Friday, February 17, 2012

New video: Diana Grigor - Tonight


        Tanara interpreta Diana Grigor, lanseaza videoclipul “Tonight”, al patrulea din cariera sa muzicala. Pana la lansarea oficiala a videoclipului, admiratorii interpretei s-au putut delecta cu piesa si cateva capturi din videoclip, care este unul plin de culoare si fantezie, insa care o prezinta pe Diana Grigor ca pe o femeie fatala, ce se razbuna pe fostii sai iubiti.
       Piesa „Tonight” a fost produsa de talentatul producator Alex Brashovean, iar versurile au fost scrise de Danu Boian. Videoclipul este marca „Rival Film”, in frunte cu Florin Botea, care a si fost regizorul clipului si care se declara incantat de rezultatul final: „Sunt incantat de colaborarea cu Diana. A fost foarte draguta la filmari si receptiva la sfaturile mele. Deci, am format o echipa de nota zece, zic eu...”.
Filmarile s-au desfasurat in Buftea si au durat 24 de ore. La look-ul artistei a lucrat o echipa formata din: Hair-Stylist – Catalin Stanescu; Stilist vestimentar – Matei Schwartz si Make-up artist – Paulina Buldumea.
       Pentru a fi la curent cu toata activitatea muzicala a Dianei Grigor, vizitati-i site-ul oficial www.dianagrigor.com si pagina de facebook: http://www.facebook.com/GrigorDiana

0 comentarii:

Post a Comment

Blog Archive

Free counters!