Monday, May 14, 2012

Sasha Lopez & Ale Blake feat. Broono canta pe aceeasi scena cu Faithless!

        Festivalul Valkane Summer Beach din Croatia ii va avea ca headlineri pe Sasha Lopez & Ale Blake feat. Broono. Acestia vor canta pe aceeasi scena cu Sister Bliss de la Faithless, dar si cu nume importante ale scenei muzicii electronice, precum Adam Beyer si Chris Liebing.
        Sasha Lopez va sustine concerte live, dar si DJ seturi, alaturi de Ale Blake si Broono, in toate colturile lumii. Austria, Cipru, Spania, Palma de Mallorca, Italia, Insulele Canare, Canada, Chile, Dubai, Estonia, Rusia sau Elvetia sunt tarile unde Sasha Lopez isi va petrece aceasta vara cu ocazia concertelor. De asemenea, cei trei se pregatesc pentru un turneu in Canada, dupa ce sunt aproape gata de a castiga Discul de Aur in acelasi teritoriu, dar si in America Latina, teritoriu in care artistul este asteptat de mai bine de un an.
        Toate aceste concerte au loc intr-o perioada foarte aglomerata pentru artist, care pregateste lansarea unui nou single, dar si a unui clip, dupa ce recentul Weekend a reusit sa rupa barierele locale si sa ajunga in topurile de specialitate internationale.
        Viitorul single Sasha Lopez va calca pe urma pieselor All My People si Weekend si se
anunta a fi unul dintre hiturile acestei veri.

0 comentarii:

Post a Comment

Blog Archive

Free counters!