Muzica

AICI: asculti cele mai noi piese

Video

Vezi cele mai noi videoclipuri

Noutati

Gasesti cele mai noi stiri din muzica!

Evenimente

Esti la curent cu cele mai importante evenimente muzicale

Concursuri

Ai parte de cele mai tari concursuri si premii

Thursday, May 31, 2012

New video: Smiley - Dead Man Walking

        Dead man walking reprezinta o premiera mondiala, fiind primul videoclip care are integrate elemente de realitate augmentata. Pentru a descoperi despre ce e vorba, ai nevoie de o aplicatie special creata, HaHaHa Reality, disponibila gratuit in Application Store sau Google Play. Tot ce trebuie sa faci, dupa ce ti-ai downloadat aplicatia, este sa filmezi marker-ul grafic din videoclip cu telefonul, iar petrecerea va continua la tine acasa.
        Evenimentul de lansare a fost unul special si a avut loc in aceasta seara, la cinematograful Hollywood Multiplex. Gazda a fost insusi Smiley, care i-a avut alaturi pe toti cei implicati in realizarea super-productiei Dead man walking. Filmarile au durat nici mai mult nici mai putin de 24 de ore, iar regia ii apartine echipei Griffon.
        Smiley devine astfel primul artist din lume care cu ajutorul aplicatiei HaHaHa Reality transforma simpla vizionare a unui videoclip intr-o experienta complexa.
Dead Man Walking este o creatie HaHaHa Production, prezentata alaturi de Cat Music.

Wednesday, May 30, 2012

Primul concert solo - KARIZMA - "Colours of my soul"

        La data de 24 mai, la Teatrul de Opera si Balet, a avut loc primul Concert Solo (Colours of My Soul) , suta la suta LIVE al interpretei KARIZMA. Concertul a durat o ora si jumatate, timp in care a interpretat 15 piese scrise de 9 compozitori din Moldova si Romania precum este Ion Aldea-Teodorovici, Mihai Dolgan, Alexandru Gorgos, Adrian Ursu. Piesele au fost reorchestrate de compozitorul Octavian Cotet, care defapt a fost si producatorul muzical al acestui concert, acompaniat de Angry Band. Interpreta a a purtat 3 tinute, fiecare din ele caraterizind fiecare bloc de piese inerpretate. Scena a fost dotata cu lumini de ultima generatie ce au creat o imagine formidabila a scenei. La eveniment au fost prezenti toti colegii de scena, care au ramas foarte placut surprinsi de prestatia interpretei. Mai jos va las sa vedeti cateva poze de la concert, insa restul pozelor le puteti vedea AICI.

  

New single: Allexinno & Starchild - Nada Sem Você

        Allexinno & Starchild au lansat cu cateva minute in urma un nou single "Nada Sem Você", care e marca Red Clover Media. Piesa a fost produsa in totalitate de Allexinno & Starchild si dupa cum era si de asteptat, are un ritm de vara, deci nu are cum sa nu sune bine! ;)) Eu zic ca in scurt timp o sa auzim "Nada Sem Você" peste tot. Voi ce parere aveti? Va place ce auziti? :)

Primul single EILA, un succes international inainte de debut!

       Ovidiu Baciu (Naguale) si Alex Pelin (co-autor hituri Dj Project, David Deejay, Elena Gheorghe, Giulia, Heaven, etc) au pus bazele KAZIBO MUSIC la inceputul lui 2012
       In luna mai, ei lanseaza international primul single, EILA - SLOW feat. Glance (by KAZIBO).
Piesa “SLOW” a cunoscut succesul chiar din varianta demo. Ea a fost semnata si licentiata international cu case mari de discuri - Spinnin Records, Universal Music, Emi Music, Virgin Records, Roster Music, MyMusic, Teta, Sens Music, etc.
       Drept urmare single-ul va fi lansat in: Franta, Belgia, Olanda, Luxemburg, Germania, Spania, Polonia, Austria, Elvetia, Grecia, Cipru, Danemarca, Norvegia, Suedia, India, Turcia, Rusia, Ucraina, CIS, Israel, Africa de Sud, USA, Canada, America de Sud, Japonia etc.
       Recenziile internationale sunt imbucuratoare: "This song is too fresh and too classy not to like. She’s got a beautiful voice and the beat itself has a very uplifting, progressive feel." "Super amazing, hot track" and "Give it a few weeks before every club and radio dj in the world is spinning this over and over again."
       Un nume nou in industria muzicala romaneasca, Eila are o voce superba, talent care i-a adus numeroase premii la diverse concursuri muzicale.
       Glance este cunoscut publicul roman prin colaborarile anterioare cu trupa Heaven, Lili Sandu si Anda Adam.

New single: City Of Lights & Dj Zet - Wanna Wanna

        Trupa City Of Lights revine cu un nou single intitulat "Wanna Wanna", ce este in colaborare cu Dj Zet. Piesa a fost produsa de Alin, Adi si Vlad, membrii proiectului City Of Lights. "Wanna Wanna" suna foarte bine! Este o piesa energica cu iz de vara, menita sa aduca dispozitie buna in sufletele ascultatorilor, astfel sa-i faca sa se distreze la maxim. Mie-mi place "Wanna Wanna" si in general, imi plac toate piesele proiectului City Of Lights, pe care va invit sa-i cunoasteti mai bine, accesand pagina lor de facebook. Dati play mai jos si spuneti-va parerile.

New single: Andrea feat. Gabriel Davi - Only You

         Cantareata care a devenit faimoasa pentru colaborarile sale cu artisti internationali de Top 10, pentru concertele internationale care au dus-o din Macedonia in Statele Unite, pentru ritmurile sale hipnotice si frumusetea exotica lanseaza astazi o noua piesa...Only You.
         Andrea s-a nascut in Sofia si este mandra de radacinile sale artistice. Ea intra pe scena la varsta de patru ani, urmand calea deschisa de familia sa formata dintr-un dansator, violonist, dirijor de cor si un compozitor. Ea a inceput cu lectii de balet, urmand sa ia lectiile de pian cu matusa sa - celebra cantareata de opera. Bunicul sau a introdus-o in tainele chitarei, invatand-o cantece traditionale vechi.
         La doar 19 ani s-a lansat pe scena muzicala internationala, ajungand ca in scurt timp sa aiba concerte in Romania, Turcia, Grecia in Elvetia, Belgia, Olanda si chiar SUA. Printre colaborarile sale se numara Bob Sinclar, Geo da Silva, Mario Winans si Shaggy, alaturi de care a sustinut un concert de proportii in New York.
         Cantareata are peste 50 de single-uri si 30 de videoclipuri, printre care 'I wonder Why', 'Tyalee' si 'Belezza feat Shaggy'.
         Piesa 'Only You' este un featuring cu Gabriel Davi si are un sound pur pop care va va surpirnde inca de la prima ascultare. Inflexiunile vocale calde ale lui Andrea iti fac inima sa se sincronizeze cu povestea sa de dragoste, amintindu-ti in acelasi timp de fiorul relatiilor destramate si de speranta impacarilor.
         Impreuna cu noul sound, Andrea a adoptat o schimbare de imagine care ii reflecta perfect personalitatea, vibrand in culori pastel, detalii retro cool si..multe zambete.

