Muzica

AICI: asculti cele mai noi piese

Video

Vezi cele mai noi videoclipuri

Noutati

Gasesti cele mai noi stiri din muzica!

Evenimente

Esti la curent cu cele mai importante evenimente muzicale

Concursuri

Ai parte de cele mai tari concursuri si premii

Wednesday, February 29, 2012

DJ M.E.G. feat. Sergey Lazarev & Timati - Moscow To California

          DJ M.E.G. impreuna cu Sergey Lazarev si Timati au filmat videoclipul piesei "Moscow To California". Producatorul piesei este DJ M.E.G, iar regia videoclipului este semnata de Pavel Hudyakov. Filmarile s-au desfasurat timp de 3 zile in America, mai exact in Miami si California in 10 locatii diferite si a lucrat o echipa formata din 100 de oameni, insa dupa America s-au filmat cateva scene si in Moscova. Conform parerilor criticilor muzicali, "Moscow To California" o sa ajunga hit international si nu pot sa nu fiu de acord cu asta. Piesa suna foarte, foarte bine si mi-a placut de la prima ascultare. Deci, abia astept sa vad videoclipul, care va fi lansat oficial pe data de 8 martie pe canalul de YouTube, Ello. Daca vreti sa fiti printre primii care o sa-l vada, dati LIKE la pagina de facebook a blogului. Pana va fi lansat videoclipul, va las mai jos sa ascultati piesa "Moscow To California" si cateva poze de la filmari. Sunteti curiosi sa vedeti rezultatul final? :D





New video: Cristina Croitoru - Fight For Love

         Interpreta Cristina Croitoru a filmat primul videoclip "Fight for love" din cariera muzicala solo, insa nu e la prima experienta de genul asta. Artista s-a filmat in videoclipul formatiei AKORD, cu care a colaborat pentru frumoasa balada pop-rock "Cand te visam". Cu piesa "Fight for love", produsa de Doina Sclifos, Cristina a intrat in finala concursului Eurovision Moldova 2012, ce se va desfasura pe data de 11 martie.
         Timp de 3 zile, filmarile videoclipului s-au desfasurat in Kiev, in regiza lui Andrey Romaliyskiy si a echipei din Ucraina, care a semnat si regia videoclipului "Only You", Mishelle feat. Randi.
         Cum am scris si aici, cand v-am prezentat teaser-ul clipului "Fight For Love", Cristina Croitoru are sanse foarte bune sa castige finala Eurovision Moldova 2012 si nu mi-am schimbat parerea. Va place videoclipul "Fight For Love"? Eu zic ca regizorul a redat foarte bine prin imagini mesajul textului piesei, insa cred ca nu e varianta finala a videoclipului, pentru ca mai este putin de lucru. Oricum ii doresc multa bafta Cristinei! :)

Fresh song: Adena feat. Luis Lopez - Lay Me Down

          Frumoasa Adena, care a colaborat cu Dony la piesa "Milkshake", a lansat o piesa fresh "Lay Me Down" feat. Luis Lopez, celebru DJ spaniol. Iata ce a scris artista pe pagina sa de facebook: "Se pare ca saptamana incepe foarte bine! In urma cu aproximativ o luna, va spuneam ca am inregistrat o noua melodie la Sud-Est Studio (Laurentiu Duta & Dony) in colaborare cu celebrul dj-ul spaniol Luis Lopez. Acum a sosit momentul sa o ascultati, mie imi place foarte mult, sper ca si voua!!! Piesa va fi single, iar in curand va avea parte si de videoclip."
          Eu unul, abia astept sa vad videoclip la "Lay Me Down", pentru ca piesa suna extrem de bine. BRAVO, 1AM (1ArtistMusic)! Voi ce parere aveti despre aceasta piesa/colaborare? :) Mai jos aveti si o poza cu DJ Luis Lopez.



New single: Catalin Josan - Call My Name

          Pe data de 10 martie 2012 se va alege melodia care va reprezenta Romania la Eurovision 2012, la Baku, in Azerbaidjan, pe 26 mai. Talentatul basarabean, Catalin Josan, este finalistul numarul 1 la preselctia nationala Eurovison 2012, Romania. Piesa "Call My Name", extrasa de pe urmatorul album al lui Catalin, ce urmeaza sa fie lansat primavara asta, a acumulat cel mai mare punctaj (98 de puncte) din partea juriului de specialisti.
         Din juriu au facut parte: Dana Adam (Media Pro Music), Dan Popi (Cat Music), Catalin Muraru (Roton), Sorin Sfarlea (Universal Music Publishing Romania), Manuel Dinculescu (Radio 21), Tony Tesiu (Radio ZU), Stefan Naftanaila (Radio Romania), Dana Dorian – critic muzical, vicepresedinte al juriului si compozitorii Eduard Carcota, Ovidiu Cernauteanu (Ovi) si George Natsis, presedintele juriului.
         Muzica pentru piesa "Call My Name" a fost compusa de Keo si Ralflo, versurile au fost scrise de James Alexander (Proconsul), iar de mixare s-a ocupat Bogdan Muresan (Cassa Loco). Mai jos va las sa ascultati "Call My Name", dar si puteti vedea lista celor 15 piese care s-au calificat in finala Eurovision 2012 din Romania.



