Muzica

AICI: asculti cele mai noi piese

Video

Vezi cele mai noi videoclipuri

Noutati

Gasesti cele mai noi stiri din muzica!

Evenimente

Esti la curent cu cele mai importante evenimente muzicale

Concursuri

Ai parte de cele mai tari concursuri si premii

Friday, April 27, 2012

New video: Elena Gheorghe - Your Captain Tonight

        Elena Gheorghe a lansat videoclipul "Your Captain Tonight". Acesta o surprinde pe artista in ipostaze unice, asa cum nu a mai fost prezentata: Dominatrix Geisha, Pocahontas curtezana, Barbie afro-queen sau "Elena" Cosanzeana sunt personajele pe care artista le interpreteaza in acest clip.
        "Your Captain Tonight" spune povestea puterii de seductie a femeilor care domina prin delicatete si frumusete. Fanii Elenei Gheorghe o pot vedea in ipostaze speciale insa toate stereotipurile pe care le intruchipeaza se muleaza perfect pe imaginea sa.
        Piesa a fost produsa de Laurentiu Duta, iar videoclipul a fost regizat de Alex Ceausu si este plin de culoare si energie, cu cadre care se schimba rapid fara sa lase loc monotoniei.

Thursday, April 26, 2012

New single: Radio Killer - Calling You

        Dupa ce au lansat o superba piesa "You and Me", de care pur si simplu nu ma mai satur s-o ascult, membrii proiectului Radio Killer vin cu un nou single, intitulat "Calling You".
        Calling you este o piesa la fel de simpla precum o poveste de dragoste. As spune ca e o piesa foarte aproape de valorile generatiei noastre, dedicata celor care gasesc fericirea in bucuriile mici, cum ar fi sa asculte muzica, sa iubeasca sau sa viseze, spune Lee Heart.
        Am vrut sa pastram sound-ul dinamic si colorat cu care am crescut. Este o piesa optimista care te face sa dansezi, dar in acelasi timp te poarta cu gandul departe… catre iubire. Speram sa va distrati ascultand-o si sa va ganditi la cine trebuie, adauga Paul.
        La numai 21 de ani, Lee Heart si Paul Damixie, cei doi componenti ai proiectului Radio Killer, ridica in picioare cluburile din Europa la fiecare concert. Anglia, Franta, Spania, Grecia, Elvetia, Germania, Italia, Slovenia si Rusia sunt doar cateva din tarile in care piesele lor se asculta cu volumul la maximum. De altfel, Radio Killer a devenit primul proiect de DJ din Romania care a reusit sa intre in playlist-ul BBC Radio One cu piesa Lonely Heart.
        El e DJ-ul cu zambet misterios. Ea e roscata cu o voce fascinanta. Rad mult si se tachineaza incontinuu, exact ca intr-o relatie…colegiala, cu aroma. Cand sunt prin preajma, indiferent ce stare ai avea, sfarsesti prin a intra in mood-ul lor. Poate de asta au si cucerit un continent intreg.
Pentru Radio Killer, muzica inseamna bucurie, pasiune, libertatea de a fi ei insisi. Traiesc prin muzica pe care o fac si asta se vede de fiecare data cand urca pe scena sau lanseaza o noua piesa.
       Calling you este un single produs in studiourile HaHaHa Production si lansat in colaborare cu Roton.

Wednesday, April 25, 2012

New video: The Wanted - Chasing The Sun

         Dupa ce ne-au prezentat single-ul, apoi am urmarit interpretarea LIVE in cadrul concursului "The Voice", acum baietii din trupa The Wanted ne prezinta videoclipul oficial al piesei "Chasing The Sun". Piesa este inclusa pe noul disc EP ce le poarta numele, ce a fost lansat pe 24 aprilie in SUA si cu care au de gand sa cucereasca in totalitate piata de acolo. Acesta conÈ›ine cinci dintre piesele promovate pana acum, un cantec nou "Satellite" si cel mai nou single, "Chasing the Sun", care mie personal imi place foarte, foarte mult cum suna. De altfel, imi plac cam toate piesele marca The Wanted, una din preferate fiind "Where I Belong" de pe albumul "Battleground". Videoclipul "Chasing The Sun" este regizat de Director X, cel care a mai semnat alte doua clipuri The Wanted: “Glad You Came” si “Warzone”, dar si cel mai nou videoclip Drake – “HYFR”. Va las mai jos sa urmariti materialul video. Cum vi se pare?

Tuesday, April 24, 2012

New video: Sunrise Inc - Mysterious Girl

        Trupa Sunrise Inc a lansat videoclipul Mysterious Girl in premiera pe Urban.ro. Videoclipul a fost regizat de Florin Botea.
        Spaniolii vin cu batai cu portocale, tauri infuriati, sangria delicioasa si locuri cu adevarat speciale. Asa se intampla si cu Malaga, unul dintre cele mai frumoase locuri din sudul Spaniei, unde Sunrise Inc au ales sa filmeze cel mai recent videoclip, pentru piesa Mysterious Girl. "Filmarile au durat 4 zile, a fost destul de obositor, insa rezultatul este cel asteptat, a iesit asa cum ne-am dorit noi.", delcara cei trei.
        Sunrise Inc au dus-o pe Nina aka Larisa Costea in Malaga, in sudul Spaniei si au incercat sa o cucereasca prin oras, prin port, pe plaja! Fiind vorba de trei baieti si o singura fata, au multiplicat-o pe "Mysterious Girl" insa...o sa vedeti in videoclip ce se intampla.
     