Tuesday, May 29, 2012

New single: INNA - Tu si eu

       INNA a lansat aseara varianta radio a piesei “Tu si Eu”, produsa de baietii de la Play and Win.
Prezentata initial in varianta live in cadrul sesiunii Rock the Roof Mexico City, piesa a fost imediat indragita de fanii din Romania, dar si din strainatate.
       Pentru piesa “Tu si Eu”, INNA a filmat un videoclip in Los Angeles, regizor fiind si de data aceasta Edward Aninaru.
       In aceasta perioada, INNA continua turneul “I Am The Club Rocker” in Europa si continua lucrul la piese noi in studio alaturi de producatorii ei, Play and Win. Mai jos va las sa ascultati versiunea radio a piesei "Tu si Eu", dar si sa vizionati interpretarea LIVE a acesteia.



Smiley lanseaza videoclipul "Dead Man Walking"!

       Smiley si HaHaHa Production anunta premiera videoclipului care trece de limitele conventionalului, Dead man walking – joi, 31 mai, ora 19:00.
       "Dead man walking" este mai mult decat un simplu videoclip, este o premiera mondiala… pentru prima data in lume, un artist foloseste elemente de realitate augmentata in realizarea videoclipului unei piese.
       Smiley devine astfel, primul artist din lume care cu ajutorul aplicatiei HaHaHa Reality, transforma simpla vizionare a unui videoclip intr-o experienta vizuala complexa.
       Aplicatia HaHaHa Reality poate fi descarcata gratuit din Apple Store sau Google Playstore. Odata descarcata aplicatia, urmareste videoclipul Dead man walking cu ea pornita, filmeaza markerul grafic, iar petrecerea poate continua la tine acasa.
       Pentru mai multe detalii, urmariti filmuletul de mai jos.

Download aplicatie din Google Play:  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.arworks.Smiley

Download aplicatie din Apple Store: http://itunes.apple.com/ro/app/hahaha-reality/id527965911?mt=8

New single: Mihai Ristea - When The Sun Is Going Down

          Mihai Ristea este unul dintre cei mai apreciati producatori romani, acesta semnand numeroase single-uri care s-au impus atat in topurile din Romania cat si in cele internationale.
          In 2011, Mihai a hotarat sa se dedice proiectului sau solo si a intrat in echipa HaHaHa Production alaturi de care a lansat primul sau single, Sexy Eyes. "When the sun is going down" e o piesa care te energizeaza si te binedispune, pe care o asculti cu volumul la maximum in masina, in drum spre mare sau spre job, ori la un party in aer liber cu prietenii. Iata ce a declarat Mihai Ristea: "Este o piesa de vacanta, cu un sound dinamic, o invitatie la dans si distractie, la a te bucura din plin de cel mai asteptat anotimp…vara. Fara sa vrei, versurile te poarta cu gandul la mare si la acele petreceri cu prietenii pe plaja, care se prelungesc pana dimineata. Mi-as dori mult sa fie, totodata, piesa celor care in aceasta vara vor trai cele mai frumoase povesti de dragoste."

New single: Dee-Dee feat. Ray Horton & Radu Sirbu - Gimme your love

       Dee-Dee si Radu Sirbu au lansat in cadrul emisiunii Kiss Kiss In The Mix (Kiss Fm Romania) noul single, intitulat “Gimme Your Love", piesa in colaborare cu legendarul interpret al trupei Milli Vanilli Ray Horton, cunoscut pentru faimoasele hituri mondiale ca ”Because I love You”, sau „I Remember The Time” interpretata alaturi de renumita trupa Nana.
      Piesa "Gimme Your Love" este cea mai recenta productie Rassada Music, semnata de Radu Sirbu si Sianna, iar de artworkul noului single sa ocupat graphic designerul Ada Bogoevici.
      Despre noul sau single Dee-Dee a declarat urmatoarele: “Gimme your love” este noul meu single dar si un vis implinit! Colaborarea cu Ray Horton care este un artist complet dar mai ales una din cele mai bune voci internationale si Radu Sirbu, compozitorul piesei si mentorul meu, fac din “Gimme your love” un pachet complet in care noi am pus toata dragostea si munca noastra. Il cunosc pe Ray de un an, am concertat impreuna la cel mai mare festival organizat de un radio mare din Rusia de 14 februarie, Big Love Show, iar la initiativa producatorului muzical am decis sa facem o piesa impreuna, iar Ray a fost foarte deschis la aceasta colaborare. Inca din prima clipa cand am ascultam piesa in studio am stiut ca “se pregateste” ceva foarte, foarte bun si inedit. Sunt convinsa ca sound-ul care te ridica de pe scaun si vocea lui Ray sunt cateva din ingredientele secrete ale noului meu single! “Gimme your love” este o petrecere, o piesa pe care as putea sa dansez toata noaptea fara sa ma opresc.

Friday, May 25, 2012

New video: Will.I.Am feat. Eva Simons - This Is Love

        Will.I.Am a lansat videoclipul piesei "This Is Love" in colaborare cu talentata Eva Simons, cu care am realizat un interviu si pe care, daca nu l-ati citit, va invit sa o faceti aici! Regizor fiind Will.I.Am, videoclipul "This Is Love" a fost filmat la Londra intr-un timp scurt si montat in timp record, intre concertele artistului. Sunt incantat de ce vad si ce aud. Imi place mult "This Is Love" si cred ca va ajunge mega HIT, pentru ca deja a intrat pe posturile de radio de afara. Voi ce parere aveti?