Cele 15 piese selectionate urmeaza a fi postate in varianta audio pe www.tvr.ro/eurovision pentru a fi ascultate de toti cei interesati, iar lista pieselor castigatoare este urmatoarea:

Call my name” – 98 puncte
Interpret: Catalin Josan
Compozitor: Keo/ Ralflo/ Bogdan Muresan/ James Alexander
Textier: Keo/ Ralflo/ Bogdan Muresan/ James Alexander

Zaleilah” – 96 puncte
Interpret: Mandinga
Compozitor: Costi Ionita
Textier: Ionescu Elena/Secada Dihigo Omar

If you ever feel” – 96 puncte
Interpret: Viky Red
Compozitor: Bourosu Victor/ Paduraru Silviu/ Marian Craciun/ Alexandru Constantin/ Astani Victor Razvan
Textier: Bourosu Victor/ Alina Toma

Don’t say sorry” – 90 puncte
Interpret: Bianca Purcarea
Compozitor: Marc Paelinck/ Bianca Purcarea
Textier: Marc Paelinck/ Bianca Purcarea

Sun-ta” – 89 puncte
Interpret: Electric Fence
Compozitor: Antoniu Eduart Antemir/ Lucian Daniel Indre/ Vasile Elena/ Ciente David
Textier: Aurel Sandu

I walk alone” – 85 puncte
Interpret: Ovidiu Anton
Compozitor: Ovidiu Anton
Textier: Ovidiu Anton

This must be love” – 82 puncte
Interpret: Ana Mardare
Compozitor: Tudy Zaharescu/ Primoz Poglajen/ Michael James Down/ Jonas Gladnikoff
Textier: Ana Mardare/ Primoz Poglajen/ Michael James Down/ Jonas Gladnikoff

Girls don’t cry” – 82 puncte
Interpret: Ioana Bianca Anuta
Compozitor: Ioana Bianca Anuta/ Borg Gerard
Textier: Ioana Bianca Anuta/ Borg Gerard

Singura Care” – 77 puncte
Interpret: RPK
Compozitor: Zmau Laurentiu Nicolae/ Boer Karoly/ Toganel Radu Mihai/ Ionescu Robert Mihail/ Ungur Cristian Augustin
Textier: Robert Ionescu Mihail

Say my name” – 75 puncte
Interpret: Tasha
Compozitor: Mustiuc Sebastian Vlad/ Stanca Andrei/ Cristescu Costin Claudiu
Textier: Mustiuc Sebastian Vlad/ Stanca Andrei/ Cristescu Costin Claudiu

The best a man can get” – 75 puncte
Interpret: Lucian Oros
Compozitor: Mats Tarnfors/ Gerard James Borg/ Lucian Oros
Textier: Mats Tarnfors/ Gerard James Borg/ Lucian Oros

"Twilight" – 75 puncte
Interpret: Bianca Purcarea
Compozitor: Bianca Purcarea/ Karl Broderick/ Ziga Pirnat/ Andraz Gliha
Textier: Bianca Purcarea/ Karl Broderick/ Ziga Pirnat/ Andraz Gliha

Time is on my side” – 74 puncte
Interpret: Raluca Ocneanu
Compozitor: Mihai Alexandru
Textier: Mihai Alexandru

If you find simple words to say” – 74 puncte
Interpret: Ana Mardare
Compozitor: Tudy Zaharescu
Textier: Ana Mardare

Rollin’” – 74 puncte
Interpret: Miss Mary
Compozitor: Onea Nicolae George/ Vlasceanu Bogdan Florin/ Sechelaru Loredana/ Turcu Paul Gabriel/ Florea Maria Alexandra
Textier: Sechelaru Loredana

REZERVA 1

Young spirit” – 73 puncte
Interpret: Edict
Compozitor: Valeriu Cataraga
Textier: Maria Mihaela Frimu

REZERVA 2

Choose Me” – 73 puncte
Interpret: Loredana Cavasdan
Compozitor: Liviu Elekes
Textier: Roxana Elekes

