Tuesday, February 21, 2012

Mayer Vira feat. Kristina - City Of Love

         De "Valentine's Day", fanii trupei Impact au primit un cadou frumos si anume o noua piesa intitulata "City Of Love". Odata cu lansarea acestei piese, a avut loc un rebranding, ba chiar mai mult, s-au transformat in 2 proiecte solo: Mayer Vira si Kristina.
        “Single-ul "City of Love" ne reprezinta in totalitate si suntem convinsi ca oamenii vor rezona cu mesajul piesei. Amandoi suntem persoane care emana tot timpul energii pozitive si cred intr-o singura religie: dragostea. ” - Mayer Vira
Noul single te indeamna sa visezi la un loc in care oamenii se respecta si se ajuta reciproc; un loc in care invidia, rautatea si indiferenta nu exista. Acest loc este destinat celor care vor sa simta ca apartin unei societati normale, in care oamenii isi doresc o lume mai buna, gandesc frumosc si simt mult. ” - Kristina.
       Nu stiu daca sa ma bucur sau nu ca vor face proiecte solo, insa cu siguranta o sa le urmaresc activitatea muzicala, pentru ca-mi place ce fac ei. Nu-mi ramane decat sa le urez mult succes, iar pe voi  va las sa ascultati (daca inca n-ati ascultat-o) mai jos piesa "City Of Love", care sincer, o ascult de cateva zile si nu ma mai satur.

0 comentarii:

Post a Comment

Blog Archive

Free counters!