New single: Sore - Different

        HaHaHa Production iti prezinta noua piesa a lui Sore, Different, pe care artista a tinut sa o lanseze intr-un mod neobisnuit… din propriul living. Pentru ca nu ii place sa se conformeze regulilor, azi dimineata, Sore a realizat un scurt filmulet cu un mesaj pentru toti fanii ei si a pus singura piesa pe internet
        Eu mi-am dorit ca fanii mei sa se regaseasca in aceasta piesa si sa capete curajul de a se privi pe ei insisi, fara sa le pese de stereotipuri. De altfel, piesa are un stil care in Romania nu a fost exploatat. Este vorba de pop cu influente dance hall. Different este compusa impreuna cu HaHaHa Production. Spun impreuna, pentru ca si eu am participat la scrierea textului, iar in felul acesta am devenit cowriter-ul piesei. In plus, noul meu single se bucura si de participarea extraordinara a lui Alex Velea, ne-a declarat Sore.
        In acest week-end, Sore a realizat si o sedinta foto pentru promovarea noii sale piese, Different. Pentru shooting, artista a ales, de asemenea, un concept diferit, iar echipa de productie i-a facut pe plac. Astfel ca, singurul outfit pentru aceasta sedinta foto a constat intr-un banner pe care apare scris Different, artista neavand, in rest, niciun alt articol vestimentar.
       Am ales acest concept pentru sedinta foto si acest mod diferit de lansare, pentru a arata ca nu port nicio masca si ca asta sunt eu cu calitatile si cu defectele mele, a mai adaugat Sore.
       Different este un single HaHaHa Production in colaborare cu Media Pro Music.

Thursday, April 19, 2012

EVENIMENT: Purple Prime Clubbing PreParty (Balti)


         PRIME FM si MOLDCELL prezinta: Purple Prime Clubbing PreParty in Balti, aceeasi traditie - intr-un nou format!
         Rezidentii proiectului care te-au molipsit in ultimele 7 luni cu cele mai tari ritmuri house in fiecare vineri, pe undele Prime FM la Prime Clubbing, revin in forta intr-un format inedit, cu si mai multe surprize, cu o atmonsfera si mai incendiara si cu tone de energie pozitiva! Cei mai tari Dj ai momentului, te cufunda in atmonsfera de weekend pentru ca meriti!
Sambata, 28 aprilie, esti invitatul Purple Prime Clubbing PreParty in Bowling - Club "MaxBoll" orasul Balti! Dj-ii pe care ai reusit sa-i indragesti deja ies din nou din FM direct pe ringul de dans cu superhiturile tale preferate!
Dutch Beat si Kristina Vixen, acompaniati de Mihai Teodor vor da tonul bunei tale dispozitii!
Line-up: Dutch Beat , Kristina Vixen , Mihai Teodor , MC Marko !
        Asculta Purple Prime Clubbing in fiecare vineri de la 10 seara la 1 noaptea, numai pe undele Prime FM!
Detalii pe www.primefm.md si pe facebook.com/primeclubbing

The Wanted - Chasing The Sun LIVE @ The Voice


         Baietii din trupa The Wanted au lansat cel mai nou single, care se intituleaza "Chasing The Sun". Piesa va fi inclusa pe un nou disc EP ce le poarta numele si va fi lansat pe 24 aprilie in SUA, cu care au de gand sa cucereasca in totalitate piata de acolo. Acesta va conÈ›ine cinci dintre piesele promovate pana acum, un cantec nou "Satellite" si cel mai nou single, "Chasing the Sun", care mie personal imi place foarte, foarte mult cum suna. De altfel, imi plac cam toate piesele marca The Wanted, una din preferate fiind "Where I Belong" de pe albumul "Battleground". Mai jos va las sa ascultati single-ul "Chasing The Sun" interpretat LIVE, alaturi de ultimii trei concurenti ai lui Blake Shelton, in concursul "The Voice"

EVENIMENT: Purple Prime Clubbing (Cahul)


          PRIME FM si MOLDCELL prezinta: Purple Prime Clubbing in Cahul, aceeasi traditie - intr-un nou format!
          Rezidentii proiectului care te-au molipsit in ultimele 7 luni cu cele mai tari ritmuri house in fiecare vineri, pe undele Prime FM la Prime Clubbing, revin in forta intr-un format inedit, cu si mai multe surprize, cu o atmonsfera si mai incendiara si cu tone de energie pozitiva! Cei mai tari Dj ai momentului, te cufunda in atmonsfera de weekend pentru ca meriti!
Vineri, 27aprilie, esti invitatul Purple Prime Clubbing in club Insomnia orasul Cahul! Dj-ii pe care ai reusit sa-i indragesti deja ies din nou din FM direct pe ringul de dans cu superhiturile tale preferate!
Dutch Beat si Kristina Vixen, acompaniati de Mihai Teodor vor da tonul bunei tale dispozitii!
Line-up: Dutch Beat , Kristina Vixen , Mihai Teodor .
Special Guest : Vali Barbulescu (Romania).
          Asculta Purple Prime Clubbing in fiecare vineri de la 10 seara la 1 noaptea, numai pe undele Prime FM! Detalii pe www.primefm.md si pe facebook.com/primeclubbing

New single: Voxis - My Girl


         Dupa succesul inregistrat cu “I just wanna”, Voxis revin in forta astazi si lanseaza cel de-al cincilea single din cariera trupei - My Girl. Nu stim daca e vorba de o singura fata la care se gandesc baietii sau la mai multe, dar, cu siguranta, vorbim de o piesa “cool”, energica si incarcata de optimism. Cei patru Voxis au lucrat si de data aceasta cu producatorul George Hora care semneaza muzica si versurile, si lanseaza un future-hit destinat celor mai “loud” cluburi, cat si celor mai ascultate radiouri. “My Girl e placere, nebunie, senzualitate, loudness si energie. Exact asa cum este fiecare fata de nota 10! A fost o placere nebuna sa lucram la piesa asta!” declara Voxis.



