Monday, July 25, 2011

Mishelle - numarul 1 in Rusia!


       A promis noutati si revine cu noutati spectaculoase. In primul rand, Mishelle le multumeste fanilor pentru  ca ii sunt alaturi si ii sustin talentul, cea mai buna dovada a acestui fapt fiind prima pozitie in topul celui mai ascultat post de radio din Rusia, Europa  Plus (http://europaplus.ru/index.php?go=Chart40). “Pentru noi acesta este un succes, deoarece  Europa Plus este cel mai ascultat post de radio din Rusia. Reusita  de a fi pe prima treapta a topului realizat saptamanal de acest post de radio ne face sa privim succesul de pe piata muzicala ruseasca ca pe ceva real. Cu totii stim ca in industria muzicala din Rusia e dificil sa patrunzi, echipa de la Sens Music a reusit aceasta performanta” declara  Vlad Costandoi , director  general  Sens Music .
       Succesele lui Mishelle insa nu se opresc aici, de curand interpreta a inceput sa lucreze intens la prestatia sa scenica si face acest lucru alaturi de 2 dansatori, selectati in urma castingului anuntat in presa, indrumati fiind de coregrafa Olga Rijenko, cea care a pus coregrafia pentru vedete ca: Potap & Nastya Kamenskih, Tina Karol, In-Grid, Kazaky
       Acest lucru nu este intamplator, asta pentru ca adevaratul debut in scena al interpetei Mishelle va a vea loc in data de 30 iulie cand va evolua in cadrul celui mai spectaculos Open Air din RusiaEuropa Plus Live. Printre cei mai cotati artisti in scena vor canta: Alaxandra Stan, Arash, Dan Balan, Sophie Ellis Bextor. Despre acest eveniment Mishelle spune: “Am foarte mari emoti, este un eveniment important, insa stiu ca sunt apreciata. Succesul piesei  Only you” din top,  prezenta managementului meu, dar si a lui Randi imi da putere sa nu dezamagesc pe nimeni. Promit sa fiu la inaltimea asteptarilor, le multumesc tuturor celor care ma sustin.


0 comentarii:

Post a Comment

Free counters!