Muzica

AICI: asculti cele mai noi piese

Video

Vezi cele mai noi videoclipuri

Noutati

Gasesti cele mai noi stiri din muzica!

Evenimente

Esti la curent cu cele mai importante evenimente muzicale

Concursuri

Ai parte de cele mai tari concursuri si premii

Saturday, January 28, 2012

New single: AlexUnder Base feat. Soel - Set Me Free

          AlexUnder Base revine in atentia fanilor cu un nou single intitulat "Set Me Free". Surpriza este, insa, ca acest single este in colaborare cu o frumoasa domnisoara, Soel, care nu este nimeni alta decat Selena, fosta membra a trupei Candy. Piesa "Set Me Free" este marca 1AM (1ArtistMusic) si suna extrem de bine. Dupa parerea mea, a meritat asteptarea si in scurt timp o sa ajunga HIT, dar sper sa vedem si un videoclip pe masura. Voua cum vi se pare? :)

New song: Mishelle - Love Is A Crime (Andrew Rayel Remix) [Teaser]

          A promis surprize si iata ca revine cu surprize. Este vorba despre Mishelle ce a lansat azi un remix la piesa "Love Is A Crime". Remixul este realizat de catre talentatul producator si DJ de muzica electronica - Andrew Rayel, care va fi headliner-ul evenimentului "Epic Music Night", ce va avea loc pe 3 februarie si in cadrul caruia invitata speciala este Mishelle. Andrew Rayel – este unul din favoritii lui Armin van Buuren, care regulat isi lansează piesele sale superbe la una din cele mai mari etichete din lume: Armada Music. Mai jos va las sa ascultati teaser-ul remixului "Love Is A Crime", iar daca vreti sa audiati piesa in intregime, veniti pe 3 februarie la "Epic Music Night". Mai multe detalii despre eveniment gasiti aici, iar daca nu ati citit ieri despre relatia dintre Mishelle si Randi, cel care a si produs piesa "Love Is A Crime" varianta originala, aruncati o privire aici.

Friday, January 27, 2012

Mishelle - Descoperirea anului 2011 + relatia dintre ea si Randi

       Frumoasa si talentata Mishelle a castigat la categoria "Descoperirea anului 2011", un top realizat de revista VIP Magazin. De asemenea, artista a acordat si un interviu in care a vorbit despre cum i s-a schimbat viata dupa lansarea piesei "Only You", care e in colaborare cu Randi, despre contractul cu managerul sau, a raspuns si la cateva intrebari mai personale, dar a vorbit si despre relatia dintre ea si Randi, care este una pur profesionala. Despre toate acestea o sa cititi aici.


Credi foto: Cojocaru Dragos

New single: Dmitry Koldun feat. Alex Brashovean - Ray Of Light

         Talentatul compozitor si producator Alex Brashovean, s-a lansat in muzica ca interpret. Single-ul de debut se numeste "Ray Of Light" si este in colaborare cu artistul din Belarus, Dmitry Koldun, castigatorul "Fabricii de Staruri 6" din Rusia. Piesa "Ray Of Light" a fost produsa de Alex Brasovean, suna foarte bine si in scurt timp va dispune si de un videoclip. Versurile au fost scrise de Mihai Teodor. Nu ne ramane decat sa-i uram succes lui Alex si sa produca cat mai multe HITURI. Va place "Ray Of Lights"?

Thursday, January 26, 2012

Bruno Mars - Pentru a patra oara numarul 1 in topul Billboard


      Artistul casei de discuri Elecktra, Bruno Mars a mai adaugat o reusita in cariera lui de interpret. Astfel, el detine titlul de "cel mai bine vandut single in format digital" in topul "IFPI". Cantaretul a ocupat primele doua pozitii din top cu hit-urile "Just The Way You Are" - care a fost vandut in peste 12,5 milioane de copii si "Grenade" - cu 10, 2 milioane de copii achizitionate. In plus, cel de-al treilea single semnat Bruno Mars, "The Lazy Song" a intrat si el in top 10 cu 6,5 milioane de copii vandute, facand din Mars primul artist cu trei single-uri in primele 10 cele mai bine vandute piese ale anului. In clasament au mai intrat "LMFAO" pe locul 3, Jennifer Lopez pe locul 4, Adele, Lady Gaga, Pitbull, Black Eyed Peas si Maroon 5.
      Cel mai recent single al artistului, "It Will Rain" ocupa prima pozitie in "Billboard/Top 40 Chart". Bruno Mars a reusit sa ocupe prima pozitie in Billboard in 2010 odata cu piesa "Nothin' On You" interpretata de B.O.B. De asemenea, Bruno Mars a primit sase nominalizari la cea de-a 54-a editie a premiilor Grammy, care se va desfasura pe data de 12 februarie in "Staples Center" din Los Angeles. 
     Pentru mai multe informatii si stiri legate de Bruno Mars accesati: www.elektra.comwww.brunomars.com.

Wednesday, January 25, 2012

New video: Deepside Deejays - Stay With Me Tonight

         Dupa ce au avut un succes nebun cu single-ul anterior "Never Be Alone", baietii de la Deepside Deejays revin cu un videoclip la piesa "Stay With Me Tonight", piesa ce este o continuare a hitului "Never Be Alone" si este produsa in totalitate de ei. "Este o piesa de dragoste, in stilul nostru, dar care are si cateva surprize pe care va invitam cu drag sa le descoperiti" - au declarat Deepside Deejays. Videclipul a fost regizat de Iulian Moga si arata foarte frumos si calitativ. Enjoy!