Sursa: www.urban.ro

New single: Ela Rose & David Deejay - I'm Done


         Dupa ce ne-a incantat cu frumoasa piesa "Lovely Words", Ela Rose revine cu un nou single intitulat "I'm Done", care e in acelasi stil cu care a obisnuit publicul. Melodia a fost realizata de catre David Deejay, producatorul care este responsabil si pentru single-urile anterioare ale artistei si spune o poveste de dragoste cu un sfarsit dureros, dar necesar, in care protagonistii realizeaza ca iubirea, cateodata, nu este suficienta pentru a mentine o relatie.
        Versurile piesei au fost scrise de catre Ela in doar cateva zile, la fel ca si la restul pieselor sale, iar aceasta spera ca publicul sa fie receptiv atat la single, cat si la povestea din spatele acestuia. Iata ce a declarat artista: “Imi este foarte draga piesa, si mie si lui David Deejay, sunt incantata de rezultat final si sper ca ascultatorii sa fie in asentimentul nostru”.
        Nu-mi ramane decat sa mentione ca si mie imi este foarte draga piesa "I'm Done" si cu siguranta o s-o ascult la greu. Ascultati-o si voi mai jos si spuneti-va parerea!

New video: Akcent feat. Sandra N. - I'm Sorry


        Trupa Akcent a lansat videoclipul celui mai nou single "I'm Sorry", ce este in colaborare cu Sandra N, fata frumoasa cu care a colaborat Adi Sina pentru piesa "Angel". Actiunea se desfasoara intr-o vila din care cei trei baieti isi “culeg” lucrurile È™i isi parasesc iubita. Rolul iubitei este jucat de Emma Dumitrescu, castigatoarea primului sezon al emisiunii Next Top Model Romania, iar regia clipului ii apartine lui Anthony Icuagu, participant al concursului “Vocea Romaniei”.

New video: Miss Mary - I Hate Ya


         Tanara si talentata interpreta Miss Mary a lansat un nou single si un videoclip. Este vorba despre "I Hate Ya", o piesa pop-R&B produsa de Miss Mary in colaborare cu HaHaHa Production si Chucho, iar videoclipul a fost filmat la sfarsitul lunii martie de echipa Creathivies. Videoclipul transpune in imagini starile prin care treci atunci cand pui capat unei relatii. Totul este atat de diferit de restul productiilor romanesti, dar atat bine realizat, incat ma face sa dau play on & on. BRAVO Miss Mary!

New single: Narcotic Sound & Christian D. - Vai


        Dupa "Poesia de amor", o piesa ce s-a bucurat de mare succes, la fel ca si restul pieselor ale proiectului Narcotic Sound & Christian D., baietii au lansat azi cel mai nou single intitulat "Vai", care s-a auzit in premiera la Radio ZU si pe care, bineinteles, l-au produs singuri. Piesa "Vai" suna foarte bine si cred ca in curand o sa dispuna si de un videoclip. Voua va place cum suna? :>

Videoclip nou: Giulia - Vorbe Goale

        Giulia a lansat videoclipul "Vorbe Goale", care marcheaza relansarea sa ca artista solo. Regia clipului este semnata de Gabriel Huiban, care e si producatorul muzical al Giuliei, dar si managerul ei. "Piesa mi-a plăcut din primul moment si cred că mi se potriveste perfect! Ne-am dorit foarte tare să atragem atentia si mai mult asupra versurilor, care au o sensibilitate aparte ÅŸi aÅŸa s-a nascut versiunea lentă. Cred că avem nevoie de versuri în limba română ÅŸi avem nevoie de muzică care să ne inspire. Mereu am vrut ca oamenii să se regăseasca în piesele mele ÅŸi să le rămână la suflet!", a declarat Giulia.
        "Vorbe Goale" este un videoclip simplu, dar de efect. Imi place foarte mult ce vad si ce aud. Voi ce parere aveti?

Wednesday, April 18, 2012

David Guetta vine la Chisinau!


