Friday, February 24, 2012

Videoclip nou: Boier Bibescu feat. DJ Oliver Tigana - Melodie de noroc

       Boier Bibescu a lansat videoclipul single-ului "Melodie de noroc" ce este un featurig cu DJ Oliver Tigana. Produsa in studiourile HaHaHa Production, "Melodie de noroc" include pe refren un sample extras dintr-o melodie a lui Alexandru Lozanciuc cu care DJ Oliver Tigana a colaborat si care a fost hit in URSS in anii ’70.
       Boierul si-a intors privirea catre Prut si a creat "Melodie de noroc", alaturi de DJ Oliver Tigana - rezident in mai multe cluburi din Chisinau si producator al tuturor albumelor semnate Pavel si Cleopatra Stratan.
Am ales sa lucrez pentru aceasta piesa cu un DJ din Republica Moldova pentru ca mi se pare ca fratii nostri de peste Prut si-au pastrat nealterat spiritul nationalist. Eu cred ca avem multe de invatat de la ei la acest capitol, iar pentru mine aceasta piesa este ca o declaratie de unire, pentru ca muzica nu cunoaste granite. Mesajul muzicii mele este in general simplu, pentru oameni  simpli, deci hai impreuna sa cantam!”, a declarat Boier Bibescu.
       Videoclipul a fost filmat in Muzeul Statului din Ramnicu Valcea, iar regizor a fost Dani Ilinca. Ce parere aveti despre piesa si videoclip? Va place? :)

0 comentarii:

Post a Comment

Blog Archive

Free counters!