Thursday, April 5, 2012

New video: INNA - WOW


      Inna a lansat videoclipul oficial al piesei "WOW", care este al cincilea single extras de pe albumul "I Am The Club Rocker", lansat in toamna anului trecut.
      Materialul video a fost regizat de Edward Aninaru si a fost filmat in studiourile MediaPro din Buftea, in mare secret. Aninaru si Inna nu sunt la prima colaborare, ei au la activ peste 50 de shootinguri impreuna, iar despre acest videoclip artista a declarat: “Mi-a placut la nebunie propunerea lui, a fost o abordare indrazneata cu multe personaje, decoruri complexe pentru care s-a muncit mult.Inca se lucreaza intens pentru acest videoclip si sper ca rezultatul sa fie pe masura. Abia astept sa vedeti si voi ce a iesit. Edward este mai mult decat un colaborator/fotograf, este un bun prieten si unul dintre cei mai cool oameni pe care ii cunosc. Ne distram teribil la fiecare sedinta foto.”
       Acestea fiind scrise, va las sa priviti videoclipul "WOW", care este unul foarte, foarte interesant si colorat, dar nu inainte de a mentiona ca in imaginile din clip apare si frumoasa Sanziana Negru.

0 comentarii:

Post a Comment

Blog Archive

Free counters!