Sunday, June 10, 2012

New video: Crush & Alexandra Ungureanu - Where is the love

A venit momentul mult asteptat! Crush si Alexandra Ungureanu au lansat cea mai noua piesa impreuna cu videoclipul care va schimba optica muzicala din Romania. 'Where is the Love' este o calatorie in care sunetul ghideaza imaginea iar senzatia vibreaza si se lasa coplesita in tonalitati electrice.

"Continuam sa propunem un sound nou fata de single-ul precedent, fara sa fim inchistati intr-o reteta care a functionat deja. 'Where is the love' este indrazneala si bucuria de a fi altfel. Vizual, cred ca ne detaseaza de alte proiecte care exista pe piata in momentul asta, iar ca mesaj promoveaza iubirea, iubirea pentru cele un milion de lucruri din jurul tau de care te poti indragosti zilnic, daca stii sa le vezi si sa traiesti viata la maxim. Prin dragoste inveti sa-ti depasesti limitele, sa scoti capul din cutie si sa te bucuri mai mult de ce ai." Ne-a declarat Alexandra.

Videoclipul ii surprinde pe cei trei membri ai trupei inchisi intr-un cub de plexiglas alb, intr-un spatiu lipsit de emotie si sentimente, ceea ce le da o viziune ingusta asupra vietii. Pentru a descoperi cu adevarat pasiunea si trairile, Alexandra, Konstantin si Sorin au nevoie de prietenii lor Acestia ii aduc pas cu pas spre realitate, unde petrecerea este gata sa inceapa!

Dupa ce single-ul anterior, 'I need you More' a fost coloana sonora a verii trecute, stationand in playlist-urile radio si TV locale si internationale luni de zile, 'Where is the Love' promite sa scrie acordurile verii 2012!

"Pentru mine, 'Where is the love' este o intrebare pentru care nu am raspuns pentru ca in fiecare moment al vietii raspunsul este altul" ne-a declarat Sorin.

1 comentarii:

  1. Altceva,altceva,bun,bun;sunteti originali,va respectati domeniul ca si fanii,iar asteptarile pt o noua piesa sunt compensate cu surprize ca aceasta;tineti-o tot asa!Fanul Cel Mai Mare

    ReplyDelete

Free counters!