Thursday, November 11, 2010

Single nou: Andreea Balan - Crazy about you


    Azi a fost lansat cel mai nou single al iubitei mele artiste, Andreea Balan, cu denumirea "Crazy about you". Piesa a fost compusa si produsa de Keo, Louie Grants si Sunrise Inc. "Crazy about you" va fi inclus pe albumul pe care Andreea il va lansa anul viitor, si care va include si piesele deja bine cunoscute: "God", "Snow", "Trippin", dar si alte piese noi. Despre noul ei single, artista a declarat ca “este o melodie vesela, de dragoste care sper sa intre repede in sufletele oamenilor. E o piesa lirica pe beat-uri fresh in care ma regasesc.”
   Special pentru acest single, Andreea a luat parte la un photoshooting realizat de un fotograf foarte talentat pe nume Edi Enache, care este PR-managerul artistei si redactor la cel mai popular blog de muzica din Romania http://www.monden.info/ .
  Mie personal imi place mult noul single fiindca are un sound fresh! si vocea Andreei suna foarte, foarte bine! Sper ca "Crazy about you" sa intreaca succesul hitului "Trippin", deci hai sa ne reunim toti fanii "cantaretei-dansatoare" si sa trecem la actiune, stiti voi la ce ma refer! ;)) Mai jos aveti atat varianta de radio a melodiei cat si cea extended:


0 comentarii:

Post a Comment

Blog Archive

Free counters!