Wednesday, January 18, 2012

Eveniment: Prime Clubbing Party


          De mai bine de 5 luni de zile, ai savurat tone de mixuri live de la cei mai buni Dj, te-ai conectat pe frecventa preferata cand ai avut chef de clubbing, i-ai urmarit pe facebook si prin toata tara pe cei care te asteptau pe Prime FM in fiecare vineri de la 10 la 1 noaptea! Acum a venit timpul sa-ti cunosti eroii! Prime Clubbing, emisiunea care a revolutionat perceptia ta de chef on si off-air, proiectul care te-a ghidat in lumea muzicii house, te vrea acum si mai aproape, pentru ca meriti!
         Sambata, 28 ianuarie, esti asteptat la primul mare eveniment al anului! Prime Clubbing in club Sargon! Dj-ii pe care ai reusit sa-i indragesti deja ies din FM ca sa-ti aduca nebunia pe dancefloor! Dj Dutch Beat si Kristina Vixen, acompaniati de Mihai Teodor bat alarma! Prime Clubberi de pretutindeni, here we come!
Line-up: Dutch Beat, Kristina Vixen, Mihai Teodor, Dj Android, Dj Maxim Rublev, MC Marco.
Fiecare masa are parte de o surpriza!!!!
Reduceri la bar - 15%.

Monday, January 16, 2012

New single: Tatiana Cerga & Alex Calancea Band - I Wanna Live Forever

         Senzuala Tatiana Cerga (ex. Studio One) a lansat un nou single intitulat "I Wanna Live Forever" si este in colaborare cu Alex Calancea Band. Iata ce declara artista: "Piesa am compus-o acum ceva timp, dar nu reuseam sa o finisez si pentru ca tin la ea tare mult, am asteptat si uite ca a venit Alex cu propunerea de a participa in proiectul sau, care inseamna colaborarea a catorva artisti cu Alex Calancea Band. Piesa asta da startul...Probalbil o sa filmam si un videoclip. Productia este a lui Alex, iar si muzica si textul sunt scrise de mine. O sa fie incheiate aceste colaborari cu un concert mare si un album." Acestea fiind spuse, va las mai jos sa ascultati frumoasa piesa "I Wanna Live Forever".

New single: Mihai Teodor - Beeper

         Cunoscutul interpret Mihai Teodor a lansat ieri, cu ocazia zilei sale de nastere, un nou single intitulat "Beeper". Piesa a fost produsa de Mihai Teodor (muzica si versuri), de aranjamentul muzical s-a ocupat bunul sau prieten Max Kissaru, iar coperta single-ului este semnata de Octavian Malai (KobZZon Production). Vocea feminina din piesa apartine talentatei artiste Cristina Croitoru. In perioada urmatoare, Mihai Teodor pregateste fanilor multe surprize frumoase, iar ca sa fiti la curent cu activitatea sa muzicala, accesati-i pagina oficiala de facebook si pentru ca a fost ziua lui de nastere, ii uram succes si un sincer LA MULTI ANI! Mai jos ascultati "Beeper", o piesa ce va prinde la public, zic eu. :)

Sunday, January 15, 2012

New single: Alexandru Manciu - If You Leave

        Talentatul interpret, Alexandru Manciu, a lansat cel mai nou single din cariera sa muzicala. Este vorba despre piesa "If You Leave", care a fost compusa si inregistrata in Germania, compozitor fiind Tima Crudu, un bun prieten si coleg de-al artistului, iar versurile au fost scrise de Mihai Teodor. In perioada ce urmeaza Sandu va mai colabora cu Tima Crudu si deja are 4 piese pregatite, ce vor fi lansate in curand in Germania, insa pana atunci Alexandru Manciu se gandeste sa filmeze un videoclip pentru "If You Leave". Dupa aceste noutati, eu cred ca Alexandru Manciu a pasit cu piciorul drept in anul 2012, pentru ca piesa "If You Leave" m-a dat pe spate. Mi-a placut de la prima ascultare. Ramane sa-i uram succes artistului, iar daca inca n-ati auzit noul sau single, dati PLAY mai jos! ;)

Thursday, January 12, 2012

New song: Radio Killer - You and Me

         Pentru ca au strans 100.000 de like-uri pe facebook, Radio Killer au lansat o noua piesa "You and me", care a fost produsa in studioul HaHaHa Production si suna extrem de bine. "You and me" nu e single, din pacate, dar cine stie?! :D Poate totusi vor promova piesa ca single. Nu de alta, dar merita, pentru ca suna diferit de ceea ce e acum in trend si este ca "o gura de aer proaspat". Nu stiu cum vi se par voua, dar mie mi-s tare dragi Paul Damixie si Lee Heart. Ascultati mai jos piesa, iar daca va place si inca n-ati descarcat-o, FOC LA GHETE! :D "You and Me" este disponibila la download gratis aici.

Tuesday, January 10, 2012

New single: Laurentiu Duta feat. Andreea Banica - Shinig Heart

        Dupa ce a lansat frumoasa piesa "Strada fara nume" despre care am scris aici, Laurentiu Duta revine in atentia ascultatorilor cu un nou single intitulat "Shining Heart" si este un featuring cu Andreea Banica. Piesa, marca 1ArtistMusic (1AM), a fost produsa de Laurentiu Duta, iar verusrile au fost scrise de Dony. Mi-a placut foarte mult piesa de cand i-am dat play pentru prima data. Cu siguranta o sa va placa si voua, asa ca PLAY mai jos.

Free counters!