Wednesday, May 23, 2012

New video: Johnny D - Bye Bye

         Johnny D este un nume proaspat pe piata muzicala din Romania, insa cu o experienta vasta in lumea show-bizului. Cunoscut sub numele de Piticu', membru component al trupei Simplu, artist Cat Music si Dog Music, debuteaza in cariera solo cu single-ul "Bye Bye". Dupa Smiley si CRBL, a venit randul lui Piticu' sa isi lanseze cariera solo! Sub titulatura Johnny D, Piticu' lanseaza in premiera pe www.urban.ro o piesa perfecta pentru dans, plina de energie pozitiva, intitulata "Bye Bye", dar si un videoclip, care a fost regizat de Razvan Tache. Fata a carei voce o auzim pe piesa nu apare in videoclip, insa va spun eu cine este! E o artista talentata si foarte draguta din Chisinau, Gloria Gorceag, fosta participanta a proiectului Fabrica de Staruri (prima editie). Sunt impresionat sa-l vad pe Piticu' lansat ca si artist solo si nu-mi ramane decat sa-i urez mult succes!
 


CONCURS: Poti merge la "GOA Territory" GRATIS!


        Vrei sa mergi cu gasca la GOA Territory gratis? Nimic mai simplu. Tin sa va anunt ca incepand din minutul acesta, pe blog "se pun la bataie" 10 invitatii la Purple Prime Clubbing in aer liber ce se va desfasura la GOA Territory, vinerea aceasta (25.05.12). Ca sa intri in posesia invitatiilor, trebuie sa intri pe pagina de facebook a blogului si sa postezi pe perete un comentariu in care sa spui de ce-ti doresti sa mergi la GOA, prin urmare sa strangi cele mai multe like-uri. Participantul la concurs a carui comentariu va strange cele mai multe like-uri, va castiga invitatiile. Castigatorul va fi anuntat vineri dimineata. BAFTA!

New single: Randi - It Takes Two

        Talentatul Randi a lansat al doilea single din cariera muzicala solo. Piesa se numeste "It Takes Two".
Iata ce cuvinte gasim pe site-ul oficial al lui Randi: "Muzica este cea mai bună cale de a-mi exprima sentimentele, emoțiile și filozofia de viața si intotdeauna apelez la muzica atunci cand vreau sa spun o poveste sau sa trimit un mesaj. Versurile piesei „It takes two” îți amintesc să prețuiești oamenii dragi înainte să fie prea târziu – mesaj care rezonează cu siguranță cu mulți dintre noi. Cred că viața nu este o cursă către un scop definit, ci o succesiune de noi începuturi, care ne oferă oportunitatea de a ne reinventa constant. Privește viața ca pe o croazieră și fă tot ce poți! Tot ce ai nevoie este să decizi dacă atât corpul, cât și spiritul tău trebuie să experimenteze toate sentimentele și emoțiile oferite de această călătorie – viața. Amintește-ți întotdeauna visurile pe care le-ai avut și împarte bucuria lor cu restul lumii. Muzica ar trebui să fie lângă noi întotdeauna, și să ne ajute să ne împărtășim sentimentele și dragostea, pentru că dragostea este singura cheie a sufletelor noastre, cât și cheia lumii întregi."
        Single-ul "It Takes Two" a fost lansat azi, fix de ziua de nastere a lui Randi si cu aceasta ocazie ii urez un sincer LA MULTI ANI! Cu siguranta "It Takes Two" intra in cursa pentru HIT-ul verii. Mie-mi place extrem de mult si cred ca si voua. PLAY!

Pentru a fi printre primii care afla noutatile din partea lui Randi, va invit sa va abonati la paginile de facebook si vkontakte!

Monday, May 21, 2012

New song: Radio Killer - It it love out there (Liberty Parade 2012)

         Cel mai mare eveniment dance de strada din Romania, LIBERTY PARADE, se pregateste sa uimeasca din nou lumea, impreuna cu fanii alaturi de care se antreneaza energic de 11 ani.
         Liberty Parade, eveniment organizat de Radio 21 si ajuns la cea de-a 12 editie, urmeaza sa se desfasoare pe 28 iulie, pe Liberty Parade Arena (plaja dintre Venus si Saturn) si beneficiaza acum de un super imn compus si interpretat de Radio Killer.
         Imnul Liberty Parade 2012 se numeste “Is It Love Out There” si transmite feeling-ul care se regaseste in zecile de mii de inimi care bat la unison pe Liberty Parade Arena. Acesta a fost lansat in matinalul de la Radio 21 si prezentat de Manuel D. Dinculescu, DJ Andi si Anca Maco.
         Despre “Is It Love Out There”, Paul Damixie si Lee Heart, cei doi membri Radio Killer, spun ca: “Este o piesa plina de energie, de vara, care transmite un vibe optimist si care ne reprezinta. Ne-am dorit foarte mult sa avem o contributie la imnul Liberty Parade, mai ales ca Paul participa in fiecare an la acest festival.
         Radio Killer a devenit primul proiect de DJ din Romania care a reusit sa intre in playlist-ul BBC Radio One cu piesa Lonely Heart. Imnul Liberty Parade 2012Radio KillerIs It Love Out There – a fost produs in studioul HaHaHa Production.

New single: Bogdan feat. Dr Slim - Time to Move

        In premiera pe urban.ro a fost lansat cel mai nou single al lui Bogdan. Este vorba de piesa "Time to Move", care a fost realizata in colaborare cu Dr Slim si la care au lucrat producatori de pe trei continente: Europa, Asia si Africa! Bogdan a modificat "Time to move" de multe ori pana a simtit ca e ceea de ce are nevoie pentru a continua ce a inceput cu "Hila" si a depasi succesul hitului anterior.
         Eu unul, am mare incredere in Bogdan ca si artist si cred ca o sa ajunga departe! Are o voce superba, plus la asta lucreaza cu oameni talentati care-i produc muzica buna, deci, succesul este inevitabil. "Time to Move" deja a intrat in playlist-ul meu. :> Voi ce parere aveti?