Tuesday, February 28, 2012

New single: Sean Paul - Hold On


         Sean Paul a lansat un nou single, intitulat “Hold On”, insotit de un videoclip cu versurile piesei. Aceasta face parte de pe cel mai noul album al artistului “Tomahawk Technique”, ce va fi lansat in martie si pe piata din Marea Britanie!
         Piesa  “Hold On” este cel de-al treilea single de pe album, dupa super-hit-ul realizat in colaborare cu Alexis Jordan, “Got 2 Luv U”, dar si cel mai recent single, “She Doesn’t Mind”.
         Pentru albumul “Tomahawk Technique”Sean Paul a lucrat cu unii dintre cei mai prolifici producatori muzicali, cum ar fi Benny BlancoRico Love si Stargate.Pe album se gaseste si piesa “How Deep Is Your Love”, pentru care artistul a facut echipa cu Kelly Rowland.Piesa este produsa de Stargate, versurile sunt scrise de Ester Dean, si o puteti asculta AICI!







Sursa: www.devoratormonden.ro

New single: Madonna - Girl Gone Wild

         Nu a trecut nici o luna de la lansarea videoclipului "Give me all your loving", videoclip ce a acumulat deja peste 20 de milioane de vizualizari pe youtube, iata ca faimoasa Madonna a lansat un single "Girl Gone Wild", piesa inclusa pe albumul "M.D.N.A." ce urmeaza sa fie lansat pe data 26 martie si pe langa "Girl Gone Wild", acesta va mai contine inca 11 piese. Mie-mi place piesa asta mai mult decat single-ul anterior. Voua cum vi se pare?

Monday, February 27, 2012

Mariah Carey a publicat un video dedicat lui Whitney Houston


Mariah Carey nu îşi poate inca reveni emoţional după ce a participat la înmormântarea bunei sale prietene Whitney Houston. Cântăreaţa de 41 de ani a declarat că nu este încă capabilă să vorbească despre acest subiect, deoarece pierderea este imensă pentru ea.
Relaţia de prietenie a celor două dive a început în 1998, când ele au înregistrat împreună melodia “When You Believe”. De atunci cele două cântăreţe au fost mereu foarte apropiate, contrazicând, astfel, criticii care susţineau că între ele exista o rivalitate dusă aproape la extrem.
Astfel, pentru a o comemora pe Whitney, Mariah a postat pe canalul ei oficial de Youtube un filmuleţ care conţine cele mai frumoase momente ale prieteniei lor. Clipul îl puteţi viziona în continuare.



Sursa: www.bravonet.ro

New single: MiKE B. feat. Drei Ros & RobYoung – “Take Me Away”

        Mihai Budeanu (ex. 3 Sud Est), si-a schimbat numele de scena si acum este MiKE B. El revine in atentia ascultatorilor nu numai cu un nume de scena nou, ci si cu un single intitulat "Take me away", o piesa in colaborare cu Drei Ros & Rob Young. Piesa "Take me away" a fost lansata in premiera la un post de radio din Ploiesti si cel mai probabil ca in curand va dispune si de un videoclip. Eu zic ca e destul de dragut noul single al lui MiKE B, dar cred ca artistul poate mult mai mult decat atat si o sa ne convingem de asta in timpul apropiat, pentru ca a promis ca o sa lanseze un HIT estival. Pana atunci va las sa ascultati "Take me away". Cum vi se pare?

Justin Timberlake si Jessica Biel vor casatori in secret!


Justin Timberlake si Jessica Biel sunt foarte secretosi cu nunta lor care se pare ca va avea loc la vara. Dupa ce ca abia s-au hotatat sa se ia cu acte in regula, cei doi actori nu spun nimic despre eveniment.
Astfel, presa din Marea Britanie scrie ca ceremonia va avea loc la vara. Din primele informatii, Jessica va apela la creatiile lui Monique Lhuiller pentru rochia de mireasa. Mai mult, se pare ca Justin inca nu i-a dat alesei inimii sale un inel de logodna si nici nu va face acest lucru pana la nunta.

De departe cel mai ciudat lucru este intelegerea dintre cei doi. Gurile rele spun ca Jessica Biel si-ar fi pus iubitul sa semneze o clauza de fidelitate, prin care aceasta primeste 500.000 de dolari de fiecare data cand Justin Timberlake calca stramb.

