Monday, December 6, 2010

CHI PAH feat. Konstantin - World In My Eyes (extended mix)

      Sâmbătă 4 decembrie, Chi Pah și Dj Konstantin au lansat primul single intitulat „The world in my eyes”. Lansarea a avut loc într-un club de fițe din București și alături de cei doi au fost invitați prieteni, vedete și presă. Piesa a primit un feedback pozitiv din partea publicului iar doritorii o pot downloada gratuit de pe internet.
     În cadrul show-ului de sâmbătă seară, Chi Pah și Konstantin l-au avut invitat pe Silviu, care a făcut senzație cu tuba, un instrument care nu a fost folosit în piesele house pană acum.
Piesa The World In My Eyes va avea in curând și un videoclip. Deocamdată lucrăm la idee și căutam oameni cu care să întregim echipa. Vrem sa facem ceva diferit și sperăm să vă placă” a declarat Chi Pah.
Pe numele său real Ciprian Marcu, Chi Pah este cunoscut publicului din diversele sale colaborări ca și percuționist cu CRUSH + Alexandra, Sasha Lopez, Claudia (Sexxy) sau Paul Panait. A descoperit muzica din clasa I, când a început să cânte la orgă. Primul premiu important l-a obținut la Monte Carlo (locul 2) împreuna cu corul în care cânta. Pe parcurs Chi Pah și-a lărgit orizonturile muzicale studiind în paralel canto dar și instrumentele de percuție tradițională.
     Konstantin este DJ, producator muzical, dar și component al trupei Crush + Alexandra. El a fondat proiectul Stereosonic impreună cu DJ Almud, cu care prezinta în fiecare vineri emisiunea CLUB MIX la Kiss fm. L-a cunoscut pe Chi Pah la începutul anului 2009 când au devenit colegi în proiectul Crush + Alexandra. Konstantin pe numele său real Radu Constantin Cernauțan compune de la vârsta de 13 ani.
     Piesa "World in my eyes" mi-a placut de la prima auditie si cred cu tarie ca va fi HIT! voi ce credeti?

2 comentarii:

  1. Mereu cind caut o piesa, stiu ca pot apela la http://ionistratii.blogspot.com si voi gasi ajutor. Merci mult!

    ReplyDelete
  2. cu placere! mi-e placut sa citesc ce-ai scris ;)

    ReplyDelete

Blog Archive

Free counters!