Wednesday, May 2, 2012

Dereck, atras de nonconformism si extaz!


      Deşi a filmat şi lanssat videoclipul piesei „Fashion love”, Dereck a primit o veste foarte bună. Remix-ul piesei „Siente” a ajuns pe o compilaţie din Spania care va fi lansată pe 4 mai.
      Dereck, proaspat lansat pe piata muzicala, prin melodia “Siente” in luna Decembrie 2011, a impresionat de curand prin videoclipul plin de mister al piesei “Fashion Love”. Peripetiile intampinate de acesta si co-echipierii sai, din timpul filmarilor pot fi, cu siguranta descrise prin doua cuvinte: asumare de risc si mister. Pe parcursul filmarilor, care au avut loc in cateva locatii parasite ale Bucurestiului, unele dintre ele fiind cunoscute ca fiind chiar bantuite, datorita vechimii atestate ale aceastora, Dereck s-a confruntat chiar cu prabusirea aproape integrala a uneia dintre cladiri. Trecerea de la aceasta abordare (Fashion Love) la o atitudine nonconformista va fi un simplu pas pe care acesta intentioneaza sa-l realizeze la inceputul acestei veri, prin
piesa “Hard sex” si videoclipul acesteia.
       Va fi, sustine el, ceva cu totul nou in industria muzicala romaneasca: “Mi-am inceput cariera muzicala, prin respectarea tiparelor cu o imagine adaptata stilului abordat de majoritatea artistilor romani, insa intentionez acum ca am prins curaj, sa-mi depasesc limitele sa incerc sa arat publicului un altfel de produs, unul nonconformist, indraznet si chiar usor, placut - lasciv.

1 comentarii:

Blog Archive

Free counters!