Sursa: www.libertatea.ro

Saturday, February 25, 2012

New video: Cristina Croitoru - Fight For Love [Teaser]

         Interpreta Cristina Croitoru a filmat primul videoclip "Fight for love" din cariera muzicala solo, insa nu e la prima experienta de genul asta. Artista s-a filmat in videoclipul formatiei AKORD, cu care a colaborat pentru frumoasa balada pop-rock "Cand te visam". Cu piesa "Fight for love", Cristina a intrat in finala concursului Eurovision Moldova 2012, ce se va desfasura pe data de 11 martie. Deocamdata nu am mai multe detalii despre videoclip, dar o sa revin mai tarziu cu un UPDATE, insa pana atunci va las sa vedeti teaser-ul clipului "Fight for love", o piesa produsa de Doina Sclifos (muzica si text), care suna foarte bine si cred ca are sanse bune de a castiga selectia nationala "Eurovision".
        De asemenea te invit sa citesti aici despre Nelly Ciobanu, care si-a retras piesa din concurs, iar aici vezi cine i-a ocupat locul lui Nelly.

New single: T.J.K (OG Varza) feat. Smally - Pentru Ea + DOWNLOAD GRATUIT

       T.J.K (OG Varza), pe numele sau real Roman Edihanov, a lansat recent un nou single "Pentru Ea", ce e in colaborare cu talentatul producator Smally. Textul a fost scris de T.J.K si Eugeniu Cheptanaru (B-ZAR), muzica a fost compusa de Eduard Lopatenko, iar de mixare si masterizare s-a ocupat Vitalie Catana (Smally). Inregistrarile au fost facute in studioul "Smally Music". "Pentru Ea" este una dintre cele mai frumoase piese auzite de mine in ultimul timp, mai ales ca are versurile in limba romana. Mi se pare o productie perfecta si ar fi pacat sa nu dispuna si de un videoclip. Va place "Pentru Ea"?

UPDATE: T.J.K face cadou frumos ascultatorilor. Piesa "Pentru Ea" e disponibila la download gratuit http://soundcloud.com/ionistratii/t-j-k-cu-smally-pentru-mix 

New video: T.I. feat. Young Jeezy - Fuck Da City Up

       Rapperul T.I. a lansat un nou videoclip cu un titlu "curajos" - "Fuck Da City Up" in colaborare cu Young Jezzy. In imaginile din clip il vedem pe T.I. alaturi de Young Jezzy mergand parca printr-un pustiu post-apocaliptic si punand pe jar orasul, dand foc la cateva cladiri si masini. Filmarile au avut loc in Atlanta, iar regia e semnata de Triggerhappy.

Friday, February 24, 2012

New single: DJ Project & Adela Popescu - Bun ramas

        Azi, de Dragobete, DJ Project au lansat un nou single, primul in colaborare cu Adela Popescu, care a inlocuit-o pe Giulia. Piesa este de dragoste, despartire si impacare si se numeste "Bun ramas". Noul single DJ Project cu Adela Popescu pastreaza originalitatea, muzicalitatea si melancolia cu care Gino Manzotti si dj Maxx ne-au obisnuit, la care adauga prezenta Adelei Popescu si inserarea unor pasaje dubstep, regasite pentru prima data intr-o productie romaneasca. Vocea masculina care canta refrenul, este a lui Gabriel Huiban, colegul de studio al proiectului DJ Project. Ascultati mai jos noul "Bun ramas" si spuneti-mi cum vi se pare. O sa fie hit? :)

Mohombi vrea sa colaboreze cu Alexandra Stan!


         Artistul international Mohombi, cunoscut pentru super hiturile “Bumpy Ride”, “Coconut Tree” feat. Nicole Scherzinger si “Suave” feat. Pitbull & Nayer, a ajuns joi seara in emisiunea Request 629 cu Liviu Hodor, la Radio 21, unde a facut cateva dezvaluiri interesante, dupa ce a marturisit ca este pur si simplu indragostit de Romania, unde are prieteni buni: pe varul sau Mika si pe Alexandra Stan.
         In ceea ce priveste muzica romaneasca, artistul suedez crede că “INNA si Alexandra Stan au pus Romania inapoi pe harta. In muzica lor exista multa bucurie, sentiment pe care incerc sa-l pun si eu in muzica mea. Oamenii au nevoie de asta. Mie imi place sa-i fac pe oameni sa zambeasca!”, spune Mohombi.
         Cu Alexandra Stan i-ar placea chiar sa colaboreze pe viitorul sau album, la care a inceput deja sa lucreze. Tot pentru acest material si-ar dori sa o convinga si pe Rihanna sa cante cu el, insa nu exclude nici un featuring cu DJ-ul roman Liviu Hodor.
         Mohombi a vorbit si despre prietenia care il leagă de Nicole Scherzinger, cantareata cu care a colaborat pentru hitul “Coconut Tree”: “Nicole Scherzinger imi este o foarte buna prietena, exact ca o sora. A fost uimitor sa lucrez cu ea pentru ca este o artista mare”.
         Intrebat de o ascultatoare cum a ajuns celebru, artistul a marturisit ca este nevoie de foarte multi ani de munca grea: “Trebuie sa ai multă incredere in tine. La inceput, lumea nu mi-a dat prea multe şanse, pentru ca industria muzicala este dificila. Doar ca eu am simtit ca voi ajunge aici. Trebuie sa ai noroc, dar trebuie si sa crezi in tine. Exact asta am facut eu. Iar familia mi-a fost alaturi in fiecare clipa”.
         La finalul interviului, Liviu Hodor l-a convins pe Mohombi sa faca o declaratie de dragoste de Dragobete. Dupa ce a spus “Te iubesc” in sase limbi, cantaretul le-a adresat ascultatorilor si un “Te iubesc” in limba romana.



