Thursday, April 19, 2012

New single: Ela Rose & David Deejay - I'm Done


         Dupa ce ne-a incantat cu frumoasa piesa "Lovely Words", Ela Rose revine cu un nou single intitulat "I'm Done", care e in acelasi stil cu care a obisnuit publicul. Melodia a fost realizata de catre David Deejay, producatorul care este responsabil si pentru single-urile anterioare ale artistei si spune o poveste de dragoste cu un sfarsit dureros, dar necesar, in care protagonistii realizeaza ca iubirea, cateodata, nu este suficienta pentru a mentine o relatie.
        Versurile piesei au fost scrise de catre Ela in doar cateva zile, la fel ca si la restul pieselor sale, iar aceasta spera ca publicul sa fie receptiv atat la single, cat si la povestea din spatele acestuia. Iata ce a declarat artista: “Imi este foarte draga piesa, si mie si lui David Deejay, sunt incantata de rezultat final si sper ca ascultatorii sa fie in asentimentul nostru”.
        Nu-mi ramane decat sa mentione ca si mie imi este foarte draga piesa "I'm Done" si cu siguranta o s-o ascult la greu. Ascultati-o si voi mai jos si spuneti-va parerea!

0 comentarii:

Post a Comment

Blog Archive

Free counters!