Thursday, November 11, 2010

New video: Mihai Teodor - Who loves you now


    Cel mai nou single "Who loves you now" al artistului din Republica Moldova, Mihai Teodor, beneficiaza acum si de un videoclip lansat astazi in cadrul emisiunii "Desteptarea" de pe JurnalTV. Piesa (compusa si produsa de Mihai Teodor, dar la care a colaborat cu bine-cunoscutul producator Mahay si sound-producatorul Max Kissaru, cunoscut pentru remixul de succes la piesa Chica Bomb!) reprezinta o istorie de dragoste aparte din viata artistului, iar clipul ilustreaza mesajul piesei. Videoclipul a fost filmat in Ukraina, regizor fiind Veaceslav Sirbu. Desi fiilmarile au durat 3 zile, artistul este multumit, chiar spune ca a imbinat placutul cu utilul. Videoclipul ii are ca protagonisti pe Mihai, care joaca rolul sau, si o rusoaica frumoasa pe nume Nicole.
    Mihai Teodor este unul dintre artistii din RM pe care ii respect enorm pentru munca pe care o depun si care chiar au ceva de spus lumii prin muzica! plus la asta, el, urca sigur treptele catre succes. Pentru inceput videoclipul piesei "Who loves you now" a fost lansat in premiera in Republica Moldova, insa urmeaza sa fie lansat in Romania, Polonia, Rusia si CSI, dar si alte state europene! 
    Mie unul mi-a placut foarte mult piesa si cu atat mai mult videoclipul! apropo! hai sa va spun si despre poza (coperta articolului): e facuta cu cateva minute inainte de lansarea oficiala a videoclipului ;)) ! ii doresc succes lui Mihai, iar pe voi va las sa urmariti videoclipul:



0 comentarii:

Post a Comment

Blog Archive

Free counters!