Friday, March 23, 2012

New song: Giulia - Vorbe Goale (Slow Version)

         Insarcinata in 8 luni, Giulia nu a uitat de activitatea ei profesionala si, mai ales, de cei ce o urmaresc pe retelele de socializare. O data cu implinirea a 30.000 de fani pe pagina de Facebook artista a lansat versiunea slow pentru piesa “Vorbe Goale”, cel mai recent single.
        Versiunea slow a piesei atrage atentia asupra versurilor si are o sensibilitate aparte. Noua varianta pastreaza aerul comercial al piesei, dar renunta definitiv la stitlul dance cu care Giulia ne-a obisnuit. Artista demonstreaza inca o data care are abilitatea de a se reinventa si ca piesele ei se bazeaza mai mult pe versuri si mesaj.
       “Vorbe Goale este o piesa la care am muncit mult. Versiunea slow este mult mai sensibila si asta imi place foarte mult! Ne-am dorit ceva diferit si am dus acest concept mai departe!” a declarat Giulia.
Noua versiune a piesei, Vorbe Goale, este lansata tot de catre Gala Records, casa de discuri cu care artista colaboreaza de foarte mult timp. Gabriel Huiban si echipa lui s-au ocupat si de data aceasta de productia piesei, colaborarea dintre el si cantareata fiind una de lunga durata.
Piesa “Vorbe Goale” a fost lansata la finalul anului trecut si marcheaza relansarea carierei solo a Giuliei. Single-ul original a strans peste 50.000 de click-uri pe youtube in 24h de la lansare, iar piesa a intrat in clasamentele muzicale de specialitate atat din Romania cat si de peste hotare.

0 comentarii:

Post a Comment

Blog Archive

Free counters!