         Orange prezintă turneul mondial „Nothing But The Beat” de DAVID GUETTA
Dublu desemnat la premiile Grammy ÅŸi numit la curent DJ-ul numărul 1 în lume de către revista DJMag, DJ-ul francez ÅŸi producătorul David Guetta vine la ChiÅŸinău vineri,18 mai, pentru a celebra cea de-a cincea aniversare Orange în Moldova. Superstarul mondial va evolua în apogeul carierei sale pe absolut noua zonă de agrement Freedom Zone pe teritoriul Moldexpo în cadrul turneului său internaÅ£ional „Nothing but the beat”.
        Fiind cel mai solicitat DJ, artist ÅŸi producător în lume, David Guetta a redefinit standardele underground-ului global, rămînînd unul din cei mai influenÅ£i mixeri ai muzicii electronice. Unindu-ÅŸi forÅ£ele cu cele mai populare nume ale scenei urbane ÅŸi rămînînd fidel conceptelor sale muzicale, el a reuÅŸit să poziÅ£ioneze muzica dance pe un nou nivel.
        Vineri, 18 mai, Moldova va fi martorul unui show, care a adunat sute de mii de oameni în toată lumea, o combinaÅ£ie nemaivăzută la noi din ceea ce poate oferi mai bun sunetul ÅŸi efectele audio-vizuale la moment. Vom vizualiza ÅŸi vom audia un show ce a zguduit oraÅŸele lumii în frunte cu DJ-ul numărul 1 la nivel global.
         EvoluÅ£ia super-star-ului francez va fi susÅ£inută de cei mai solicitaÅ£i DJ-i de pe piaÅ£a autohtonă- Maxim Sunbeat va începe programul la ora 18.00, fiind urmat de DJ-ul ÅŸi sound-producătorul ale cărui compoziÅ£ii sună la cele mai populare festivale ale Moldovei. Jenya Solid. David Guetta va fi aÅŸteptat pe scenă la orele 20:30.
         Evenimentul va avea loc pe un teren de agrement absolut nou- unică în genul său zona sub cerul liber Freedom Zone pe teritoriul MoldExpo. Terenul e împărÅ£it îm 3 zone-Main Zone, Fan Zone din preajma scenei, de asemenea confortabila VIP Zonă cu cea mai bună vedere la scenă ÅŸi terenul de agrement. Noul teren a fost creat astfel ca să poată găzdui pînă la 15 mii de vizitatori concomitent în inima capitalei.
        Astfel cum se aÈ™teaptă un număr mare de vizitatori la eveniment, sunteÈ›i rugaÈ›i toÅ£i să veniÅ£i la concert pe cît posibil de devreme- porÅ£ile Freedom Zone vor fi deschise la ora 18.00. La intrare se va efectua un control de securitate în vederea verificării deÅ£inerii obiectelor interzise, de aceea sunteÈ›i rugaÈ›i să aduceÅ£i cu sine doar strictul necesar. Accesul pe teritoriu cu băuturi, arme, obiecte ascuÅ£ite/ tăioase este strict interzis.
         Show-ul „Nothing but the beat” prezentat de David Guetta este unul din cele mai solicitate show-uri din lume, la care se vînd biletele momentan la scoaterea acestora în vînzare. La cea de-a cincea a sa aniversare, Orange face accesibil acest show practic fiecăruia datorită preÅ£urilor deosebit de joase pentru toÅ£i clienÅ£ii Orange. Este necesar doar să prezentaÅ£i telefonul D-voastră mobil localizat în reÅ£eaua Orange la procurarea biletului ÅŸi beneficiaÅ£i de cel mai bun preÅ£.
La acest preţ puteti procura bilete pentru sine, cît şi pentru cei apropiaţi.

Din 26 aprilie pînă pe 13 mai, la prezentare telefonului mobil cu număr Orange:

Main Zone 200 lei
Fan Zone 300 lei

Din 14 pînă pe 18 mai:

Main Zone 300 lei
Fan Zone 400 lei

Biletele pot fi procurate în următoarele puncte de vînzare:

1. Casa Bisconcert în Teatrul de Operă şi Balet
zilnicde la 09:00 pînă la 19:00

2. Magazinul Orange in Centrul Comercial MallDova , etajul 3
zilnic de la 16:00 pînă la 20:00

3. Magazinul Orange de pe str. Alba Iulia 75
zilnic de la 16:00 pînă la 20:00

4. Magazin Orange în or. Bălţi, str. Ştefan cel Mare 76/A
zilnic de la 16:00 pînă la 19:00

5. Magazin Orange în or. Cahul, str. Republicii, 20/14
zilnic de la 16:00 pînă la 18:00

Mai multe detalii puteți afla pe pagina de facebook a evenimentului.

Smiley intre viata si moarte: Dead Man Walking

      HaHaHa Production prezinta noul single Smiley, Dead Man Walking.
Pentru ca iubirea il inspira mereu pe Smiley, artistul canta si in aceasta noua piesa despre dragostea adevarata care nu dispare in lupta cu suferinta; se agita, se taraste si se face tandari pentru a se recompune.
Dead Man Walking este despre agonia pe care o traieste cel parasit. "Piesa vorbeste despre acea perioada care mai devreme sau mai tarziu apare in viata fiecaruia, o perioada in care esti macinat de temeri si incertitudine: te vrea sau nu te vrea?, te iubeste sau nu te mai iubeste? Este exact starea aceea la granita dintre viata si moarte. Respiri, dar te simti mort pe interior, esti ca un zombie...", spune artistul.
      Un lucru e sigur, indiferent daca te regasesti momentan intr-o relatie sau esti inca in cautarea jumatatii tale, noua piesa Smiley te va face sa zambesti si sa te simti mai putin singur. In fond, numai cine n-a iubit vreodata nu poate intelege senzatia Dead Man Walking. Cat despre clip, acesta urmeaza sa fie filmat cat de curand si promite sa te lase cu gura cascata.
      Smiley este cel mai indragit artist pop din Romania. In 2008, castiga Discul de aur cu primul sau album solo, In lipsa mea. In 2009, Smiley a fondat HaHaHa Production, o casa de productie menita sa descopere, sa dezvolte talente si sa spuna povesti muzicale. Dupa ce a cucerit o Romanie intreaga cu muzica lui, Smiley a reusit sa se faca remarcat in calitate de producator si pe scena internationala, avand colaborari cu Snoop Dogg sau Flo Rida.
Dead Man Walking este o productie HaHaHa Production, prezentata in colaborare cu Cat Music, iar premiera piesei a avut loc, astazi, pe pagina oficiala de Facebook a artistului.

Tuesday, April 17, 2012

New single: Mihai Teodor - You & I (Summer In Your Eyes)


         Dupa ce a lansat piesa "Beeper" fix de ziua sa (15 ianuarie), Mihai Teodor ne prezinta astazi noul sau single intitulat "You & I (Summer in your eyes), piesa produsa chiar de el (melodie si text), iar aranjamentul muzical este semnat de Alex Brashovean. "You & I (Summer in your eyes)" am auzit-o de cateva ori in cadrul unor concerte si mi-a placut extrem de mult chiar de la prima audiere, insa a fost cantata intr-o varianta putin diferita de ce auzim acum. Recunosc insa, ca-mi place mai mult varianta finala, pentru ca aud si o voce feminina foarte frumoasa ce apartine unei domnisoare Katya. Nu e nici o indoiala ca avem parte de inca un HIT marca Mihai Teodor. Asadar, va las mai jos sa ascultati "You & I (Summer in your eyes)". Cum vi se pare piesa?

