaza albumul "Talk That Talk" al lui Rihanna, dispune acum de un videoclip, regizat de Melina si filmat in Belfast, Marea Britanie. Videoclipul reprezinta povestea a doi tineri care se iubesc, dincolo de orice lucruri care se intampla intre ei. Piesa "We Found Love" este foarte buna si imi dau seama ca albumul "Talk That Talk", lansarea caruia va avea loc pe 21 noiembrie, va fi BOMBA! Pana atunci insa, urmariti videoclipul proaspat lansat.

New video: Nicole Scherzinger - Try with me

       Frumoasa, sexoasa si talentata Nicole Scherzinger a lansat videoclipul celui mai nou single "Try With Me", single ce marcheaza lansarea albumului "Killer Love" in SUA. Piesa a fost compusa de fratii Nervo si produsa de Soulshock si Karlin, iar videoclipul a fost filmat in padurea Xilita din Mexic. Desi pare a fi un videoclip simplu, fara poveste, mie mi se pare GENIAL. Nu numai pentru ca Nicole e stralucitoare ca de-obicei, dar si pentru locatie, care e un paradis! :X Cat despre piesa, prima data cand am ascultat-o, mi s-a parut nu tocmai perfecta, insa dupa mai multe ascultari, chiar imi place foarte mult. O iubesc enorm pe femeia asta si pot spune: "I WANNA TRY WITH YOU, NICOLE..."! =))

New single: Mihai Teodor - Ai Ai Ai (lansat in Rusia)

       Dupa ce melodia “Who loves you now" semnata si interpretata de Mihai Teodor “a ajuns in peste 160 de orase din Rusia fiind difuzata la 58 posturi de radio, a venit randul celui de-al doilea single Mihai Teodor in Rusia si CSI. Este vorba de o re-editare a bine-cunoscutului single de debut al artistului din R.Moldova "Ai-Ai-Ai ". La doar cateva ore de la lansarea oficiala de catre casa de discuri MONOLIT , Ai-Ai-Ai a inceput sa fie difuzat in 75 de orase cu 21 de posturi de radio la activ, o performanta inedita declara managerul artistului.  
       Mihai Teodor debuteaza in muzica in 2009, la varsta de 21 de ani, cand lanseaza piesa de debut “Ai-Ai-Ai”, difuzata in heavy rotation la toate posturile comerciale de radio din R.Moldova. Intra rapid in playlisturile dj-ilor cu nume sonor ca Vali Barbulescu. In acelasi an accede in finala concursului “Eurovision Song Contest Moldova”, participand cu aceeasi melodie. In 2011 “Ai-Ai-Ai” ajunge sa fie licentiata in Rusia si CSI de casa de discuri MONOLIT!
       Reamintim ca anul acesta melodia “Who Loves You Now”, compusa si scrisa de Mihai Teodor, a intrat in vizorul a trei case importante de discuri din Europa centrala si de est, aducandu-i artistului contracte importante cu GALA MUSIC RUSSIA/KONTORA Music (alaturi de artisti ca Inna, Stromae, Alexandra Stan, Don Omar, ATB s.a.) , Dance Paradise United Kingdom si Hitlab Ukraine. Astfel in 2011, “Who Loves You Now” atinge cifra de peste 2000 de difuzari doar in septembrie conform tophit.ru. Videoclipul piesei atinge pozitia a 6-a in Web-Parade Chart la postul TV M1 din Ucraina in luna august, iar ringtone-ul acesteia este download-at de un numar considerabil de abonati ai retelei “Juice”.
In prezent artistul colaboreaza cu o importanta casa de productie din Romania, numele careia nu este insa divulgat de managementul artistului, in vederea producerii unui single nou care va fi lansat cel mai probabil in sezonul rece. Piesa urmeaza sa fie lansata in R. Moldova, Romania, Rusia si CSI, Polonia si Olanda s.a. Noua melodie va beneficia si de un material video! Pana atunci insa, ascultati mai jos "Ai Ai Ai".

