Thursday, January 20, 2011

No Artists No Tracks - un concept de show si imagine complet, original, inovator.

Comunicat de presa

       "Un nume simplu ce are la baza un joc de cuvinte dar care ascunde in spate un potential international, NO ARTISTS NO TRACKS inseamna in primul rand  inovatie, joaca cu suntele  si notele muzicale scoate la iveala o imaginatie creativa si un sound nou care aduce distractia la ea acasa-in Cluburi.
       NO ARTISTS NO TRACKS experimenteaza forme si linii muzicale care nu se incadreaza in tipar,creand astfel un sound nou,complex si experimental. Pentru aceasta ,cei doi producatori al proiectului, Fran Night si Krista Ronl adopta un stil nou, mai bine  spus  o combinatie intre house, techno, jazz si afro-beat; o muzica incarcata cu energie si pozitiv.
      Primul produs semnat NO ARTISTS NO TRACKS este “Say  Bye”, o productie special creata sa se modeleze perfect ritmului energic din cluburi si reprezinta primul single lansat oficial la nivel international .
       In prezent, piesa “Say Bye” se bucura de o popularitate in Europa ocupand locuri fruntase in topurile radiourilor internationale, in Grecia stationand de 3 saptamani pe locul 1 in top 5 piese internationale, top realizat de Sferikos Fm , iar peste ocean, in Statele Unite “Say Bye “se claseaza pe locul 3 in cel mai puternic top dedicat muzicii Dance - Club – Europop si anume  ROYINSF  INTERNATIONAL  HITS OF THE WORLD. 
      Odata cu muzica vine si conceptul de imagine,NO ARTISTS NO TRACKS inseamna in primul rand SHOW,outfiturile si show-ul se bazeaza pe impactul vizual,fiecare prestatie va fi insotita de o tematica diferita ,originala si inovatoare.
       Imaginea  proiectului este Fran Night,DJ-ul responsabil sa asigure buna dispozitie a spectacolelor si concertelor marca NO ARTISTS NO TRACKS. Alaturi de Fran Night vor fi un musician(saxofon) si un backing vocals format din 2 fete care vor incanta publicul nu numai prin calitatile vocale,dar si prin vestimentatie si accesorii." 
      Videoclipul piesei “Say Bye” este unul foarte dinamic, incitant si plin de secvente hot, filmat  in Bucuresti pe parcursul a 2 zile, in regia lui Anthony Icuagu (Regizor) si Alexandru Popescu (Director Imagine). Videoclipul a fost lansat concomitent in alte 20 de tari: Estonia, Lituania, Letonia, Norvegia, Finlanda, Rusia, Grecia, Turcia, Japonia, Ucraina, Polonia, Cehia, Bulgaria, Croatia, Cipru, Franta, Spania, India, Olanda cat si Romania."

0 comentarii:

Post a Comment

Free counters!