Friday, May 18, 2012

Randi - lanseaza Famous Production cu Planeta Loco (Proiect nou)

        Randi ia cu asalt industria muzicală și anunță lansarea propriei case de producție, Famous Production, odată cu un nou proiect muzical: Planeta Loco, o apariție misterioasă pe piața muzicală din România.
        “Famous Production este un proiect foarte drag mie, pe care mi l-am dorit mult și care a prins contur neașteptat de repede. Vom produce muzica bună și sunt convins că vom fi apreciați pentru aceasta. Sunt mândru că, odată cu lansarea casei de producție se anunță un alt început promițător: Planeta Loco, o prezență electrizantă, plină de mister, cu un sound cu totul altfel”, declară Randi.
        Randi și-a început cariera solo cu single-ul „Anyboby”, dar este cunoscut publicului român și internațional pentru piesele ” Love me”, “Beijo” și “Angels” lansate în cadrul proiectului Morandi. Artistul care se bucură de un real succes în Europa de Est își pregătește lansarea unui nou single care va fi produs de Famous Production.
        Cel mai nou proiect adus de Famous Production pe piața muzicală din România este Planeta Loco, care se lansează cu piesa “Lagrima”. Proiectul aduce un sound fresh și energic în spatele căruia se ascund note artistice sensibile. “Single-ul “Lagrima” este atât de puternic și pătrunzătoar ca vibe încât sigur va anima cluburile de pretutindeni. Planeta Loco are un sound tech-house și este un proiect de club. Astazi prezentăm atât varianta originală a piesei, cât și o variantă radio edit facută de mine”, spune Randi.
        Casa de producție a lui Randi este pusă pe fapte mari și pregătește mai multe proiecte pentru viitorul apropiat.

0 comentarii:

Post a Comment

Blog Archive

Free counters!