Wednesday, October 19, 2011

New single: Mihai Teodor - Ai Ai Ai (lansat in Rusia)

       Dupa ce melodia “Who loves you now" semnata si interpretata de Mihai Teodor “a ajuns in peste 160 de orase din Rusia fiind difuzata la 58 posturi de radio, a venit randul celui de-al doilea single Mihai Teodor in Rusia si CSI. Este vorba de o re-editare a bine-cunoscutului single de debut al artistului din R.Moldova "Ai-Ai-Ai ". La doar cateva ore de la lansarea oficiala de catre casa de discuri MONOLIT , Ai-Ai-Ai a inceput sa fie difuzat in 75 de orase cu 21 de posturi de radio la activ, o performanta inedita declara managerul artistului.  
       Mihai Teodor debuteaza in muzica in 2009, la varsta de 21 de ani, cand lanseaza piesa de debut “Ai-Ai-Ai”, difuzata in heavy rotation la toate posturile comerciale de radio din R.Moldova. Intra rapid in playlisturile dj-ilor cu nume sonor ca Vali Barbulescu. In acelasi an accede in finala concursului “Eurovision Song Contest Moldova”, participand cu aceeasi melodie. In 2011 “Ai-Ai-Ai” ajunge sa fie licentiata in Rusia si CSI de casa de discuri MONOLIT!
       Reamintim ca anul acesta melodia “Who Loves You Now”, compusa si scrisa de Mihai Teodor, a intrat in vizorul a trei case importante de discuri din Europa centrala si de est, aducandu-i artistului contracte importante cu GALA MUSIC RUSSIA/KONTORA Music (alaturi de artisti ca Inna, Stromae, Alexandra Stan, Don Omar, ATB s.a.) , Dance Paradise United Kingdom si Hitlab Ukraine. Astfel in 2011, “Who Loves You Now” atinge cifra de peste 2000 de difuzari doar in septembrie conform tophit.ru. Videoclipul piesei atinge pozitia a 6-a in Web-Parade Chart la postul TV M1 din Ucraina in luna august, iar ringtone-ul acesteia este download-at de un numar considerabil de abonati ai retelei “Juice”.
In prezent artistul colaboreaza cu o importanta casa de productie din Romania, numele careia nu este insa divulgat de managementul artistului, in vederea producerii unui single nou care va fi lansat cel mai probabil in sezonul rece. Piesa urmeaza sa fie lansata in R. Moldova, Romania, Rusia si CSI, Polonia si Olanda s.a. Noua melodie va beneficia si de un material video! Pana atunci insa, ascultati mai jos "Ai Ai Ai".

0 comentarii:

Post a Comment

Free counters!