Monday, October 17, 2011

New song: Allexinno & Starchild - The Only

        Dupa ce "Senorita" a ajuns mega-hit, Allexinno & Starchild au mai lansat doua piese: "Fallin' in Love" si "Bailamos", iar azi au mai postat pe contul lor de YouTube o noua productie intitulata "The Only". Nu s-a anuntat nicaieri ca piesa asta sa fie urmatorul single, dar eu zic ca merita din plin. Suna diferit, dar foarte, foarte bine! Spre deosebire de "Senorita", care sincer, nu am ascultat-o de foarte multe ori, "The Only" va suna in castile mele mult timp de acum incolo, pentru ca m-a prins de la prima ascultare. :D Voi ce parere aveti? merita sa fie asta noul single? :)

New single: Residence Deejays & Frissco - My Way


        Dupa o vara in care si-au impartit timpul intre concerte si studio, Residence Deejays & Frissco lanseaza un nou single! Acesta se numeste “My Way” si a fost lansat simultan pe libertatea.ro si bravonet.ro. Muzica si textul poarta semnatura lui Ionut Untaru (Frissco) , de orchestratie s-au ocupat Frissco si Residence Deejays, iar productia a avut loc in studioul Frissco Music Group. Coperta single-ului a fost realizata de Cristi Neagu (The Artist). Piesa va beneficia de videoclip in maxim 3 saptamani.
        “Ideea piesei a venit vara ce tocmai a trecut, cand ma indreptam cu baietii spre un concert. Era perioada in care ne intrebam ce piesa sa alegem ca urmator single dar nu ni se parea nimic potrivit din ceea ce lucrasem la studio… Am inceput sa fredonez linia melodica, baietii au fost incantati de idee iar cand a inceput sa prinda contur in studio, am hotarat sa o lansam ca single…” (Frissco)

“…Cand am auzit ideea lui Frissco mi-a placut maxim! In studio, insa, cand am inceput sa o dezvoltam…cred ca a fost pentru prima oara cand am fost de acord, toti trei, inca de la prima auditie ca trebuie sa o lansam ca single…de obicei suntem foarte selectivi!” (SG VANYAXX – Keyboard)

” Intotdeauna sunt atent la sound si balans si ascult piesa foarte obiectiv… La “My Way” a fost dragoste la prima ascultare, iar cand i-am dat play in club, pentru a o testa inainte de lansare, am stiut ca a fost alegerea corecta pentru a o lansa ca single.” (Dj Genesys)


SURSA: http://bravonet.ro/blog/exclusiv-single-nou-residence-deejays-frissco-my-way/2011/10/17/

Sunday, October 16, 2011

New video: Lora - Un vis

         După succesul piesei "No More Tears" care a reuÈ™it performanÈ›a de a ajunge top 3 în România, Lora revine cu un videoclip de excepÈ›ie pentru cel de-al doilea single "Un Vis". Artista împreună cu producătorul ei Adrian Sina È™i casa de discuri Media Pro Music au decis să lanseze piesa simultan cu videoclipul filmat în regia lui Florin Botea, povestea fiind una specială deoarece prezintă o altă latură a Lorei. DeÈ™i filmările au durat 28 de ore, Lora a rezistat eroic È™i a dovedit un real talent actoricesc deoarece clipul prezintă o situaÈ›ie care se apropie foarte mult de realitatea cotidiană a tinerilor. Videoclipul beneficiază de două variante, una în română, dar È™i în engleză pentru că foarte mulÈ›i fani străini aÈ™teaptă această piesă, care a fost cântată în premieră la Romanian Music Awards 2011.
         La acest videoclip au participat mai mulÈ›i actori cunoscuÈ›i (Dan Badea, care este È™i iubitul Lorei în viaÈ›a reală, Cătălin Bordea, Vasile Calofir), dar È™i prieteni apropiaÈ›i ai artistei, designerul Come, fotograful Andreea Retinschi È™i Mihai Coman, un pictor foarte talentat, personajul principal masculine din poveste, pe care Lora l-a ales din lista ei de prieteni de pe Facebook.
        Hairstylingul acestui clip a fost asigurat de Cristina Grama, iar machiajul de Manuela Gîscă. Pentru promovarea single-ului, Lora a realizat un photoshooting inedit cu Edward Aninaru. "Ador să lucrez cu regizorul Florin Botea pentru că reuÈ™eÈ™te să surprindă exact ceea ce vreau să transmit. DeÈ™i m-a solicitat la maxim, a meritat fiecare secundă È™i cred că rezultatul este pe măsură. MulÈ›umesc tuturor celor care au muncit alături de mine la filmări È™i care au avut încredere că va ieÈ™i un clip de calitate. AÈ™tept părerile voastre pe pagina mea de facebook (LoraOfficial) È™i îmi doresc să îl daÈ›i mai departe", declară Lora.
       Imi place foarte mult aceasta productie, atat piesa cat si videoclipul, iar Lora arata ca-ntotdeauna FENOMENAL. Mai jos aveti "Un vis".

