Thursday, February 2, 2012

New single: Mishelle - It feels so good

                           
                                 Sens Music prezinta "It feels so good” noul single Mishelle
        Dupa ce ne-a surpins pe toti cu ascensiunea single-ului de debut care a ajuns no.1 in tari precum Romania, Rusia, Ucraina sau Moldova, frumoasa basarabeanca lanseaza azi al doilea single din cariera, It feels so good.
        La fel ca Only You, primul single al artistei, It feels so good este o piesa de dragoste inspirata de o poveste adevarata. "Sunt atat de indragostita, incat indraznesc sa cred ca iubirea a creat muzica. Imi place sa cred ca muzica raspandeste in fiecare zi mesaje de dragoste ca un curier. Muzica mea e ca un biletel de dragoste :)...", spune Mishelle.
        "It feels so good" este o piesa compusa de Randi si produsa de HaHaHa Production, iar videoclipul va fi lansat la inceputul lunii viitoare.
Mishelle este din Republica Moldova si a inceput sa cante de la varsta de 5 ani, castigand nu mai putin de 100 de premii la diverse festivaluri si concursuri muzicale nationale si internationale din Rusia, SUA, Bulgaria, Turcia sau Franta.

Daca vrei sa afli mai multe despre Mishelle sau sa-i citesti povestea de dragoste, ii poti vizita blogul la adresa www.mishelle.fr . De asemenea o gasesti pe Mishelle pe: twitter, facebook, vkontakte si odnoklassniki.

Credit foto: Vip Magazin

1 comentarii:

  1. de ce single nou? daca la europaplus , o bucata de timp buna cinta?

    ReplyDelete

Blog Archive

Free counters!