Wednesday, February 22, 2012

ED SHEERAN, VEDETA SERII LA BRIT AWARDS


        Brit Awards, cea mai importanta gala pentru scena muzicii pop britanice, si-a ales castigatorii seara trecuta. Cantaretul Ed Sheeran a fost nominalizat la 4 categorii, printre care "British Album of the Year" si "Best Single", castigate de Adele si respectiv One Direction. Temandu-se ca nu va castiga nimic, artistul a declarat inainte de ceremonie: "E foarte multa competitie puternica. Presimt ca Adele va castiga premiul pentru cel mai bun album iar One Direction pentru Best Single." Supozitiile sale s-au adeverit, dar numai pana la un punct - Ed Sheeran a devenit vedeta serii, dupa a castigat doua dintre cele mai importante trofee: "British Male Solo Artist" si "British Breakthrough Act".
       In plus, Ed a captivat audienta printr-o interpretare de zile mari a piesei "Lego House". Dupa show, cantaretul a postat pe contul sau de twitter o poza cu un premiu construit din piese Lego, comentand "Lego mi-a pregatit un Brit award. Incredibil, multumesc Lego!". Inainte de a pleca spre petrecerile serii, el nu a uitat sa multumeasca social media si tuturor celor care l-au sustinut - "Am avut o noapte incredibila! Va multumesc tuturor foarte mult pentru tot!"
       Trecand peste hotare, cantaretul care a castigat "International Male Solo Artist" este senzatia ultimilor ani - Bruno Mars, al carui single "It Will Rain", prezent pe coloana sonoara a celei mai recente editii "Twilight", poate fi ascultat pe cele mai mari posturi de radio si TV din tara.
Mai jos puteti urmari prestatia lui Ed Sheeran la Brit Awards 2012.

0 comentarii:

Post a Comment

Blog Archive

Free counters!