Sunday, May 6, 2012

New single: Northway feat. Gosia Andrzejewicz & Electric Pulse - Hello, Hello (Remix)

         Dupa o pauza muzicala, proiectul Northway revine cu un remix al single-ului "Hello, Hello", care este in colaborare cu Gosia Andrzejewicz & Electric Pulse. Remix-ul a fost lansat in premiera pe www.urban.ro.
         NORTHWAY este cea mai noua trupa semnata la Ino Music. Numele trupei are legatura cu orasele unde s-au nascut cei doi componenti ai trupei, Baia Mare (Sergiu) si Satu Mare (Adi). Northway nu sunt la primul single, insa revin cu un remix la un single lansat in urma cu ceva timp si produs de baietii de la Deepcentral, de data aceasta printr-o colaborare cu Gosia Andrzejewicz , una din cele mai populare artiste din Polonia si Electric Pulse.
         Proiectul a fost prezentat publicului in 2010 cand a lansat primul single sub numele de „High Five - So get up”, single produs de Play &Win. In 2011 au venit cu "Hello Hello", melodia produsa de Deepcentral.
        Inceputul acestui an i-a gasit pe Northway in studioul Ino Music, unde lucreaza la un nou single oficial si decid alaturi de echipa Ino Music si echipa Gosiei, sa readuca in prim plan „Hello Hello”, single care va face parte si de pe albumul artistei programat sa apara la inceputul toamnei 2012.
        Northway (Sergiu si Adi) au revenit in forta si ne promit multe surprize frumoase in perioada ce urmeaza. Ei mai au cateva piesa noi, insa pana vor fi lansate va las sa ascultati remix-ul piesei "Hello, Hello". De asemenea, puteti citi si un interviu cu Northway, pe care l-am realizat cu ceva timp in urma.

0 comentarii:

Post a Comment

Blog Archive

Free counters!