Sursa: www.bravonet.ro

Videoclip nou: Boier Bibescu feat. DJ Oliver Tigana - Melodie de noroc

       Boier Bibescu a lansat videoclipul single-ului "Melodie de noroc" ce este un featurig cu DJ Oliver Tigana. Produsa in studiourile HaHaHa Production, "Melodie de noroc" include pe refren un sample extras dintr-o melodie a lui Alexandru Lozanciuc cu care DJ Oliver Tigana a colaborat si care a fost hit in URSS in anii ’70.
       Boierul si-a intors privirea catre Prut si a creat "Melodie de noroc", alaturi de DJ Oliver Tigana - rezident in mai multe cluburi din Chisinau si producator al tuturor albumelor semnate Pavel si Cleopatra Stratan.
Am ales sa lucrez pentru aceasta piesa cu un DJ din Republica Moldova pentru ca mi se pare ca fratii nostri de peste Prut si-au pastrat nealterat spiritul nationalist. Eu cred ca avem multe de invatat de la ei la acest capitol, iar pentru mine aceasta piesa este ca o declaratie de unire, pentru ca muzica nu cunoaste granite. Mesajul muzicii mele este in general simplu, pentru oameni  simpli, deci hai impreuna sa cantam!”, a declarat Boier Bibescu.
       Videoclipul a fost filmat in Muzeul Statului din Ramnicu Valcea, iar regizor a fost Dani Ilinca. Ce parere aveti despre piesa si videoclip? Va place? :)

New single: Radu Sirbu - Un Inger Trist

        De "Dragobete" Radu Sirbu aduce o noua surpriza fanilor sai. Daca in urma cu cateva zile, artistul a lansat  varianta in limba rusa  a noului sau single, astazi de "Dragobete", o sarbatoare cu spirit romanesc,  Radu Sirbu lanseaza varianta in limba romana a  piesei  intitulata: "Un Inger Tirst".
       „Din pacate nu este o piesa cu un final fericit, dupa cum sugereaza si titlul, dar tocmai  faptul ca fiecare dintre noi trecem prin deceptii in dragoste si simtim acea durere profunda, ne provoaca sa punem aceste sentimente pe o coala de hartie si sa dam nastere unor asemenea  piese superbe” a declarat Radu Sirbu.
       Piesa a fost compusa  la sfarsitul anului 2011 in perioada sarbatorilor de iarna, alaturi de Sianna si a fost lansata deja in doua versiuni, rusă și română , cea de-a treia varianta  in limba engleza va fi lansata in curand pentru piata internationala.
      "Cu toate ca  ideea piesei  a pornit de la doua versuri in limba rusa,  iar povestea acestei piese este una extrem de frumoasa, dupa ce am lansat piesa  mi-am dorit sa fac si  varianta romaneasca a piese nu doar pentru ca au fost multi cei care au cerut acest lucru,  ci si pentru ca mi-am dorit ca frumusetea si profunzimea mesajului sa ajunga si la inima  publicului vorbitor de limba romana."
       Mai jos va las sa ascultati piesa "Un Inger Trist", care e marca Rassada Music. Va place? :)

Thursday, February 23, 2012

New single: Alin Vaduva feat. Anca Cojocaru - Just a Little Love

        Alin Vaduva, finalistul emisiunii "X Factor", a lansat pe Libertatea.ro single-ul "Just a little love" (feat Anca Cojocaru). Simpaticul concurent si finalist de la emisiunea-concurs "X Factor", la care s-a clasat pe locul II, a lansat single-ul "Just a little love", care, spune solistul, va avea in curand si un videoclip.
        Piesa este compusa de Adrian Sina (Akcent), iar casa de discuri care a produs-o este Sisterhoodlive Records. Vocea de fata din finalul piesei apartine unei noi artiste, Anca Cojocaru.



