Wednesday, April 18, 2012

David Guetta vine la Chisinau!


         Orange prezintă turneul mondial „Nothing But The Beat” de DAVID GUETTA
Dublu desemnat la premiile Grammy şi numit la curent DJ-ul numărul 1 în lume de către revista DJMag, DJ-ul francez şi producătorul David Guetta vine la Chişinău vineri,18 mai, pentru a celebra cea de-a cincea aniversare Orange în Moldova. Superstarul mondial va evolua în apogeul carierei sale pe absolut noua zonă de agrement Freedom Zone pe teritoriul Moldexpo în cadrul turneului său internaţional „Nothing but the beat”.
        Fiind cel mai solicitat DJ, artist şi producător în lume, David Guetta a redefinit standardele underground-ului global, rămînînd unul din cei mai influenţi mixeri ai muzicii electronice. Unindu-şi forţele cu cele mai populare nume ale scenei urbane şi rămînînd fidel conceptelor sale muzicale, el a reuşit să poziţioneze muzica dance pe un nou nivel.
        Vineri, 18 mai, Moldova va fi martorul unui show, care a adunat sute de mii de oameni în toată lumea, o combinaţie nemaivăzută la noi din ceea ce poate oferi mai bun sunetul şi efectele audio-vizuale la moment. Vom vizualiza şi vom audia un show ce a zguduit oraşele lumii în frunte cu DJ-ul numărul 1 la nivel global.
         Evoluţia super-star-ului francez va fi susţinută de cei mai solicitaţi DJ-i de pe piaţa autohtonă- Maxim Sunbeat va începe programul la ora 18.00, fiind urmat de DJ-ul şi sound-producătorul ale cărui compoziţii sună la cele mai populare festivale ale Moldovei. Jenya Solid. David Guetta va fi aşteptat pe scenă la orele 20:30.
         Evenimentul va avea loc pe un teren de agrement absolut nou- unică în genul său zona sub cerul liber Freedom Zone pe teritoriul MoldExpo. Terenul e împărţit îm 3 zone-Main Zone, Fan Zone din preajma scenei, de asemenea confortabila VIP Zonă cu cea mai bună vedere la scenă şi terenul de agrement. Noul teren a fost creat astfel ca să poată găzdui pînă la 15 mii de vizitatori concomitent în inima capitalei.

        Astfel cum se așteaptă un număr mare de vizitatori la eveniment, sunteți rugați toţi să veniţi la concert pe cît posibil de devreme- porţile Freedom Zone vor fi deschise la ora 18.00. La intrare se va efectua un control de securitate în vederea verificării deţinerii obiectelor interzise, de aceea sunteți rugați să aduceţi cu sine doar strictul necesar. Accesul pe teritoriu cu băuturi, arme, obiecte ascuţite/ tăioase este strict interzis.
         Show-ul „Nothing but the beat” prezentat de David Guetta este unul din cele mai solicitate show-uri din lume, la care se vînd biletele momentan la scoaterea acestora în vînzare. La cea de-a cincea a sa aniversare, Orange face accesibil acest show practic fiecăruia datorită preţurilor deosebit de joase pentru toţi clienţii Orange. Este necesar doar să prezentaţi telefonul D-voastră mobil localizat în reţeaua Orange la procurarea biletului şi beneficiaţi de cel mai bun preţ.
La acest preţ puteti procura bilete pentru sine, cît şi pentru cei apropiaţi.

Din 26 aprilie pînă pe 13 mai, la prezentare telefonului mobil cu număr Orange:

Main Zone 200 lei
Fan Zone 300 lei

Din 14 pînă pe 18 mai:

Main Zone 300 lei
Fan Zone 400 lei

Biletele pot fi procurate în următoarele puncte de vînzare:

1. Casa Bisconcert în Teatrul de Operă şi Balet
zilnicde la 09:00 pînă la 19:00

2. Magazinul Orange in Centrul Comercial MallDova , etajul 3
zilnic de la 16:00 pînă la 20:00

3. Magazinul Orange de pe str. Alba Iulia 75
zilnic de la 16:00 pînă la 20:00

4. Magazin Orange în or. Bălţi, str. Ştefan cel Mare 76/A
zilnic de la 16:00 pînă la 19:00

5. Magazin Orange în or. Cahul, str. Republicii, 20/14
zilnic de la 16:00 pînă la 18:00

Mai multe detalii puteți afla pe pagina de facebook a evenimentului.

2 comentarii:

  1. Sunt asa de fericita ca vine in sfirsit Davit Guetta!!!!!!!!!!!!!!!Voi veni numaidecit la concert!!!!!!!

    ReplyDelete

Blog Archive

Free counters!