Tuesday, June 12, 2012

Videoclip nou: Connect-R - Vara nu dorm


Dupa ce piesa 'Vara nu Dorm' semnata Connect-R a adunat peste 6 milioane de vizualizari pe Youtube, a sosit momentul lansarii multasteptatului videoclip!

Cu difuzari pe cele mai mari radiouri din tara si nenumarate coveruri virale, piesa se anunta a fi hitul absolut al verii. Versurile surprind perfect starea de amorteala si pofta de ghidusii pe care o aduce apropierea vacantei, fiecare dintre noi regasindu-se in acestea. Piesa este prima cantata de artist in limba romana, dupa un lung numar de hituri in engleza.

Videoclipul a fost filmat, bineinteles, la mare, unde alaturi de Connect-R s-a aflat si gasca nebuna de la Rappin' On: Mike Diamondz, Phelipe, Arando Marques si Razvan Matache. In plus, la distractie a participat si viitoarea generatie de petrecareti, 20 de copii simpatici si pusi pe sotii.

Marea surpriza a videoclipului o reprezinta un duet intre Connect-R si..Connect-R, moment care introduce schimbarea de imagine a...celui din urma Dupa 10 ani in care acesta a avut codite impletite, iata ca artistul renunta la ele pentru un look fresh si cool.

Pentru ca Vara nu Doarme, Connect-R a lucrat intens in ultima perioada, motiv pentru care este pregatit de lansarea celui de-al doilea album din cariera si tin sa va amintesc ca pe data de 17 iunie, Connect-R va sustine un concert "Vara nu dorm" la Chisinau, intr-un club de noapte din capitala. SUnteti pregatiti?

0 comentarii:

Post a Comment

Free counters!