Thursday, November 17, 2011

New video: DEVIN - Miracle

         Andrei Tostogan, compozitorul si interpretul, ce a devenit cunoscut cu piesa "Rhythm for Love" (feat. Flavy Deejay) si mai multe colaborari cu interpreti din Republica Moldova, Letonia si Romania, a lansat un nou single "Miracle".
Aceasta este prima piesa ce a fost lansata de cand Andrei Tostogan se afla si lucreaza la Bucuresti. Lucrarea e semnata DEVIN, pentru ca acesta e numele proiectului promovat de Roton, o casa de discuri foarte importanta din Romania.
         Videoclipul este realizat de KobZZon (Octavian Malai), scenarist, regizor, cu o viziune total diferita, pe care si-a format-o in cei sapte ani de practica in America!
Muzica si orchestratia e semnata de Andrei Tostogan; mix si master - renumitul Max Kissaru. Piesa "Miracle" o sa se auda mult timp in castile mele, pentru ca suna foarte, foarte bine, iar videoclipul e unul calitativ si interesant! Nici nu va inchipuiti cata bucurie am in suflet, cand vad ca artisti ca Andrei Tostogan & echipa sa muncesc mult pentru a ridica Moldova la un alt nivel in muzica si cel mai important este ca le reuseste de minune. Asadar, aveti mai jos videoclipul "Miracle" si nu uitati sa vizitati site-ul oficial al artistului!

0 comentarii:

Post a Comment

Blog Archive

Free counters!