Sunday, November 7, 2010

Single nou: EL Radu - O iubea + site oficial

      EL Radu si-a facut debutul pe piata muzicala din Republica Moldova, in anul 2008, cu piesele "Intotdeauna" si "Ramai". Apoi a avut usoara tentativa de a participa la Eurovision, dar care s-a soldat cu un mic esec, insa asta nu l-a facut sa cada...ci dimpotriva - sa munceasca mult mai mult, mai cu ardoare, pentru a-si construi o cariera muzicala de succes. In toamna anului 2009, a reprezentat Moldova la un festival de muzica usoara "Sloveanskaea Zvezda", in Rusia, cu o piesa scrisa special pentru acel eveniment, intitulata "Dor de tine" si cu care, de altfel, a obtinut Premiul I: "Pentru cea mai originala piesa a festivalului si maiestrie deosebita".
    Anul acesta (2010), EL Radu ne surprinde cu o schimbare al stilului muzical, a trecut la "Dance", piesele sale intrand astfel pe posturile de radio nationale, primind un feedback bun de la ascultatori. Anul 2010 cred ca se va intipari in mintea multor fani de-ai artistului si se pare ca e de bun augur pentru EL Radu, asta pentru ca aseara la ora 23:00 a fost lansat site-ul oficial www.elradu.com , care arata asa:
De asemenea, azi pe site-ul oficial a fost lansat noul sau single "O iubea...", o balada care nu marcheaza o schimbare de stil, ci inca o experimentare a artistului. Despre noul sau single pot sa spun ca suna foarte bine, e placut auzului! mai jos il puteti audia:


UPDATE: Azi pe siteul oficial www.elradu.com a fost lansata piesa "Tell me why", varianta in engleza a piesei "O iubea" si am aflat ca piesa a fost inscrisa in preselectia nationala Eurovision 2011 Moldova. Ce parere aveti? :)
Piesa o puteti asculta si descarca gratis de aici: http://elradu.com/music/50-tell-me-why-eurovision-2011-moldova.html

0 comentarii:

Post a Comment

Blog Archive

Free counters!