New video: Mayer Vira & Kristina - City of Love

         Mayer Vira si Kristina au pus stapanire pe Orasul Iubirii prin intermediul videoclipului celui mai recent single, “City of Love”, piesa compusa de Kristina si Evan Caragia. In acest clip, Mayer conduce digital un grup de “complici” care marcheaza cladiri ale orasului cu inimile rosii, un puzzel ce la final va dezvalui ideea care conduce acest material.
          Intr-o lume condusa de sentimente antonime iubirii, Mayer Vira si Kristina vor sa evidentieze ceea ce conteaza cu adevarat in viata: dragostea. Prin intermediul piesei pline de mesaje si simboluri, dar si prin intermediul vieoclipului la fel de bine conturat, cei doi vor sa creeze comunitatea celor care constientizeaza ca dragostea este cel mai important lucru.
          In acest clip, Mayer conduce digital un grup de “complici” care marcheaza cladiri ale orasului cu inimile rosii, un puzzel ce la final va dezvalui ideea care conduce acest clip. Kristina este mesagerul iubirii, in timp ce Mayer coordoneaza activitatea din umbra si duce la bun sfarsit intraga strategie de cucerire a orasului prin iubire si lucruri pozitive. De asemenea, si compozitorul Evan Caragia are un rol important in clip, cel al “hackerului” care la finalul clipului declanseaza butonul cu ajutorul caruia se stapanire pe intregul oras.
          In toata aceasta perioada, de la lansarea single-ului si pana astazi, “Share the love” a fost sintagma care a condus intreaga atitudine Mayer Vira & Kristina, iar clipul era piesa lipsa din intreg puzzle-ul iubirii.
Imi plac provocarile, iar rolul de regizor chiar mi s-a parut o oprtunitate pe care nu trebuia sa o ratez.”, a declarat Mayer.
         Atat scenariul, cat si regia acestui clip ii apartin lui Mayer, care nu este la prima experienta de acest gen.

New Video: Dj Layla & Sianna - I'm Your Angel

         Dj Layla alaturi de Sianna a lansat videoclipul celui mai nou single al sau,”I’m Your Angel“, piesa semnata de Radu Sirbu. Videoclipul este o productie Rassada Music si dupa cum declara artista este cel mai senzual si sexy videoclip al sau de pana acum.
         „Alaturi de toata echipa, ne-am gandit foarte mult cum trebuie sa arate videoclipul acestei piese. Inevitabil am avut zeci de idei cu mare, soare si tot felul de locatii interesante dar in final am cazut de comun acord ca aceasta piesa exprima gingasia, sensibilitate si senzualitate, asa ca ne am bazat pe frumuseţea feminină asa cum o intelege fiecare dintre noi” ne-a declarat Dj Layla.
         Cat despre filmarile videoclipului care au durat doua zile si au fost foarte distractive pentru cele doua artiste, Sianna a declarat:
         „Nu a fost nici usor nici greu, iar „chicoteala” si distractia a fost la ordinea zilei, mai ales in scenele cu acel baldachin improvizat in care ne tot pierdeam mereu una pe cealalta. Am fost puse intr-adevar in ipostaze destul de ciudate pentru noi, pentru ca fiind prietene de multi ani la momentele in care trebuia sa fim cat mai tandre una cu cealalta, izbucneam in hohote de ras si evident reluam scena de la capat."
         Colaborarea cu mea cu Dj Layla  a inceput cu multi ani in urma de la primul sau single ”Single Lady” pe care am avut onoarea sa-l semnezi alaturi de producatorul muzical al proiectului Radu Sirbu, acum insa am ajuns intr-o etapa mai diferita, iar aceasta piesa si videoclip este rezultatul muncii a intregii echipe Rasada Music si le multumim pe aceasta cale”.
         Piesa „I’M Your Angel” afost lansata in urma cu aproximativ o luna, iar in tari ca Molodva sau Russia a intrat deja in top 10 difuzari radio. Artistele se pregatesc intens sa inceapa promovarea in Romania o data cu lansarea oficiala a videoclipui.

EVENIMENT: Purple Prime Clubbing (Ungheni)

        PRIME FM si MOLDCELL prezinta: Purple Prime Clubbing in Ungheni, aceeasi traditie - intr-un nou format!
        Rezidentii proiectului care te-au molipsit in ultimele 7 luni cu cele mai tari ritmuri house in fiecare vineri, pe undele Prime FM la Prime Clubbing, revin in forta intr-un format inedit, cu si mai multe surprize, cu o atmonsfera si mai incendiara si cu tone de energie pozitiva! Cei mai tari Dj ai momentului, te cufunda in atmonsfera de weekend pentru ca meriti!
        Sambata, 26 mai, esti invitatul Purple Prime Clubbing in club Magadan orasul Ungheni! Dj-ii pe care ai reusit sa-i indragesti deja ies din nou din FM direct pe ringul de dans cu superhiturile tale preferate!
Dutch Beat si Kristina Vixen, acompaniati de Mihai Teodor vor da tonul bunei tale dispozitii!
Line-up: Dutch Beat, Kristina Vixen, Mihai Teodor.
       Asculta Purple Prime Clubbing in fiecare vineri de la 10 seara la 1 noaptea, numai pe undele Prime FM!
Detalii pe www.primefm.md si pe facebook.com/primeclubbing.

Friday, May 18, 2012

New single: Dima (La-la Band) - Angel


        Talentatul Dima, membru al formatiei La-la Band, a lansat sub egida MediaPro Music single-ul "Angel", care a fost produs de George si Doru, membrii trupei Deepcentral. Piesa suna foarte bine si are mari sanse sa ajunga HIT.
        Dima este student la Conservator in Chisinau, iar pentru el muzica este mai mult decat o pasiune, este un mod de a trai. Iata ce a declarat el: "De mic copil imi place muzica, nu sunt suficiente cuvinte care sa ma ajute sa exprim cat de mult imi place. Stiu ca asta vreau sa fac, asta este scopul meu in viata, sa devin un artist vestit."
        Mai jos va las sa ascultati piesa si sa va expuneti parerea.

Randi - lanseaza Famous Production cu Planeta Loco (Proiect nou)

        Randi ia cu asalt industria muzicală și anunță lansarea propriei case de producție, Famous Production, odată cu un nou proiect muzical: Planeta Loco, o apariție misterioasă pe piața muzicală din România.
        “Famous Production este un proiect foarte drag mie, pe care mi l-am dorit mult și care a prins contur neașteptat de repede. Vom produce muzica bună și sunt convins că vom fi apreciați pentru aceasta. Sunt mândru că, odată cu lansarea casei de producție se anunță un alt început promițător: Planeta Loco, o prezență electrizantă, plină de mister, cu un sound cu totul altfel”, declară Randi.
        Randi și-a început cariera solo cu single-ul „Anyboby”, dar este cunoscut publicului român și internațional pentru piesele ” Love me”, “Beijo” și “Angels” lansate în cadrul proiectului Morandi. Artistul care se bucură de un real succes în Europa de Est își pregătește lansarea unui nou single care va fi produs de Famous Production.
        Cel mai nou proiect adus de Famous Production pe piața muzicală din România este Planeta Loco, care se lansează cu piesa “Lagrima”. Proiectul aduce un sound fresh și energic în spatele căruia se ascund note artistice sensibile. “Single-ul “Lagrima” este atât de puternic și pătrunzătoar ca vibe încât sigur va anima cluburile de pretutindeni. Planeta Loco are un sound tech-house și este un proiect de club. Astazi prezentăm atât varianta originală a piesei, cât și o variantă radio edit facută de mine”, spune Randi.
        Casa de producție a lui Randi este pusă pe fapte mari și pregătește mai multe proiecte pentru viitorul apropiat.

