Thursday, April 26, 2012

New single: Radio Killer - Calling You

        Dupa ce au lansat o superba piesa "You and Me", de care pur si simplu nu ma mai satur s-o ascult, membrii proiectului Radio Killer vin cu un nou single, intitulat "Calling You".
        Calling you este o piesa la fel de simpla precum o poveste de dragoste. As spune ca e o piesa foarte aproape de valorile generatiei noastre, dedicata celor care gasesc fericirea in bucuriile mici, cum ar fi sa asculte muzica, sa iubeasca sau sa viseze, spune Lee Heart.
        Am vrut sa pastram sound-ul dinamic si colorat cu care am crescut. Este o piesa optimista care te face sa dansezi, dar in acelasi timp te poarta cu gandul departe… catre iubire. Speram sa va distrati ascultand-o si sa va ganditi la cine trebuie, adauga Paul.
        La numai 21 de ani, Lee Heart si Paul Damixie, cei doi componenti ai proiectului Radio Killer, ridica in picioare cluburile din Europa la fiecare concert. Anglia, Franta, Spania, Grecia, Elvetia, Germania, Italia, Slovenia si Rusia sunt doar cateva din tarile in care piesele lor se asculta cu volumul la maximum. De altfel, Radio Killer a devenit primul proiect de DJ din Romania care a reusit sa intre in playlist-ul BBC Radio One cu piesa Lonely Heart.
        El e DJ-ul cu zambet misterios. Ea e roscata cu o voce fascinanta. Rad mult si se tachineaza incontinuu, exact ca intr-o relatie…colegiala, cu aroma. Cand sunt prin preajma, indiferent ce stare ai avea, sfarsesti prin a intra in mood-ul lor. Poate de asta au si cucerit un continent intreg.
Pentru Radio Killer, muzica inseamna bucurie, pasiune, libertatea de a fi ei insisi. Traiesc prin muzica pe care o fac si asta se vede de fiecare data cand urca pe scena sau lanseaza o noua piesa.
       Calling you este un single produs in studiourile HaHaHa Production si lansat in colaborare cu Roton.

2 comentarii:

  1. Felicitari pentru site ! Am si eu un blog, daca vrei sa arunci o privire pe el ;)

    ReplyDelete
  2. Merci frumos! Frumos blogul tau! ;)

    ReplyDelete

Blog Archive

Free counters!