EVENIMENT: Purple Prime Clubbing (Calarasi)

        PRIME FM si MOLDCELL prezinta: Purple Prime Clubbing in Calarasi, aceeasi traditie - intr-un nou format!
        Rezidentii proiectului care te-au molipsit in ultimele 7 luni cu cele mai tari ritmuri house in fiecare vineri, pe undele Prime FM la Prime Clubbing, revin in forta intr-un format inedit, cu si mai multe surprize, cu o atmonsfera si mai incendiara si cu tone de energie pozitiva! Cei mai tari Dj ai momentului, te cufunda in atmonsfera de weekend pentru ca meriti!
        Vineri, 21 aprilie, esti invitatul Purple Prime Clubbing in club VIKS orasul Calarasi, Horodiste! Dj-ii pe care ai reusit sa-i indragesti deja ies din nou din FM direct pe ringul de dans cu superhiturile tale preferate!
Dutch Beat si Kristina Vixen, acompaniati de Mihai Teodor vor da tonul bunei tale dispozitii!
Line-up: Dutch Beat , Kristina Vixen , Mihai Teodor .
Asculta Purple Prime Clubbing in fiecare vineri de la 10 seara la 1 noaptea, numai pe undele Prime FM!
Detalii pe www.primefm.md si pe facebook.com/primeclubbing.

Friday, April 13, 2012

Videoclip nou: Dj Project & Adela Popescu - Bun Ramas


        10.000 de sentimente, 10.000 de ganduri care iti coplesesc sufletul, 10.000 de amintiri care iti formeaza viata, 10.000 de fotografii prin care spui bun ramas, asa se caracterizeaza videoclipul realizat de catre DJ Project si Adela Popescu pentru single-ul “Bun Ramas”.
        Conceptul acestui clip a fost transformat in realitate de catre regizorul Dragos Buliga, care a realizat pozele in diverse locuri din Bucuresti, precum Centrul Vechi, Biblioteca Nationala sau la metrou. Pentru a intari ideea, nu au fost ocolite nici strazile intens circulate ale capitalei, care, transpuse in imagini, au creat o atmosfera inedita si urbana, dar in acelasi timp melancolica, in ton cu piesa.
       “Videoclipul exprima intocmai atmosfera pe care am vrut sa o transmitem prin piesa. Suntem foarte incantati de rezultatul final al acestui videoclip-concept“, a declarat DJ Project.

New single: Xonia - Take my breath away


        Xonia a lansat un nou single intitulat "Take My Breath Away", care este primul single al artistei semnat la casa de discuri Red Clover Media. Astfel, Red Clover Media isi mareste portofoliul de artisti tineri si talentati care promit sa se impuna pe piata muzicala.
        Odata cu acest single, Xonia si-a schimbat usor imaginea si a realizat o sedinta foto cu un aer romantic. Locatia aleasa pentru aceasta sedinta foto, apartamentul prezidential al hotelului Pullman ce confera eleganta si reflecta o intoarcere in perioada romantica, perioada in care povestile de dragoste se traiau cu o intensitate ce iti taia respiratia.
        Melodia “Take my breath away” este produsa de F.Charm, Xonia a scris versurile, iar linia melodica au compus-o impreuna. La inceputul anului F.Charm, in colaborare cu Xonia, a lansat single-ul “Alma del alma”, care dupa parerea mea, este o piesa extraordinara. Cat despre "Take my breath away"...hmmm...Nu ma da pe spate. Am avut asteptari mai mari. In fine, voi ce parere aveti?

New single: Alex Velea - Cand noaptea vine


        A venit momentul pe care fanii il asteapta de ceva vreme. Alex Velea lanseaza astazi o noua piesa, Cand noaptea vine – o adevarata declaratie in care se vor regasi toti cei care iubesc sau au iubit vreodata.
       “Este o piesa plina de pasiune si sinceritate, a carei menire este sa te aduca mai aproape de sufletul pereche, o declaratie care te emotioneaza si te face, totodata, sa dai glas iubirii tale. E piesa care m-a ajutat sa ma redescopar.”, spune Alex despre noul single.
       "Cand noaptea vine" a luat nastere in studiourile HaHaHa Production, ca o transpunere in note muzicale a sentimentelor artistului caruia i-au revenit si rolurile de compozitor si textier.
       Cu vocea inconfundabila, sound-ul dinamic, miscarile si forma fizica de invidiat, Alex se mentine in preferintele publicului, fiind unul dintre cei mai iubiti si carismatici artisti din Romania.
"Cand noaptea vine" este un single marca HaHaHa Production, lansat in colaborare cu Roton.

Fresh song: Sunstroke Project - Set My Soul On


        Baietii din trupa Sunstroke Project revin in atentia ascultatorilor cu o noua piesa intitulata "Set My Soul On". Piesa a fost produsa de Max Kissaru si a fost lansata in premiera pe canalul oficial de soundcloud "Sunstroke Project". De 3 zile nu ma mai pot satura de piesa asta. Imi place enorm (mai ales inceputul) si sper sa dispuna si de un videoclip pe masura cat de curand. Voua va place "Set My Soul On"? Dati play mai jos si spuneti-va parerea.

