Sunday, October 16, 2011

New video: Lora - Un vis

         După succesul piesei "No More Tears" care a reușit performanța de a ajunge top 3 în România, Lora revine cu un videoclip de excepție pentru cel de-al doilea single "Un Vis". Artista împreună cu producătorul ei Adrian Sina și casa de discuri Media Pro Music au decis să lanseze piesa simultan cu videoclipul filmat în regia lui Florin Botea, povestea fiind una specială deoarece prezintă o altă latură a Lorei. Deși filmările au durat 28 de ore, Lora a rezistat eroic și a dovedit un real talent actoricesc deoarece clipul prezintă o situație care se apropie foarte mult de realitatea cotidiană a tinerilor. Videoclipul beneficiază de două variante, una în română, dar și în engleză pentru că foarte mulți fani străini așteaptă această piesă, care a fost cântată în premieră la Romanian Music Awards 2011.
         La acest videoclip au participat mai mulți actori cunoscuți (Dan Badea, care este și iubitul Lorei în viața reală, Cătălin Bordea, Vasile Calofir), dar și prieteni apropiați ai artistei, designerul Come, fotograful Andreea Retinschi și Mihai Coman, un pictor foarte talentat, personajul principal masculine din poveste, pe care Lora l-a ales din lista ei de prieteni de pe Facebook.
        Hairstylingul acestui clip a fost asigurat de Cristina Grama, iar machiajul de Manuela Gîscă. Pentru promovarea single-ului, Lora a realizat un photoshooting inedit cu Edward Aninaru. "Ador să lucrez cu regizorul Florin Botea pentru că reușește să surprindă exact ceea ce vreau să transmit. Deși m-a solicitat la maxim, a meritat fiecare secundă și cred că rezultatul este pe măsură. Mulțumesc tuturor celor care au muncit alături de mine la filmări și care au avut încredere că va ieși un clip de calitate. Aștept părerile voastre pe pagina mea de facebook (LoraOfficial) și îmi doresc să îl dați mai departe", declară Lora.
       Imi place foarte mult aceasta productie, atat piesa cat si videoclipul, iar Lora arata ca-ntotdeauna FENOMENAL. Mai jos aveti "Un vis".

0 comentarii:

Post a Comment

Free counters!