Thursday, May 17, 2012

EXCLUSIV: De vorba cu Dereck

       Dereck, proaspat lansat pe piata muzicala, prin melodia “Siente” in luna Decembrie 2011, a impresionat de curand prin videoclipul plin de mister al piesei “Fashion Love”. "Mi-am inceput cariera muzicala, prin respectarea tiparelor cu o imagine adaptata stilului abordat de majoritatea artistilor romani, insa intentionez acum ca am prins curaj, sa-mi depasesc limitele sa incerc sa arat publicului un altfel de produs, unul nonconformist, indraznet si chiar usor, placut - lasciv."
       Am stat de vorba cu Dereck si va invit sa aflati mai multe detalii despre el, din interviul video de mai jos:

Monday, May 14, 2012

Sasha Lopez & Ale Blake feat. Broono canta pe aceeasi scena cu Faithless!

        Festivalul Valkane Summer Beach din Croatia ii va avea ca headlineri pe Sasha Lopez & Ale Blake feat. Broono. Acestia vor canta pe aceeasi scena cu Sister Bliss de la Faithless, dar si cu nume importante ale scenei muzicii electronice, precum Adam Beyer si Chris Liebing.
        Sasha Lopez va sustine concerte live, dar si DJ seturi, alaturi de Ale Blake si Broono, in toate colturile lumii. Austria, Cipru, Spania, Palma de Mallorca, Italia, Insulele Canare, Canada, Chile, Dubai, Estonia, Rusia sau Elvetia sunt tarile unde Sasha Lopez isi va petrece aceasta vara cu ocazia concertelor. De asemenea, cei trei se pregatesc pentru un turneu in Canada, dupa ce sunt aproape gata de a castiga Discul de Aur in acelasi teritoriu, dar si in America Latina, teritoriu in care artistul este asteptat de mai bine de un an.
        Toate aceste concerte au loc intr-o perioada foarte aglomerata pentru artist, care pregateste lansarea unui nou single, dar si a unui clip, dupa ce recentul Weekend a reusit sa rupa barierele locale si sa ajunga in topurile de specialitate internationale.
        Viitorul single Sasha Lopez va calca pe urma pieselor All My People si Weekend si se
anunta a fi unul dintre hiturile acestei veri.

Sunday, May 13, 2012

New video: Dj Layla feat. Sianna - I'm Your Angel (Teaser)

         Saptamana trecuta au avut loc filmarile celui mai nou videoclip semnat Dj Layla in colaborare cu Sianna. Videoclipul piesei "I'm Your Angel" este cel de al patrulea videoclip semnat Dj Layla si se anunta a fi unul foarte senzual, artistele schimband peste 10 tinute in timpul filmarilor. Cu mai multe detalii voi reveni o data cu lansarea videoclipului, pana atunci, vedeti un mic preview.

New video: Inna - Caliente

         Inna a lansat videoclip pentru “Caliente”, prima piesa la care artista a compus alaturi de producatorii ei, baietii de la Play and Win. Lansat special pentru fanii din America Latina, “Caliente” a fost foarte bine primit si in tari din Europa precum Franta, Germania si Italia.
        Videoclipul acestei piese a fost filmat in Costa Rica, Inna lucrand de data aceasta cu Hamid Bechiri si John Perez ca regizori.
       “M-am simtit foarte bine la filmarile clipului "Caliente", mai ales pentru ca iubesc tot ceea ce este exotic. Costa Rica este pe departe cel mai frumos loc in care am fost vreodata. I-am avut alaturi de mine pe prietenii mei dragi, baietii de la Play and Win si intreaga echipa. Jesus imi este foarte bun prieten si ma bucur sa pot spune ca impartim aceeasi pasiune: muzica. Ne distram impreuna atunci cand avem ocazia, iar in prezent lucram la o piesa special pentru fanii muzicii dance”, a declarat artista.
        Iubitul Innei din clip este interpretat de Jesus Luz, model si DJ brazilian.
Am cunoscut-o pe Inna cand eram in turneu in Rusia si am fost foarte impresionat de talentul si personalitatea ei, astfel ca am devenit buni prieteni si de aici, numai lucruri bune se pot intampla”, spune Jesus.
        In prezent, Inna se afla la Londra impreuna cu baietii de la Play and Win unde lucreaza la piese noi alaturi de producatori britanici si continua turneul “I Am The Club Rocker” in Europa.

Friday, May 11, 2012

EXCLUSIVE: Interview with Eva Simons

       Eva Simons is a Dutch singer-songwriter. She started her music career at 18 when she auditioned for the Dutch "Popstars the Rivals", eventually joining the girl group Raffish before leaving the group to focus on a solo career.
       In mid 2010, Eva & Mike Hamilton  wrote the song “Take Over Control”. They played the idea to DJ Afrojack, who produced the hit single, which spent 6 weeks on the Billboard Top Dance Airplay Chart and gained Platinum status in Australia and certified Gold in the US. The song has become a globally dance crossover anthem, propelling the profiles of both Eva and Afrojack worldwide.
       In 2011, as well as touring across the globe, Simons has gone on to sign a major label US deal, and is featured on LMFAO's track "Best Night". In addition to this, Eva has also collaborated with Will.i.am on tracks for his upcoming solo album.
       On March 20, 2012, Eva Simons premiered her new single, "I Don't Like You". The track is produced by Zedd.
       In March 2012, Eva Simons and RedOne (works with Porcelain Black, Lady GaGa, Jennifer Lopez, and many more) were working together.



I'm delighted to have carried an interview with Eva Simons. If you're curious to know how is Eva Simons, read the interview below! :)

1. Hello, Eva! How are you?

Eva Simons: I am great! thank you for asking!

2. You became very famous after collaboration with Afrojack, Will. I Am, Chris Brown, LMFAO. How is it to work with all that artists?

Eva: They are very kind hard working people...

3. Which are the 3 secrets to become a superstar?

Eva: I don't know. But I think it helps if you are focussed, work hard and believe in your own strength!

4. Which has been the toughest moment in your career? Has you ever thought about giving it up?

Eva: Never. I am too positive and too much of a optimist to see things as a struggle or tough. Just learn from your mistakes and continue.