Tuesday, April 10, 2012

New video: Jessie J feat. David Guetta - Laserlight


        Jessie J a lansat un nou videoclip intitulat "Laserlight", o piesa ce a fost produsa de David Guetta, Giorgio Tuinfort si Frederic Riesterer si face parte de pe varianta platinum a albumului de debut “Who You Are”, care a fost deja comercializat in 1.5 milioane de exemplare pe plan international. Videoclipul a fost regizat de Emil Nava si arata destul de dragut, insa mai mult imi place piesa decat clipul. Voi ce parere aveti?

New video: Tom Boxer & Morena - Voulez Vous


        Aceasta noua invitatie incitanta a unuia dintre cei mai fresh producatori romani ai momentului, TOM BOXER, a fost lansata, bineinteles, pe timp de noapte. Piesa "Voulez Vous" este presarata cu soapte fierbinti, marcate de ritmuri de club ce vor fi simtite la toate petrecerile verii.
        Productia audio "Voulez Vous" a fost lansata in urma cu putin timp pe contul de Youtube al artistului, adunand deja peste un milion de vizulizari. Piesa este o colaborare cu una dintre cele mai sexy si talentate cantarete israeliene, Meital de Razon.
        Tom Boxer si Morena si-au mutat in aceasta primavara cartierul general in Israel si Italia pentru cateva zile, acolo unde au imbinat un mini turneu cu filmarea clipului pentru cea mai recenta piesa, Voulez Vous. Fete sexy si Morena, mai provocatoare ca oricand, sunt cateva din ingredintele care va vor face sa savurati noul clip.
        Lasati ritmurile molipsitioare si imaginile picante sa va transpuna intr-un spatiu electrizat de pasiune! Voulez Vous?

Sunday, April 8, 2012

New single: The Wanted - Chasing The Sun


         Baietii din trupa The Wanted au lansat cel mai nou single, care se intituleaza "Chasing The Sun". Piesa va fi inclusa pe un nou disc EP ce le poarta numele si va fi lansat pe 24 aprilie in SUA, cu care au de gand sa cucereasca in totalitate piata de acolo. Acesta va conÈ›ine cinci dintre piesele promovate pana acum, un cantec nou "Satellite" si cel mai nou single, "Chasing the Sun", care mie personal imi place foarte, foarte mult cum suna. De altfel, imi plac cam toate piesele marca The Wanted, una din preferate fiind "Where I Belong" de pe albumul "Battleground". Mai jos va las sa ascultati single-ul "Chasing The Sun". Cum vi se pare?

New video: Nicki Minaj feat. 2 Chainz - Beez In The Trap (Explicit)



      Nicki Minaj se afla in plina promovare a noului album "Pink Friday: Roman Reloaded", de pe care a lansat un nou single, "Beez In The Trap", insotit de un videoclip care o prezinta pe cantareata miscandu-se provocator in fata camerei, in timp ce canta versurile piesei!
      "Beez in the Trap" este un track rap, cu un refren obsesiv, cuplat cu o productie minimala in care Nicki Minaj se foloseste de vocea sa cu tonalitate ciudata si face echipa cu rapperul 2 Chainz.
      Filmarile videoclipului s-au desfasurat in Miami, iar regia este semnata de Benny Boom. Mai jos va las sa urmariti videoclipul "Beez In The Trap" in care apare rapperul 2 Chainz, dar si Birdman.

New video: Drake feat. Rihanna - Take Care


        Avem parte de inca o colaborare senzationala din partea lui Drake si Rihanna pentru piesa "Take Care", prima colaborare fiind la piesa "What's My Name?".  Videoclipul "Take Care" a fost regizat de Yoann Lemoine, cel care a lucrat si cu Katy Perry pentru "Teenage Dream" sau Lana Del Rey pentru "Born to Die" si, in afara de cei doi, vom putea vedea cateva close-up-uri ale unei pasari, ale unui taur si ale unui peste, miscandu-se in ritmurile producatorului Jamie XX. “Cei doi au lasat impresia ca sunt foarte apropiati si acest lucru mi l-am dorit pentru clip. Vor fi imagini foarte dinamice, nu nebunesti. E un clip ceva mai ‘indie’. E vorba de un artist foarte mare, asa ca am incercat un proiect minimalist.” – a spus Yoann Lemoine.
       Eu am ramas impresionat de aceasta productie superba. Piesa o am pe repeat de cateva zile, iar videoclipul...Imi place si el foarte mult, din aceasta cauza i-am dat play de multe ori. Voi ce parere aveti? Va place?

New video: Jennifer Lopez feat. Pitbull - Dance Again

        Celebra Jennifer Lopez a lansat in cadrul emisiunii "American Idol", noul sau videoclip intitulat "Dance Again", ce este in colaborare cu rapperu-ul Pitbull. Piesa Dance Again a fost produsa de RedOne, urmand sa apara pe viitorul material, care va fi unul cu Greatest Hits. Track-ul este deja de cateva zile disponibil si pe iTunes! “Iubesc mesajul acestei melodii.Cand se intampla ceva rau, nu inseamna ca viata ta s-a sfarsit. Trebuie sa te ridici. Trebuie sa traiesti in continuare si va fi ok…Trebuie sa dansezi din nou.” – a declarat frumoasa Jennifer Lopez. Regia videoclipului este semnata de Paul Hunter, iar in imagini o vedem pe J. Lo dansand provocator impreuna cu iubitul ei, dansatorul Casper Smart. Dati play mai jos pentru a vedea inca o productie interesanta si frumoasa de la sexoasa Jennifer Lopez.