Thursday, October 13, 2011

New single: Dj Sava feat. Andreea D. & J Yolo - Free

        Desi piesa "Free" a fost lansata in premiera la tv de ceva timp, de azi se stie ca este single-ul oficial al lui Dj Sava. "Free" a fost compusa de Dj Sava impreuna cu Connect-R si J Yolo si este un featuring Andreea D. & J Yolo. "Planificasem pentru toamna aceasta un alt single, insa reactiile foarte bune primite pentru piesa “Free” din partea publicului in concertele din Romania si din afara, m-au facut sa aleg acesta piesa drept noul nostru single.", declara Dj Sava. Reactiile sunt impartite...Cuiva ii place piesa, cuiva nu. Eu unul sunt incantat de ce aud. Voi ce parere aveti?

New single: Deepside Deejays - Stay with me tonight

         Dupa succesul piesei "Never be alone", baietii de la Deepside Deejays revin cu un nou single intitulat "Stay with me tonight", care este o continuare a single-ului anterior. "Stay with me tonight" a fost compusa de Deepside Deejays si va dispune in curand si de un videoclip, ce va fi regizat de Iulian Moga. Luand in considerare ca "Never be alone" a fost trei saptamani consecutiv cea mai difuzata piesa romaneasca pe radio si TV, nu am nici un dubiu ca si single-ul "Stay with me tonight" o sa ajunga HIT, mai ales ca si suna foarte bine.

New video: Randi - Anybody

         Stiu ca multi asteptau ca Randi, membru al trupei "Morandi", sa se lanseze ca artist solo. Iata ca asteptarea a luat sfarsit. Randi (Andrei Ropcea) a lansat azi videoclipul de debut la piesa "Anybody" si astfel se alatura echipei HaHaHa Production si in calitate de interpret. Videoclipul a fost filmat la "Vadu" si a fost regizat de catre Barna Nemethi si Vlad Fenesan, echipa ce a lucrat si la realizarea clipului "Dream Girl" al talentatului Smiley. Iata ce a declarat Randi: "Ea este cea pe care am vazut-o de atatea ori, careia i-am atins mana, careia i-am sarutat ochii...ea e cea pe care as cauta-o neincetat daca as sti de unde sa incep. Ea este acolo, ma priveste si ma lasa sa o gasesc doar ca sa fuga din nou. Am compus piesa cu gandul la ea si la toti cei care nu si-au gasit dragostea, dar stiu ca o vor gasi cu siguranta..."
         Pana acum au tot vehiculat zvonuri precum ca trupa Morandi se destrama...Desi Randi s-a lansat ca artist solo, el nu renunta la proiectul "Morandi", de asta o sa va puteti convinge chiar maine, 14 octombrie 2011, venind in Piata Marii Adunari Nationale, unde de Ziua Orasului Chisinau, trupa Morandi este invitata. :D Mai jos va las sa priviti senzationalul videoclip! ENJOY ;)

UPDATE:  Pentru a vedea poze cu evolutia trupei Morandi de ziua orasului Chisinau, apasa aici.