Sursa: Libertatea.ro

Sonique vine la Chisinau!

       Maine, 24 februarie, pe scena clubului de noapte "DRIVE", va evolua una dintre cele mai proeminente figuri din lumea muzicala internationala. Este vorba despre Sonique - cea al carei nume a devenit simbol de generatie, ale carei single-uri s-au vandut in milioane de exemplare. Maine va asteapta un spectacol cu adevarat fermecator, care poate surprinde si incanta chiar si publicul cel mai "alintat", de la prima secunda la ultima.
       Detalii la tel: 0-69 6464640-79 646464;
Mai jos aveti cateva dintre hiturile renumitei interprete, Sonique.







New single: Usher - Climax

          Usher a lansat un nou single intitulat "Climax". Piesa a fost produsa de Diplo si face parte de pe al saptelea album din cariera muzicala a artistului. Intotdeauna mi-au placut foarte mult piesele lui Usher si nici  asta nu este o exceptie, insa nu cred ca acest single o sa aiba foarte mare succes, pentru ca suna foarte diferit de ceea ce se asculta acum. Totusi, nu stiu cum vi se pare voua, dar eu o sa ascult piesa "Climax" in casti, minim o saptamana. :D

New video: LMFAO - Sorry For Party Rocking

         Dupa "Sexy And I Know It", petrecaretii LMFAO au lansat un nou videoclip "Sorry For Party Rocking" [nu prea se vede ca isi cer scuze :)))]. Regizor a fost Mickey Finnegan, care a regizat de asemenea "Party Rock Anthem" si "Sexy And I Know It". Este un videoclip de-a dreptul distractiv si colorat, in acelasi timp interesant si e plin de nebunie ca si videoclipul lui "Katy Perry - Last Friday Night (TGIF)". In videoclip il veti vedea si pe renumitul actor din "Baywatch", David Hasselhoff. Privind si ascultand "Sorry For Party Rocking", ma incarc cu energie pozitiva si nu am cum sa stau pe loc, deci eu zic ca va avea succes atat piesa, cat si videoclipul.

Wednesday, February 22, 2012

Stefan Stan a filmat videoclip la "You Give Me Love" feat. Alex Velea

         Stefan Stan, castigatorul concursului "Vocea Romaniei", a filmat videoclip la piesa "You Give Me Love", care suna extrem de bine si este featuring Alex Velea.
         La varsta de 34 de ani Stefan Stan cunoaste celebritatea datorita show-ului "Vocea Romaniei" , alaturi de un antrenor pe masura, Smiley, fiind votat de milioane de oameni si castigand marele premiu. Pe langă suma de 100.000 de Euro si un album lansat de Universal Music Romania, Stefan Stan s-a alaturat artistilor "HaHaHa Production", iar azi ne sunt prezentate cateva poze de la filmarile videoclipului "You Give Me Love", primul single din cariera sa muzicala. In videoclip evident ii vom vedea pe Stefan si Alex, insa vom mai vedea si 11 supermodele. De aici ne dam seama ca va fi un videoclip HOT. Pana vom vedea rezultatul final, va invit sa vedeti cateva poze de la filmari si sa mai ascultati o data piesa "You Give Me Love".





AKORD, in finala Eurovision: "E o sansa pe care nu trebuie s-o ratam"

        Prilej de bucurie pentru fanii formaţiei Akord. Membrii juriului Eurovision au decis ca cei care vor evolua in finala concursului national, sub numărul 20, sa fie trupa Akord si asta deoarece baietii s-au plasat pe locul doi in campania „Favoritul Publicului”.
Solicitat de „apropo”, Igor Sirbu, a confirmat faptul ca vor evolua in finala Eurovision-ului. „Am fost contactati in prima jumatate a zilei de astazi de membrii juriului si ne-au anuntat decizia lor finala. Am acceptat caci consideram ca este o sansa pe care nu trebuie s-o ratam. Avem foarte putin timp pana la finala asa ca chiar astazi vom pune la punct toate detaliile”, a declarat artistul.
sursa: www.apropomagazin.md

Adele a socat la Brit Awards 2012 (Video)

       Adele, marea castigatoare a premiilor "Brit Awards 2012", care s-au desfasurat marti seara in Londra, a socat o lume intreaga aratand un gest vulgar organizatorilor, in semn de nemultumire pentru ca a fost intrerupta transmisiunea televizata a galei, chiar in timpul discursului ei. Adele s-a simtit jignita si a demonstrat asta prin aratarea degetului mijlociu. La "Brit Awards", artista si-a demonstrat inca o data calitatile vocale interpretand hitul "Rolling in the deep" si a fost desemnata drept cea mai buna interpreta britanica solo, iar "21" a fost ales drept albumul anului. Vezi aici articolul despre Ed Sheeran, care a luat si el 2 premii, iar mai jos aveti inregistrarea video cu Adele si "gestul vulgar" + "Rolling in the deep".



