Monday, July 2, 2012

New single: Katy Rain - Losing Control

Interpreta Katy Rain a lansat al 4-lea single, intitulat “Losing Control”. Piesa reprezinta o îmbinare a mai multor stiluri muzicale - dance, hip-hip și dubstep. Un alt element nou adus de compozitorul Andrei Tostogan este apariția unei voci masculine, identitatea căruia nu a fost divulgată.

Cântăreaţa afirmă că piesa se potrivește de minune perioadei estivele, vacanță și tot ceea ce înseamnă distracție.

Noul single vine din București, direct din studioul producătorului muzical al proiectului, Andrei Tostogan. Acesta are un sound nou, ce ne instigă să ne trăim viața într-un mod activ. Nu trebuie să ne temem să “pierdem controlul” în a face acțiuni pozitive și în a trăi clipe frumoase prin muzică. Este o lucrare neobișnuită pentru mine, deoarece pentru prima data am colaborat cu o voce masculina”, a dezvăluit Katy Rain.

Pentru a lucra asupra piesei, basarabeanca a fost nevoită să facă des naveta Chișinău-București, unde este stabilit compozitorul melodiei, Andrei Tostogan. Din acest motiv, noul single “Lose Control” a fost creat în apropape 5 luni. De mix și master s-a ocupat Max Kissaru.

După o analiză a pieței muzicale din prezent, am ajuns la concluzia că anume piesa “Losing Control” trebuie să poarte marca Katy Rain. Piesa are o dinamică și energetică deosebită, ce se potrivește de minune cu senzațiile de vară în care gândurile, în mod involuntar, pleacă spre distracție”, a afirmat compozitorul Andrei Tostogan.

Lose Control” este al patrulea single al Katy Rain, după “I wanna paint”, “Boy” și “Mystery”. Artista s-a lansat pe piața muzicală autohtonă acum 2 ani și a reușit să producă în parteneriat cu o casa de creație o colecție de bijuterii intitulată “Katy Rain Collection by Ju-Bijoux”.

Sursa: UNIMEDIA

0 comentarii:

Post a Comment

Free counters!