5. Which are the most important lessons you have learned throughout your career?

Eva: Focus and just be yourself. Also be Humble and just be a good person and good things will come to you.

6. How much time do you spend in the studio?

Eva: Every day. As I always carry all my recording stuff with me...Even when I am on tour...so I can always record new material as I record most of my songs myself.

7. Do you have time for your personal private life? What do you do in your spare time?

Eva: Not much, but I am living the live I wanna live y'know. I've got a great family and great friends who support me. I love my family dinners and my chill moments with my friends at the park.


8. A few days ago, you released video "I Don't Like You", which I like very much. With whom you worked to realize this production?

Eva: The director Justin Purser came with this crazy idea to build a LED tunnel which was so me!! I loved the idea. I mean, the whole video just turned out to be amazing. The whole team was amazing, from hairstylist to stylist to my girlfriends in the video and the dog! haha

9. When are you planning to release a new album?

Eva:  This year!!! I am so excited! wooooohoooooh!

10. Thank you so much and I can't wait to see you as soon as possible in Republic of Moldova. Any thoughts for your Moldavian fans?

Eva: Can't wait to see you guys at my show!! x Eva

Thursday, May 10, 2012

Piesa noua: Andreea Balan - Lasa-ma papa la mare (remake)

         Andreea Balan lanseaza un nou show special pentru vara - BEACH PARTY!
Artista care a lansat anul trecut 3 concepte de show diferite, vine in 2012 cu un spectacol nou! Dupa Dancing Show, Bunny Show si Christmas Party, Andreea Balan ii invita pe toti fanii ei la Beach Party!
         Beach Party e un show exploziv si foarte sexy cu momente si costume noi create special pentru o vara cat mai hot! Totodata, fanii vor putea vedea si cele mai bune piese si dansuri din Bunny Show si Dancing Show.
        Unul din momentele surpriza ale noului show este un remake al megahitului Andre - "Lasa-ma Papa la mare" din anul 2000! Andreea se transforma intr-o zana a marii si va urca pe scena imbracata intr-un costum de sirena alaturi de dansatoarele ei.
        Andreea Balan a sustinut peste 150 de concerte anul trecut, prezentand publicului din toata tara cel mai complex show al unui artist roman. Artista impreuna cu echipa ei danseaza charleston, tango, calusarii, salsa, flamenco, arabesc, tiganesc, balet, country din diferite culturi ale lumii infatisate prin 15 schimbari de costume.

Videoclip nou: Skizzo Skillz - Tu Eu Ea

       Umbland Teleleu din Timisoara in toata tara, Skizzo a avut ocazia sa o cunoasca pe Antonia, care, se pare, alaturi de o replica celebra de film, l-au inspirat sa ne aduca una dintre cele mai fresh piese ale momentului, 'Tu Eu Ea'
       "Sunt supra mega extra hyped up ca videoclipul a facut peste 100.000 de views in mai putin de 24 de ore. E un proiect la care s-a muncit foarte mult si au fost implicate foarte multe persoane, coregrafie, atitudine, styling - un cocktail fresh si rece care se vede cel mai bine in videoclip", a povestit Skizzo.
       Ideea a venit de la o replica celebra a lui Will Smith din filmul Enemy of the State, iar piesa a fost lucrata alaturi de Keo, Bobby Moore si Alexandra Ungureanu.
       Videoclipul a fost regizat de catre Florin Botea iar Skizzo si-a adus aportul la partea de creatie: 'Ma bucur ca am putut sa fiu acelasi Skizzo si sa vin pe langa ideile regizolui cu ideeile mele de copil de lego nebarbierit'.
       'Sper sa ajungem in sfarsit la radio sa-mi auda mama si mamaia de la Timisoara vocea mai des ca le e dor de mine', a spus Skizzo razand ghidus.

New single: Elena Gheorghe - Amar Tu Vida

         Elena Gheorghe a lansat al zece-lea single din cariera muzicala solo "Amar Tu Vida", care este semnat de Laurentiu Duta.
        „Amar tu Vida” te îndeamnă să îţi iubeşti viaţa în fiecare clipă, aşa cum este ea, să găseşti fiecare moment special şi să îl faci unic. Linia pe care se încadrează emoţional, transmite poftă de viaţă, dorinţă de iubire şi petrecere până în zori.
        Un beat cu o vibraţie aparte, diferit faţă de ce a făcut Elena pâna acum, dar la fel ca toate piesele ei cu un mesaj optimist. Elena Gheorghe: ”Piesa imi da chef de viata, mă face să uit de grijile cotidiene şi să trăiesc momentul. Este o piesă specială, pe care am îndrăgit-o de la prima ascultare. Sper să aibă acelaşi efect şi asupra fanilor mei!”.

New single: Lora - Sad Eyes

       Dupa succesul celor doua single-uri solo "No More Tears" si "Un Vis/ Round and Round",care au adunat impreuna peste 6 milioane de vizualizari pe Youtube si au fost in topurile radio din Romania cat si din afara, Lora revine cu o melodie de vara.
       Noul single Lora se numeste "Sad Eyes" si a fost produs in colaborare cu Sisterhood Live Records, casa de productie a lui Adrian Sina. In curand se va filma si videoclipul acestei piese si se pregateste ceva cat se poate de senzual.
       In ultimul timp Lora s-a remarcat si prin cadrul emisiunii "Te Cunosc de Undeva", unde a interpretat diverse personaje si a reusit sa se mentina pe primul loc timp de 9 editii, iar pe 26 mai va avea loc finala.

New single: Liviu Hodor feat. Mona - Je T'aime

         Dupa succesul fulminant ce l-au avut cu frumoasa piesa "Sweet Love", Liviu Hodor si Mona revin cu un nou single "Je T'aime", care a fost produs de John Puzzle si suna extrem de bine. "Asteptam de mult timp sa fie lansata aceasta piesa, la care am lucrat in ultimele luni si sunt foarte multumit de rezultat. Sunt convins ca noua piesa va fi la fel de bine primita de public precum “Sweet Love”. Astazi lansam varianta radio, insa va pregatim cateva variante surpriza cat de curand." – a declarat Liviu Hodor.
        Dupa ce am ascultat piesa "Je T'aime", am ramas incantat. Doamne, ce voce placuta are Mona! :X Voi ce parere aveti despre aceasta piesa?