ED SHEERAN, VEDETA SERII LA BRIT AWARDS


        Brit Awards, cea mai importanta gala pentru scena muzicii pop britanice, si-a ales castigatorii seara trecuta. Cantaretul Ed Sheeran a fost nominalizat la 4 categorii, printre care "British Album of the Year" si "Best Single", castigate de Adele si respectiv One Direction. Temandu-se ca nu va castiga nimic, artistul a declarat inainte de ceremonie: "E foarte multa competitie puternica. Presimt ca Adele va castiga premiul pentru cel mai bun album iar One Direction pentru Best Single." Supozitiile sale s-au adeverit, dar numai pana la un punct - Ed Sheeran a devenit vedeta serii, dupa a castigat doua dintre cele mai importante trofee: "British Male Solo Artist" si "British Breakthrough Act".
       In plus, Ed a captivat audienta printr-o interpretare de zile mari a piesei "Lego House". Dupa show, cantaretul a postat pe contul sau de twitter o poza cu un premiu construit din piese Lego, comentand "Lego mi-a pregatit un Brit award. Incredibil, multumesc Lego!". Inainte de a pleca spre petrecerile serii, el nu a uitat sa multumeasca social media si tuturor celor care l-au sustinut - "Am avut o noapte incredibila! Va multumesc tuturor foarte mult pentru tot!"
       Trecand peste hotare, cantaretul care a castigat "International Male Solo Artist" este senzatia ultimilor ani - Bruno Mars, al carui single "It Will Rain", prezent pe coloana sonoara a celei mai recente editii "Twilight", poate fi ascultat pe cele mai mari posturi de radio si TV din tara.
Mai jos puteti urmari prestatia lui Ed Sheeran la Brit Awards 2012.

Tuesday, February 21, 2012

Filmari videoclip: Alex Mica - Dalinda (Poze)

        Artistul cu un timbru vocal deosebit, Alex Mica, filmeaza videoclip la mega-hitul "Dalinda", piesa compusa de Alex Mica si produsa de Dony & The Kid (1Artist Music). Prima parte a filmarilor s-au desfasurat in Constanta, insa urmeaza sa se mai filmeze si in Bucuresti. Regizor este talentatul compozitor Gabriel Huiban (Gala Records). Au aparut si cateva poze de la making of pe care vi le prezint mai jos. Deocamdata nu am alte detalii, insa o sa revin cu un update indata ce le voi primi. ;))

UPDATE: Dupa ce v-am prezentat cateva poze de la filmarile videoclipului, iata ca azi a aparut si o inregistrare video, pe care o vedeti mai jos.




Mayer Vira feat. Kristina - City Of Love

         De "Valentine's Day", fanii trupei Impact au primit un cadou frumos si anume o noua piesa intitulata "City Of Love". Odata cu lansarea acestei piese, a avut loc un rebranding, ba chiar mai mult, s-au transformat in 2 proiecte solo: Mayer Vira si Kristina.
        “Single-ul "City of Love" ne reprezinta in totalitate si suntem convinsi ca oamenii vor rezona cu mesajul piesei. Amandoi suntem persoane care emana tot timpul energii pozitive si cred intr-o singura religie: dragostea. ” - Mayer Vira
Noul single te indeamna sa visezi la un loc in care oamenii se respecta si se ajuta reciproc; un loc in care invidia, rautatea si indiferenta nu exista. Acest loc este destinat celor care vor sa simta ca apartin unei societati normale, in care oamenii isi doresc o lume mai buna, gandesc frumosc si simt mult. ” - Kristina.
       Nu stiu daca sa ma bucur sau nu ca vor face proiecte solo, insa cu siguranta o sa le urmaresc activitatea muzicala, pentru ca-mi place ce fac ei. Nu-mi ramane decat sa le urez mult succes, iar pe voi  va las sa ascultati (daca inca n-ati ascultat-o) mai jos piesa "City Of Love", care sincer, o ascult de cateva zile si nu ma mai satur.

