Wednesday, November 3, 2010

Exclusiv: Interviu cu trupa Northway

    Asa cum am anuntat intr-o postare anterioara, am luat interviu trupei Northway din care o sa aflati multe lucruri noi si interesante.Lectura placuta!

1.Salutare baieti! imi face o deosebita placere (si cititorilor acestui blog) sa aflu mai multe lucruri despre trupa "Northway"! deci, sa incepem cu o prezentare:

Northway: Salutare Ionut, ne bucuram sa iti raspundem acestor intrebari la fel de mult precum pentru sprijinul acordat. Ca si o scurta prezentare iti pot spune ca amandoi am inceput sa cochetam cu muzica de mici. Sergiu de prin generala de cand canta in formatia scolii, iar Adrian din liceu de cand si-a compus cateva piese pentru a debuta la un bal al bobocilor. Prin anul 2005 ne-am cunoscut prin niste prieteni si ajungand la discutii ne-am dat seama ca avem hobbyuri comune. Ulterior am hotarat sa punem bazele unui proiect muzical, drept urmare l-am intalnit pe Cici de la Sistem care a crezut in noi si care ne-a dat sansa de a ne implini visul mult dorit. Asa ne-am mutat ulterior in Bucuresti, iar de atunci ne dedicam exclusiv proiectului muzical.

2.La acest proiect lucrati in doi, sau aveti o echipa mai mare?

Northway: Proiectul NORTHWAY a inceput sa prinda viata cu putin timp in urma. Chiar daca Northway este formata ca si imagine din Sergiu si Adi, in spatele acestui proiect sta Cici de la Sistem impreuna cu agentia de management si impresariat artistic Music Management condusa de Radu Groza.

3.De curand ati lansat primul vostru single, "Hello, Hello". Ce ne puteti spune despre piesa?

Northway: Primul single Hello Hello este produs de baietii de la Deepcentral. Este o piesa exclusiv pentru radio si cluburi. O piesa in stilul clubbing-dance, care atat prin instrumentatie cat si prin voci exprima ganduri si sentimente de iubire. Noi credem in piesa si suntem siguri ca va fi un hit!


4.Desi piesa a fost lansata cu putin timp in urma, a acumulat deja o cifra frumoasa de vizualizari pe youtube, cifra inca se mareste! urmariti si comentariile care se scriu la piesa?

Northway: Ca si proiect nou pe piata muzicala este important sa cerem cat mai multe pareri deoarece feedback-ul primit de la cei care te asculta ne ajuta sa credem in acest proiect si ne intaresc in parcursul nostru pe viitor care speram sa fie unul progresiv.

5.Cand veti incepe promovarea piesei la radio, tv?

Northway: Single-ul Hello Hello a inceput deja o promovare in forta la radiourile locate din Romania, iar in scurt timp piesa va fi difuzata si pe posturile nationale. Totodata cu ajutorul tau piesa este promovata si in Republica Moldova, ceea ce ne bucura enorm de mult si ne ambitioneaza cat mai mult.

6.Ce tip de promovare e mai importanta/eficienta pentru voi si de ce?

Northway: Atat noi cat si orice alta trupa, poate sa devina cunoscuta, piesele pot deveni hituri doar daca sunt promovate la posturile de radio. Pe langa asta e nevoie de un clip care sa intareasca promovarea audio prin promovare video la tv. Pe langa aceste promovari sunt cluburile, discotecile, internetul si alte surse care pot crea dintr-un artist o vedeta. Deci ca si concluzie orice promovare este importanta atat audio cat si video.

7.V-ati gandit la o strategie dupa care sa va conduceti?

Northway: Dupa cum spuneam mai sus, noi suntem artistii din proiectul Northway, legat de strategiile de promovare si imagine se ocupa exclusiv Cici (sistem) si echipa Music Management.

8.Cum stati la capitolul "Online"?

Northway: Adi este cel care mentine relatiile cu fanii, urmeaza sa creem un Fan Club Northway, raspundem la toate mailurile din partea celor care ne scriu si ne admira. Suntem deschisi tuturor sugestiilor pe care le asteptam pe www.northway.ro

9.Aveti conturi personale pe careva retele de socializare?

Northway: Da suntem adeptii ai site-urilor de socializare, avem multi prieteni cu care interactionam, si incercam sa fim cat mai deschisi cu toti.

10.Cu ce va ocupati in timpul liber? aveti un hobby?

Northway: Pe langa muzica care ne ocupa marea parte a timpului, mergem la sala pentru a ne mentine imaginea, precum si iesirile cu prietenii.


11.Ce ne pregatiti in viitorul apropiat?un videoclip aveti in plan? :)

Northway: Planul urmator este de a promova piesa cat mai mult la radio, dupa care sa filmam un clip care sa sustina promovarea audio pentru ca lumea sa ne si cunoasca ca si imagine nu numai piesa.

12.Va multumesc frumos pentru raspunsuri. In final, vreti sa lasati un mesaj cititorilor blogului "Ion Istratii Info"?

Northway: Vrem sa salutam toti cititorii acestui blog. Noi citim des acest blog deoarece este foarte informativ si cuprinde in mare parte informatii despre showbiz si lumea mondena. Ne dorim sa fim cat mai prezenti pe acest blog astfel incat sa fim cat mai aproape de cititorii lui. Fiti alaturi de noi si sustineti proiectul Northway si asteptam sa ne intalnim la cat mai multe concerte! Va pupam cu drag!

0 comentarii:

Post a Comment

Blog Archive

Free counters!