Videoclip nou: Alex Velea - Cand noaptea vine

        "Cand noaptea vine" a luat nastere in studiourile HaHaHa Production, iar in numai trei saptamani de la lansarea oficiala a piesei, aceasta a adunat peste 1 milion de vizualizari pe YouTube. Regizat de Iulian Moga, videoclipul piesei este un dans ce poarta protagonistii intr-o adevarata calatorie a pasiunii. Filmarile au durat 2 zile si au avut loc pe platourile Castel Film.
       Cu vocea inconfundabila, sound-ul dinamic, miscarile si forma fizica de invidiat, Alex se mentine in preferintele publicului, fiind unul dintre cei mai iubiti si carismatici artisti din Romania.
       "Este un clip foarte romantic, foarte personal. Cuvinte de dragoste ce prind forma unui dans fantastic. Sper sa va faca sa visati cu ochii deschisi la sufletul pereche si sa va aduca mai aproape de el", spune Alex
       "Cand noaptea vine" este un single marca HaHaHa Production, lansat in colaborare cu Roton.

New project: Night Cat - Party All Night

        Dacă nu aţi întâlnit încă o felină căreia să îi placă la nebunie petrecerile care ţin până în zorii zilei, a sosit momentul să faceţi cunoştinţă cu Night Cat, cea mai nouă şi mai misterioasă apariţie feminină din industria muzicală românească! Aparent o simplă „Blondă de la Drept”, Betty este îndrăgostită iremediabil de muzică, iar odată cu apusul soarelui lasă deoparte cărţile care o pregătesc pentru meseria de avocat şi se transformă, pe note muzicale, într-o veritabilă Cat Woman, gata să seducă şi să hipnotizeze publicul românesc şi nu numai prin muzica ei.
        La doar 21 de ani, Betty nu este deloc străină de tot ceea ce înseamnă muzică, primul contact cu acest domeniu avându-l încă de la vârsta de 5 ani, atunci când vecinii sau familia o puneau să le ofere spectacole private, fiind fascinaţi de vocea şi de dezinvoltura cu care artista în devenire se prezenta în faţa „publicului”! Ea a urmat, firesc, pregătiri cu oameni specializaţi, a participat la numeroase festivaluri muzicale naţionale şi internaţionale de unde s-a întors tot timpul cu premii importante.
        Acum, iată că a sosit momentul să îşi facă debutul şi în industria muzicală sub numele de Night Cat.
Night Cat reprezintă, pentru mine, un alter ego. Dacă ziua par cuminte şi la locul meu, odată ce soarele apune intră în arenă Night Cat, felina jucăuşă, îndrăgostită iremediabil de sunetele de calitate, care se lasă întru totul dominată de muzică. E ceea ce îmi place cel mai mult să fac şi felul în care pot să mă exprim exact aşa cum mi-am dorit! Pentru mine, muzica nu cunoaşte bariere, iar asta se va vedea mai ales pe scenă! Eu şi ‹mâţele› mele dansatoare avem pregătit un show incendiar pentru toţi cei care vor veni la concertele noastre! Miaaau!”
        Single-ul de debut se numeşte „Party All Night” şi promovează ideea unei petreceri interminabile între prieteni, în mijlocul cărora nici nu mai contează locul sau timpul, atâta timp cât te simţi excelent şi eşti liber să te exprimi prin muzică şi dans: „Piesa este foarte ritmată, mă reprezintă în totalitate şi sunt convinsă că are toate atuurile unui potenţial HIT. Aşa cum spune şi titlul, lui Night Cat îi place să se distreze toată noaptea alături de prietenii ei, fiind atracţia de pe ringul de dans! Dacă ar fi după ea, răsăritul ar putea bine-merci să îşi amâne apariţia pentru că petrecerea e atât de reuşită încât nimeni nu vrea să se termine!”
        Producţia single-ului este semnată de DJ Andy, în colaborare cu DJ Raoul şi Robert Anghelescu, iar de master s-a ocupat DJ Rushen. Cei trei au încredere mare în potenţialul acestui single, pe care speră să îl audă la toate radiourile de specialitate din ţară şi nu numai!

New single: Keky - Laid Back

       Florin Cosmin Chechisan si-a ales numele de scena din porecla pe care o are inca din clasa intai, Keky. Tanarul in varsta de aproape 25 de ani, originar din Baia Mare, debuteaza cu incredere in muzica si lanseaza un prim single, “Laid Back”, o piesa de club de care este foarte mandru. Ca sa fie convins ca nu trece neremarcat, Keky a ales o imagine nonconformist: pe langa hainele lucitoare si parul vopsit in nuanta de mov, solistul poarta pantofi feminini cu toc inalt. "Nu imi doresc sa fiu comun , imi doresc sa fiu diferit, sa nu ma ghidez dupa sabloane, de aceea am incercat pe cat posibil sa imi creez un stil propriu, atat vestimentar cat si prin genul muzical abordat . Laid Back este o piesa buna de ascultat dupa o despartire, deoarece are un refren exploziv , ce reprezinta o razvratire impotriva iubirii, pe care deseori indragostitii o au , dupa o dezamagire in dragoste", declara Keky.

Wednesday, May 9, 2012

New project: Mastercook - Pisoiul Miau (Meow Cat)

        Un nou proiect isi face loc in muzica. Este vorba despre proiectul "Mastercook" si single-ul de debut "Pisoiul Miau". Mastercook este o trupa despre care, deocamdata, nu prea se stie nimic, pentru ca au aparut incognito, insa au o piesa destul de catchy cu versuri in limba romana. Cine sunt si de unde vin ramane inca un mister, pe care o sa-l dezvaluim impreuna in scurt timp, sper. :)) Se stie doar ca proiectul are o pagina oficiala de facebook si un canal de youtube. Ce parere aveti despre Mastercook?

Monday, May 7, 2012

New video: Andra - What About Us

        Dupa ce a avut succes cu "Telephone", Andra revine cu un nou single "What About Us", o piesa produsa de Mihai Ristea, unul dintre cei mai talentati producatori din Romania, care de asemenea i-a produs si single-urile anterioare ale Andrei: "Something New" si "Telephone".
        Premiera piesei "What About Us" a fost avut loc in emisiunea "Happy Hour". Iata ce a declarat Andra: "Sunt convinsa ca “What about us” va ridica fanii mei de pe scaune la concerte. Este o piesa in care cred foarte mult, este puternica, vesela si melodioasa. Abia astept sa citesc comentariile fanilor mei dupa lansare!".
       Azi a fost lansat si videoclipul hitului "What About Us", care a fost regizat de Iulian Moga si in imaginile caruia vedem o poveste de dragoste dintre Andra si modelul Aurelius, care l-am mai vazut si in clipul "Endless" al Innei. "E un alt tip de videoclip.E o poveste de dragoste.Se iubeste baiatul cu fata, baiatul o dezamageste si ea se intreaba de ce a fost mintita."

