Thursday, April 5, 2012

New single: Raluka - Surrendered My Love


       Raluka a lansat ieri cea mai recenta piesa a sa, 'Surrendered my Love', produsa de catre Zozo. Productia, desi urmareste trendurile internationale in domeniu, aduce sonoritati inovative, avand toate calitatile necesare unui chart-breaker. Astfel, 2012 ne aduce o noua surpriza din partea cantaretei care s-a dovedit de-a lungul timpului un artist foarte versatil, punandu-si in valoare vocea foarte puternica si plina de personalitate cu ritmuri ce variaza de la club la pop, r'n'b si dance.
      Un adevarat simbol al puterii feminine in muzica, Raluka si-a inceput cariera solo in urma cu mai putin de 2 ani, cu o imagine si ritmuri mai puternice ca niciodata. Single-ul sau de debut, 'Out of your Business' a fost realizat de catre doi dintre cei mai aclamati producatori romani, Connect-R si Mayer. Piesa reprezinta o evolutie evidenta de la sound-ul ei anterior, fiind in ton cu ritmurile international de club.
     Cantareata are o agenda de concerte foarte incarcata, show-urile sale care emana putere si feminitate fiind evenimente ce nu trebuiesc ratate. Sunteti pregatiti sa capitulati in fata puterii ei muzicale?

0 comentarii:

Post a Comment

Blog Archive

Free counters!