Monday, May 21, 2012

New song: Radio Killer - It it love out there (Liberty Parade 2012)

         Cel mai mare eveniment dance de strada din Romania, LIBERTY PARADE, se pregateste sa uimeasca din nou lumea, impreuna cu fanii alaturi de care se antreneaza energic de 11 ani.
         Liberty Parade, eveniment organizat de Radio 21 si ajuns la cea de-a 12 editie, urmeaza sa se desfasoare pe 28 iulie, pe Liberty Parade Arena (plaja dintre Venus si Saturn) si beneficiaza acum de un super imn compus si interpretat de Radio Killer.
         Imnul Liberty Parade 2012 se numeste “Is It Love Out There” si transmite feeling-ul care se regaseste in zecile de mii de inimi care bat la unison pe Liberty Parade Arena. Acesta a fost lansat in matinalul de la Radio 21 si prezentat de Manuel D. Dinculescu, DJ Andi si Anca Maco.
         Despre “Is It Love Out There”, Paul Damixie si Lee Heart, cei doi membri Radio Killer, spun ca: “Este o piesa plina de energie, de vara, care transmite un vibe optimist si care ne reprezinta. Ne-am dorit foarte mult sa avem o contributie la imnul Liberty Parade, mai ales ca Paul participa in fiecare an la acest festival.
         Radio Killer a devenit primul proiect de DJ din Romania care a reusit sa intre in playlist-ul BBC Radio One cu piesa Lonely Heart. Imnul Liberty Parade 2012Radio KillerIs It Love Out There – a fost produs in studioul HaHaHa Production.

0 comentarii:

Post a Comment

Blog Archive

Free counters!