Concurs: Prime Clubbing premiaza cei mai tari DJ


      Atentie CONCURS!!! Prime Clubbing premieaza cei mai talentati tineri DJ!!! Vrei ca mixul tau sa se faca auzit la cel mai tare show radio din tara? Vrei ca numele tau sa fie cunoscut de mii de prime clubberi? Te vezi in scena alaturi de rezidentii proiectului tau preferat? Inscrie-te in ETAPA I a concursului!!! Expediaza-ne chiar acum in inbox sau pe wall-ul paginii http://www.facebook.com/primeclubbing, un dj set reprezentativ, mixat de tine, cu durata de o ora, in format mp3 320 kbps!!!! Mixurile sunt receptionate pana pe 12 mai!!! Asculta PRIME CLUBBING la Prime FM!!!

Sunday, May 6, 2012

New single: Northway feat. Gosia Andrzejewicz & Electric Pulse - Hello, Hello (Remix)

         Dupa o pauza muzicala, proiectul Northway revine cu un remix al single-ului "Hello, Hello", care este in colaborare cu Gosia Andrzejewicz & Electric Pulse. Remix-ul a fost lansat in premiera pe www.urban.ro.
         NORTHWAY este cea mai noua trupa semnata la Ino Music. Numele trupei are legatura cu orasele unde s-au nascut cei doi componenti ai trupei, Baia Mare (Sergiu) si Satu Mare (Adi). Northway nu sunt la primul single, insa revin cu un remix la un single lansat in urma cu ceva timp si produs de baietii de la Deepcentral, de data aceasta printr-o colaborare cu Gosia Andrzejewicz , una din cele mai populare artiste din Polonia si Electric Pulse.
         Proiectul a fost prezentat publicului in 2010 cand a lansat primul single sub numele de „High Five - So get up”, single produs de Play &Win. In 2011 au venit cu "Hello Hello", melodia produsa de Deepcentral.
        Inceputul acestui an i-a gasit pe Northway in studioul Ino Music, unde lucreaza la un nou single oficial si decid alaturi de echipa Ino Music si echipa Gosiei, sa readuca in prim plan „Hello Hello”, single care va face parte si de pe albumul artistei programat sa apara la inceputul toamnei 2012.
        Northway (Sergiu si Adi) au revenit in forta si ne promit multe surprize frumoase in perioada ce urmeaza. Ei mai au cateva piesa noi, insa pana vor fi lansate va las sa ascultati remix-ul piesei "Hello, Hello". De asemenea, puteti citi si un interviu cu Northway, pe care l-am realizat cu ceva timp in urma.

Wednesday, May 2, 2012

New video: Eva Simons - I Don't Like You

         Dupa ce a devenit foarte cunoscuta dupa colaborarea cu Afrojack pentru hitul "Take Over Control", frumoasa Eva Simons revine cu un nou single si un nou videoclip, care se numeste "I Don't Like You" si este despre razbunare. Piesa a fost produsa de ZEDD si e marca Interscope Records. In videoclip o vedem pe Eva Simons razbunandu-se pe fostul iubit, distrugandu-i toate bunurile din casa acestuia, dar nu se razbuna singura, ci este ajutata de 2 prietene. Imi place la nebunie piesa "I Don't Like You", care deja a intrat in playlist-ul meu. Mai jos va las sa urmariti videoclipul, dar si sa ascultati un remix senzational, semnat de Fred Falke, al piesei "I Don't Like You".



New song: Inna - OK

        Frumoasa si talentata Inna a lansat o noua piesa, care se intituleaza "OK" si care a fost produsa de Play & Win. E o melodie dance, dar are si ceva influente house, iar mie mi se pare foarte buna de club si cu siguranta o sa se auda destul de mult vara asta. Voi ce parere aveti? Va place?

New single: Connect-R - Vara nu dorm

        De Ziua Muncii, Connect-R a lansat un nou single "Vara nu dorm". Connect-R a luat o pauza de la muzica dance si a facut o piesa in limba romana cu versuri potrivite pentru imnul unei veri! Artistul a fost week-endul trecut la Costinesti, locul mentionat si in melodia Vara nu dorm!
       "Vara asta nimeni nu doarme, asa ca de 1 Mai lansez in premiera absoluta la Kiss FM, noul meu single" - asta a avut de zis cantaretul Rappin' On Production despre piesa de mai jos!

New video: Rihanna - Where have you been

        Rihanna a lansat videoclipul "Where have you been". E tribal, cu o coregrafie bine gandita si o Rihanna mai sexy ca niciodata! Piesa "Where have you been" a fost produsa de Calvin Harris, cel care a produs si "We found love", iar coregrafia pentru filmarile clipului a fost realizata de Nadine “Hi-Hat” Ruffin. Cred ca nu e cazul sa scriu foarte multe, ci doar va indemn sa urmariti inca o productie geniala, marca Rihanna.

Dereck, atras de nonconformism si extaz!


      Deşi a filmat şi lanssat videoclipul piesei „Fashion love”, Dereck a primit o veste foarte bună. Remix-ul piesei „Siente” a ajuns pe o compilaţie din Spania care va fi lansată pe 4 mai.
      Dereck, proaspat lansat pe piata muzicala, prin melodia “Siente” in luna Decembrie 2011, a impresionat de curand prin videoclipul plin de mister al piesei “Fashion Love”. Peripetiile intampinate de acesta si co-echipierii sai, din timpul filmarilor pot fi, cu siguranta descrise prin doua cuvinte: asumare de risc si mister. Pe parcursul filmarilor, care au avut loc in cateva locatii parasite ale Bucurestiului, unele dintre ele fiind cunoscute ca fiind chiar bantuite, datorita vechimii atestate ale aceastora, Dereck s-a confruntat chiar cu prabusirea aproape integrala a uneia dintre cladiri. Trecerea de la aceasta abordare (Fashion Love) la o atitudine nonconformista va fi un simplu pas pe care acesta intentioneaza sa-l realizeze la inceputul acestei veri, prin
piesa “Hard sex” si videoclipul acesteia.
       Va fi, sustine el, ceva cu totul nou in industria muzicala romaneasca: “Mi-am inceput cariera muzicala, prin respectarea tiparelor cu o imagine adaptata stilului abordat de majoritatea artistilor romani, insa intentionez acum ca am prins curaj, sa-mi depasesc limitele sa incerc sa arat publicului un altfel de produs, unul nonconformist, indraznet si chiar usor, placut - lasciv.

Blog Archive

Free counters!