Wednesday, May 23, 2012

New single: Randi - It Takes Two

        Talentatul Randi a lansat al doilea single din cariera muzicala solo. Piesa se numeste "It Takes Two".
Iata ce cuvinte gasim pe site-ul oficial al lui Randi: "Muzica este cea mai bună cale de a-mi exprima sentimentele, emoțiile și filozofia de viața si intotdeauna apelez la muzica atunci cand vreau sa spun o poveste sau sa trimit un mesaj. Versurile piesei „It takes two” îți amintesc să prețuiești oamenii dragi înainte să fie prea târziu – mesaj care rezonează cu siguranță cu mulți dintre noi. Cred că viața nu este o cursă către un scop definit, ci o succesiune de noi începuturi, care ne oferă oportunitatea de a ne reinventa constant. Privește viața ca pe o croazieră și fă tot ce poți! Tot ce ai nevoie este să decizi dacă atât corpul, cât și spiritul tău trebuie să experimenteze toate sentimentele și emoțiile oferite de această călătorie – viața. Amintește-ți întotdeauna visurile pe care le-ai avut și împarte bucuria lor cu restul lumii. Muzica ar trebui să fie lângă noi întotdeauna, și să ne ajute să ne împărtășim sentimentele și dragostea, pentru că dragostea este singura cheie a sufletelor noastre, cât și cheia lumii întregi."
        Single-ul "It Takes Two" a fost lansat azi, fix de ziua de nastere a lui Randi si cu aceasta ocazie ii urez un sincer LA MULTI ANI! Cu siguranta "It Takes Two" intra in cursa pentru HIT-ul verii. Mie-mi place extrem de mult si cred ca si voua. PLAY!

Pentru a fi printre primii care afla noutatile din partea lui Randi, va invit sa va abonati la paginile de facebook si vkontakte!

0 comentarii:

Post a Comment

Blog Archive

Free counters!