Thursday, April 5, 2012

New video: INNA - WOW


      Inna a lansat videoclipul oficial al piesei "WOW", care este al cincilea single extras de pe albumul "I Am The Club Rocker", lansat in toamna anului trecut.
      Materialul video a fost regizat de Edward Aninaru si a fost filmat in studiourile MediaPro din Buftea, in mare secret. Aninaru si Inna nu sunt la prima colaborare, ei au la activ peste 50 de shootinguri impreuna, iar despre acest videoclip artista a declarat: “Mi-a placut la nebunie propunerea lui, a fost o abordare indrazneata cu multe personaje, decoruri complexe pentru care s-a muncit mult.Inca se lucreaza intens pentru acest videoclip si sper ca rezultatul sa fie pe masura. Abia astept sa vedeti si voi ce a iesit. Edward este mai mult decat un colaborator/fotograf, este un bun prieten si unul dintre cei mai cool oameni pe care ii cunosc. Ne distram teribil la fiecare sedinta foto.”
       Acestea fiind scrise, va las sa priviti videoclipul "WOW", care este unul foarte, foarte interesant si colorat, dar nu inainte de a mentiona ca in imaginile din clip apare si frumoasa Sanziana Negru.

New video: Rita Ora feat. Tinie Tempah - R.I.P


        Dupa succesul piesei "Hot Right Now" feat. Dj Fresh, Rita Ora si-a lansat cel mai recent videoclip "R.I.P", care este in colaborare cu Tinie Tempah. Piesa R.I.P este compusa de Drake si produsa de baietii de la Chase & Status, nu aduce un omagiu unei persoane decedate, ci tine loc de "La revedere!" pentru varianta inocenta a Ritei. In videoclipul regizat de Emil Nava, Rita isi expune colectia de caciulite si se misca foarte energic in fata unor masini personalizate, in timp ce Tinie Tempah vine la randul sau cu o infuzie de atitudine. Eu personal, nu cred ca "R.I.P" va avea succesul single-ului "Hot Right Now", care pur si simplu a RUPT! Voi ce parere aveti?

New video: Neylini - Dayla


       Neylini revine pe scena muzicala nu doar cu un single nou, ci si cu o noua imagine, special construita pentru a promova piesa “Dayla“. Cantareata a dorit sa se reinventeze, sa-si surprinda fanii cu un look cu tenta rock, dar incitant si senzual în acelasi timp. Regizat de Florin Botea, noul clip de imagine, plin de pasiune si romantism. Filmarile au durat 18 ore si s-au desfasurat intr-un complex de lux din Otopeni. Look-ul cantaretei a fost schimbat la fiecare cadru filmat, Neylini fiind, pe rand, romantica, funky si glamour.
       In clip, Neylini canta impreuna cu trupa Hot Play si DJ Ciuline. Piesa "Dayla" este o interpretare dance a unei povesti de dragoste despre care Neylini isi aminteste cu melancolie, iar rolul iubitului este jucat de Bogdan Mirica, hairstylist-ul artistei, cu care aceasta a filmat scene fierbinti.

New single: Jennifer Lopez feat. Pitbull - Dance Again


       Dupa ce v-am prezentat saptamana trecuta teaser-ul noului single al faimoasei Jennifer Lopez, iata ca a fost lansata oficial piesa "Dance Again" in colaborare cu Pitbull, cel cu care a colaborat pentru mega-hitul "On The Floor", piesa ce a ajuns #1 in 23 de tari. Piesa "Dance Again" este produsa de RedOne si va beneficia si de un videoclip, lansarea oficiala a caruia va fi pe 5 aprilie. Pana atunci, ascultati mai jos "Dance Again".

New single: Dony feat. K-Brown - Only Love


      Dony a lansat un nou single alaturi de K-Brown, originar din Nigeria. Piesa se numeste "Only Love", a fost produsa de Dony impreuna cu Laurentiu Duta si The Kid (nume real: Florin Cioran), deci evident ca e marca 1AM (1 Artist Music). Cu siguranta piesa "Only Love" va ajunge HIT, pentru ca suna destul de bine. Are un ritm actual si un "iz de vara". ENJOY!

New video: DEVIN - Miracle (Premiera in Romania)


        Andrei Tostogan, compozitorul si interpretul, ce a devenit cunoscut cu piesa "Rhythm for Love" (feat. Flavy Deejay) si mai multe colaborari cu interpreti din Republica Moldova, Letonia si Romania, a lansat un nou single si un nou videoclip "Miracle" in Romania.
        Aceasta este prima piesa ce a fost lansata de cand Andrei Tostogan se afla si lucreaza la Bucuresti. Lucrarea e semnata DEVIN, pentru ca acesta e numele proiectului promovat de Roton, o casa de discuri foarte importanta din Romania.
        Videoclipul este realizat de KobZZon (Octavian Malai), scenarist, regizor, cu o viziune total diferita, pe care si-a format-o in cei sapte ani de practica in America!
        Muzica si orchestratia e semnata de Andrei Tostogan; mix si master - renumitul Max Kissaru. Piesa "Miracle" o sa se auda mult timp in castile mele, pentru ca suna foarte, foarte bine, iar videoclipul e unul calitativ si interesant! Nici nu va inchipuiti cata bucurie am in suflet, cand vad ca artisti ca Andrei Tostogan & echipa sa muncesc mult pentru a ridica Moldova la un alt nivel in muzica si cel mai important este ca le reuseste de minune. Asadar, aveti mai jos videoclipul "Miracle".

Eveniment: Purple Prime Clubbing Party (Comrat)

PRIME FM si MOLDCELL prezinta: Purple Prime Clubbing in Comrat, aceeasi traditie - intr-un nou format!

