Friday, February 4, 2011

New single: Play & Win - Ya BB

      Trupa Play & Win se poate mandri cu faptul ca una dintre cele mai celebre marci de echipamente muzicale a lansat de curand un pachet ce preia tema Inna - Hot. Softul este de referinta pentru muzica internationala si a fost folosit pentru prelucrarea unor piese ca "Just Dance" - Lady Gaga si "I got a feeling" - Black Eyed Peas.
      Radu, Marci si Sebi au impus in ultimii ani noile reguli din lumea clubbing-ului romanesc. Inainte de succesul dobandit cu Inna, Play & Win erau deja cunoscuti pentru piese ca Akcent - Kylie. Cei trei sunt in sine o trupa hit, piesele lor "Slow motion", "In the summertime" sau "Only" urcand in varful clasamentelor radio din Japonia pana in Polonia.
      Pastrand stacheta la un nivel ridicat, Play & Win a lansat single-ul "Ya bb", un teasing puternic pentru albumul de debut ce se va lansa in primavara. Piesa cu profunde influiente orientale are versuri cantate in limba engleza, dar si in reverse, iar ritmurile ei fierbinti au puterea de a ravasi lumea cluburilor in vara ce va urma.
     

0 comentarii:

Post a Comment

Blog Archive

Free counters!