Monday, July 25, 2011

New video: Bass Deejay feat. Smally & Monica - Show me your feelings


      “Show me your feelings” - aceasta este piesa care a unit 3 tineri cu aspiratii frumoase din showbizul autohton, este vorba despre DJ Bass (autorul piesei, textul si muzica apartinandu-i) Smally si Monica.
       “Avand in vedere faptul caShow me your feelings” este de ceva timp lansata pe internet,  reusind sa stranga peste 26 mii de vizionalizari pe youtube  si inregistrand  succese notabile in Romania, piesa situandu-se pe locul 5 in clasamentul postului de radio Vibe Fm, am hotarat sa realizam un videoclip  pe potriva succesului acestei piese”, afirma Bass Deejay.
       Deoarece, piesa este una pozitiva si plina de viata, baietii au realizat o productie video foarte fresh, cu multa energie transmisa de catre tinerii care apar in acest videoclip. Ideea videoclipului este bazata pe faptul ca principalul protagonist, in vis, “surprinde” emotiile si sentimentele diferitor persoane. “Am dorit ca prin acest videoclip sa accentuam ideea ca sentimentele sunt emotii vii si inaltatoare, iar visele ne aduc mai aproape de tot ce constiinta umana poate percepe ca fiind Frumos”, mai spune Bass Deejay care este si regizorul principal al clipului!
       Speram sa va placa acest single si videoclip pline de viata, mai ales ca in Romania si Rusia  exista deja un interes sporit pentru aceasta piesa!

0 comentarii:

Post a Comment

Free counters!