New song: Chris Brown feat. Rihanna - Turn Up The Music (Remix)

          Dupa ce am scris aici despre faptul ca Rihanna si Chris Brown s-au impacat si chiar au inregistrat impreuna un remix al piesei "Birthday Cake", piesa de pe "Talk That Talk", iata ca nu doar asta a fost surpriza cea mare, care a socat multimea de fani ai divei R&B. Ei au inregistrat un remix si pentru noul single al lui Chris Brown, "Turn Up The Music". Ha ha...Mie deja-mi place ideea ca s-au impacat. :)) Fac treaba buna impreuna. Voi ce credeti?

New video: Chris Brown - Turn Up The Music

         Chris Brown a lansat videoclipul piesei "Turn Up The Music", al doilea single extras de pe albumul "Fortune". Filmarile s-au desfasurat pe 1 februarie in Los Angeles, regia fiind semnata de Godfrey Tabarez care a spus: "Am incercat sa lasam impresia celor care se uita ca sunt chiar aici in videoclip.Am vrut sa dam personalitate imaginilor, sa fie si amuzante si toata lumea sa isi doreasca sa fi fost aici alaturi de noi." Dupa parerea mea "Turn Up The Music" este o productie perfecta. Imi place atat piesa, cat si videoclipul.

New video: Lucky Man Project - Party Starter (Teaser)

        Dupa ce au cucerit o multime de ascultatori cu hitul "Pumpin", DDY si Mister Z, membrii proiectului Lucky Man Project, vin cu o noua productie, menita sa le trezeasca celor dornici de petrecere apetitul pentru nopti nebune si pline de distractie in cluburi. Este vorba despre videoclipul "Party Starter", al carui teaser ni-l prezinta astazi. Videoclipul a fost regizat de Florin Botea si e marca Rival Film. La fel ca si "Pumpin", "Party Starter" suna foarte bine si cu siguranta o sa ajunga HIT. Daca vreti sa fiti la curent cu mai multe noutati de la Lucky Man Project, dati-le LIKE la pagina lor oficiala de facebook.

New song: Rihanna feat. Chris Brown - Birthday Cake (Remix)

        Cu totii am auzit de incidentul dintre Rihanna si Chris Brown, care a avut loc in urma cu 3 ani. Se pare ca diva R&B l-a iertat pe fostul sau iubit si s-au impacat, ba mai mult, au si lansat impreuna o noua piesa, mai bine zis un remix al piesei "Birthday Cake", care este inclusa pe albumul "Talk That Talk". O parte din fanii artistei nu sunt multumiti ca Rihanna l-a iertat pe Chris Brown, cel care a agresat-o, insa atat RiRi cat si Chris au scris pe twitter ca nu le pasa foarte mult de criticile primite si ca durerea nu dureaza o vesnicie.
       Ce sa zic? nu e in stare cineva sa ia decizii pentru faimoasa artista, decat doar ea singura, insa cred ca e o strategie buna din punct de vedere ca "miscare de marketing", avand in vedere ca impacarea lor a starnit milioane de reactii. Cat despre "Birthday Cake", n-as vrea sa fie promovata ca single pentru ca nu prea-mi place si pentru ca are piese mult mai bune pe albumul "Talk That Talk". Voi ce parere aveti?

New video: Dianna Rotaru - Te chem (Teaser)

        Dupa ce a lansat videoclipul "Goodbye" in luna octombrie anul trecut, senzuala Dianna Rotaru ne prezinta astazi teaser-ul noului sau clip la piesa "Te chem". Filmarile s-au desfasurat 3 zile in diferite locatii, printre care si "Filarmonica Nationala", regizor fiind Octavian Malai (KobZZon Production), care a regizat si videoclipurile "Devin - Miracle", "Katy Rain - Mystery", "Mona - Inside" etc. La realizarea clipului au mai lucrat Octavian Visterniceanu si Corneliu Blagoslovitu (HDstudio), iar designer vestimentar a fost Natali Rusu. Personajul masculin din videoclip este Igor Munteanu, antrenorul de dans al Diannei Rotaru.
        Piesa a fost compusa de Dianna Rotaru (muzica si text), iar de mixare, masterizare si aranjament muzical s-a ocupat Max Kissaru. Iata ce a declarat Dianna: "Piesa am compus-o dupa un vis misterios in care l-am vazut pe el, brunet  , asa cum il veti vedea si in videoclip. Aceasta productie va fi un cadou de "Martisor" pentru toti cei care inca nu si-au gasit jumatatea".
        Videoclipul "Te chem" va fi lansat in primele zile ale lunii martie, insa pana atunci va indemn sa priviti mai jos teaser-ul si sa-mi spuneti cum vi se pare.






Blog Archive

Free counters!