Friday, February 24, 2012

New single: Radu Sirbu - Un Inger Trist

        De "Dragobete" Radu Sirbu aduce o noua surpriza fanilor sai. Daca in urma cu cateva zile, artistul a lansat  varianta in limba rusa  a noului sau single, astazi de "Dragobete", o sarbatoare cu spirit romanesc,  Radu Sirbu lanseaza varianta in limba romana a  piesei  intitulata: "Un Inger Tirst".
       „Din pacate nu este o piesa cu un final fericit, dupa cum sugereaza si titlul, dar tocmai  faptul ca fiecare dintre noi trecem prin deceptii in dragoste si simtim acea durere profunda, ne provoaca sa punem aceste sentimente pe o coala de hartie si sa dam nastere unor asemenea  piese superbe” a declarat Radu Sirbu.
       Piesa a fost compusa  la sfarsitul anului 2011 in perioada sarbatorilor de iarna, alaturi de Sianna si a fost lansata deja in doua versiuni, rusă și română , cea de-a treia varianta  in limba engleza va fi lansata in curand pentru piata internationala.
      "Cu toate ca  ideea piesei  a pornit de la doua versuri in limba rusa,  iar povestea acestei piese este una extrem de frumoasa, dupa ce am lansat piesa  mi-am dorit sa fac si  varianta romaneasca a piese nu doar pentru ca au fost multi cei care au cerut acest lucru,  ci si pentru ca mi-am dorit ca frumusetea si profunzimea mesajului sa ajunga si la inima  publicului vorbitor de limba romana."
       Mai jos va las sa ascultati piesa "Un Inger Trist", care e marca Rassada Music. Va place? :)

0 comentarii:

Post a Comment

Blog Archive

Free counters!