Thursday, July 28, 2011

New video: No Artists No Tracks - Say Bye (Reworked)


      Licentiata in aproape toate tarile lumii (Romania, Franta, Norvegia, Suedia, Estonia,
Lituania, Letonia, Finlanda, Danemarca, Islanda, Germania, Austria, Elvetia, Polonia, Rusia, Turcia, Bulgaria, Croatia, Ucraina, Grecia, Azerbaijan, Cehia, Cipru, India, Olanda), Say Bye single-ul de debut al proiectului No Artists No Tracks, a reusit sa patrunda in playlisturile si topurile radiourilor,televiziunilor cat si in playlisturile Dj-ilor. Dovada a succesului de care se bucura piesa este locul 1 pe care il ocupa in Grecia si Suedia,in topul 5 al pieselor internationale,cat si locul 1, in Statele Unite ale Americii, in cel mai puternic top dedicat muzicii Dance – Club – Europop.
     De asemenea, ‘Say Bye’ se afla si in topurile vanzarilor digital de pe siturile de download  Itunes si Amazon ,unde piesa este disponibila alaturi de pachetul de remixuri realizat de importanti producatori din Franta, Ungaria si Romania.
     Say Bye’ a aparut si pe numeroase compilatii,lansate in Europa, Asia si USA, alaturi de alte hit-uri semnate de artisti ca: Timbaland, Missy Elliot, Armin Van Buuren, Afrojack, Alex Gaudino, Axwell, Benny Benassi, Eddy Watta etc.
     In prezent, No Artists No Tracks a lansat o noua versiune a videoclipului piesei ‘Say Bye’ in regia lui Anthony Icuagu, produsa de N-Tone si Krista Ronl, urmand ca videoclipul sa fie promovat in UK, Italia, Germania, Austria, Elvetia si Mexic.

0 comentarii:

Post a Comment

Free counters!