Rezidentii proiectului care te-au molipsit in ultimele 6 luni cu cele mai tari ritmuri house in fiecare vineri, pe undele Prime FM la Prime Clubbing, revin in forta intr-un format inedit, cu si mai multe surprize, cu o atmonsfera si mai incendiara si cu tone de energie pozitiva! Cei mai tari Dj ai momentului, te cufunda in atmonsfera de weekend pentru ca meriti!
Vineri, 06 aprilie, esti invitatul Purple Prime Clubbing in club Manolis orasul Comrat! Dj-ii pe care ai reusit sa-i indragesti deja ies din nou din FM direct pe ringul de dans cu superhiturile tale preferate!
Dutch Beat si Kristina Vixen, acompaniati de Mihai Teodor vor da tonul bunei tale dispozitii!
Line-up: Dutch Beat , Kristina Vixen , Mihai Teodor , MC Marco Dj Fil (rezident).

Asculta Purple Prime Clubbing in fiecare vineri de la 10 seara la 1 noaptea, numai pe undele Prime FM!
Detalii pe www.primefm.md si pe facebook.com/primeclubbing

New video: Demi Lovato - Give Your Heart A Break


       Frumoasa si talentata Demi Lovato revine in atentia admiratorilor cu un nou videoclip la piesa "Give Your Heart A Break", care este inclusa pe albumul "Unbroken". Iata ce a declarat Demi Lovato: "Este vorba despre un cuplu in care ea incearca sa il convinga ca nu ii va sfasia inima, ajungand sa ii recucereasca, iar la final sa faca ceva special pentru el. Sunt foarte incantata de videoclip...". Nu stiu cum vi se pare voua, dar eu tot sunt incantat de ce vad si ce aud, pentru ca tare-mi place Demi Lovato. Este destul de frumoasa si foarte talentata. Aici ati putut vedea 2 teaser-e, iar acum puteti vedea varianta full a videoclipului.

New single: Dj Layla feat. Sianna - I'm Your Angel


       Dj Layla a lansat cel mai recent single al sau, intitulat "I'm Your Angel" alaturi de Sianna. I'm Your Angel este cel de-al patrulea single semnat Dj Layla si a fost compus la inceputul acestui an, in colaborare cu Radu Sirbu si Sianna.
      "Sunt absolut indragostita de acesta piesa, imi place absolut totul la ea, dar mai ales starea pe care mi-o provoaca cand o ascult. Este una din piesele mele favorite si primul single de pe noul albumul ce urmeaza sa vina. Sunt sigura ca este piesa pe care fanii meu o asteptau de foarte mult timp. Cred ca ar trebui sa le multumesc fanilor mei in fiecare zi, pentru dragostea si suportul acordat, dar mai ales pentru ca asculta si iubesc muzica pe care le-o aduc cu mare drag. Eu pot sa le dau doar o piesa, iar ei pot face din acea piesa un mare hit. Sper acelasi lucru sa se intample si cu cel mai recent single al meu I'm Your Angel. "
      Dj Layla a devenit cunoscuta dupa lansarea primelor doua single-uri ale sale "Single Lady" si "City Of Sleeping Hearts", care au urcat rapid in fruntea clasamentelor muzicale internationale, facand cunoscuta artista ca una din cele mai faimoase Dj-ite de pe piata muzicala Romanesca.

New single: Raluka - Surrendered My Love


       Raluka a lansat ieri cea mai recenta piesa a sa, 'Surrendered my Love', produsa de catre Zozo. Productia, desi urmareste trendurile internationale in domeniu, aduce sonoritati inovative, avand toate calitatile necesare unui chart-breaker. Astfel, 2012 ne aduce o noua surpriza din partea cantaretei care s-a dovedit de-a lungul timpului un artist foarte versatil, punandu-si in valoare vocea foarte puternica si plina de personalitate cu ritmuri ce variaza de la club la pop, r'n'b si dance.
      Un adevarat simbol al puterii feminine in muzica, Raluka si-a inceput cariera solo in urma cu mai putin de 2 ani, cu o imagine si ritmuri mai puternice ca niciodata. Single-ul sau de debut, 'Out of your Business' a fost realizat de catre doi dintre cei mai aclamati producatori romani, Connect-R si Mayer. Piesa reprezinta o evolutie evidenta de la sound-ul ei anterior, fiind in ton cu ritmurile international de club.
     Cantareata are o agenda de concerte foarte incarcata, show-urile sale care emana putere si feminitate fiind evenimente ce nu trebuiesc ratate. Sunteti pregatiti sa capitulati in fata puterii ei muzicale?

New video: Mishelle - It Feels So Good

         Mishelle lanseaza astazi videoclipul single-ului care-ti face inima sa bata mai tare: It feels so good.
Sunt atat de indragostita, incat indraznesc sa cred ca iubirea a creat muzica. Imi place sa cred ca muzica raspandeste in fiecare zi mesaje de dragoste ca un curier. Muzica mea e ca un biletel de dragoste“, spune Mishelle.
          Produsa de Randi in studiourile Production si lansata sub egida Sens Music, It feels so good este o piesa inspirata de o poveste adevarata, al carei clip te invita sa visezi cu ochii deschisi: te plimba printre nori albiciosi si te face sa revii cu picioarele pe pamant zambind. Regia acestuia ii apartine lui Igor Levinschi si Corina Caireac.
         Lansat in primavara anului 2011, Mishelle este un proiect HaHaHa Production si Sens Music, care a confirmat inca de la single-ul de debut - Only you – nr.1 in topurile din Romania, Rusia, Ucraina sau Moldova.
        Frumoasa basarabeanca a inceput sa cante la varsta de 5 ani si de atunci a castigat peste 100 de premii la diferite festivaluri si concursuri muzicale nationale si internationale din Rusia, S.U.A, Bulgaria, Turcia sau Franta. Pentru a fi la curent cu cele mai noutati din partea artistei, accesati: facebook, twitter, odnoklassniki si vkontakte.

Blog Archive

Free counters!