Wednesday, October 12, 2011

New project: Nicu Voicu - Slow it down

         Un nou nume isi face loc pe piata muzicala din Moldova. Este vorba despre Nicu Voicu, un tanar de 20 de ani, care desi nu are studii muzicale, are o voce buna, canta la chitara, compune muzica si scrie versuri. Nicu este student la USM (Universitatea de Stat din Moldova), Facultatea de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii. "Slow it down" este single-ul de debut al interpretului si a fost produs in colaborare cu Sandu Gorgos (aranjament) si Sergiu Teaca (imprimare voce, finalizare). Dat fiind faptul ca este un proiect nou, este nevoie de parerea voastra, dragi cititori... si in urma reactiilor se va decide daca "Slow it down" va dispune de o completare vizuala. Eu zic ca merita sa vedem si un videoclip la aceasta piesa. ;)

Saturday, October 8, 2011

New single: Sunstroke Project - Scream

        Proiectul "Sunstroke Project" revine in atentia ascultatorilor cu un nou single intitulat "Scream". Melodia a fost compusa de Anton Ragoza, vioristul trupei Sunstroke Project, iar textul a fost scris de Serghei Ialovitkii, vocalistul trupei. Piesa a intrat deja in playlist-ul meu, pentru ca nu pot sa o ascult stand nemiscat. :)) Voua cum vi se pare acest single? Ati vrea sa vedeti si un videoclip? :)

New video: Sasha Lopez ft. Ale Blake & Broono - Weekend

         Dupa succesul hitului "All my people", Sasha Lopez revine cu un nou videoclip intitulat "Weekend". Piesa a fost produsa de Sasha Lopez in colaborare cu bunul sau prieten Vano Tek, si este un featuring Ale Blake & Broono, iar regizorul clipului a fost Alex Ceausu. In videoclip vedem cinci fete foarte frumoase si sexy. "Fetele reprezinta cinci tari din continente diferite, mai exact Brazilia (America de Sud), Senegal(Africa), Republica Dominicana (America Centrala), Rusia (Europa si Asia) si Thailanda (Asia). Reprezentanta Braziliei, cea mai focoasa dintre mulatrele ce au participat la clipul lui Sasha Lopez, este imaginea vestitului club Pasha din Ibiza." Mie imi place foarte mult piesa. Fara indoiala ca o sa fie HIT. Acestea fiind spuse, va las sa urmariti videoclipul.

Wednesday, October 5, 2011

New project: Savio - Na Na Na

        Savio, pe numele sau real Vasile Maslitchi, este un tanar de 20 de ani, care vrea sa se afirme pe piata muzicala moldoveneasca si nu numai. Pentru asta, el a apelat la talentatul compozitor Eugen Doibani (Natan). In copilarie, a facut trompeta la scoala muzicala, dupa care a facut dirijat coral si a cantat si in cor, ca pana la urma sa faca ore particulare de canto de estrada si jazz cu o profesoara de la Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice - Adela Blandu. Iata ce a declarat Eugen Doibani, care a si ales ca numele de scena al lui Vasile sa fie "Savio": "Piesa "Na Na Na" este deja a doua piesa a lui, dar, la fel ca si prima, e scrisa tot de mine...Inainte de a face cunostinta cu mine, Savio nu avea piese de autor, dar mereu le visa si i-am dat viata acestui mic vis impreuna. De curand am semnat un contract la ambele piese ale lui Savio cu casa de discuri din Rusia "Black Home Records". Planificam sa filmam un videoclip la piesa noua, sa lansam o pagina oficiala si cel mai important, sa facem muzica care sa placa". Acestea fiind spuse, va las mai jos piesa "Na Na Na" si dat fiind faptul ca este un proiect nou, ar fi bine sa va spuneti parerea! ;)

Free counters!