Tuesday, February 21, 2012

New video: Dianna Rotaru - Te chem (Teaser)

        Dupa ce a lansat videoclipul "Goodbye" in luna octombrie anul trecut, senzuala Dianna Rotaru ne prezinta astazi teaser-ul noului sau clip la piesa "Te chem". Filmarile s-au desfasurat 3 zile in diferite locatii, printre care si "Filarmonica Nationala", regizor fiind Octavian Malai (KobZZon Production), care a regizat si videoclipurile "Devin - Miracle", "Katy Rain - Mystery", "Mona - Inside" etc. La realizarea clipului au mai lucrat Octavian Visterniceanu si Corneliu Blagoslovitu (HDstudio), iar designer vestimentar a fost Natali Rusu. Personajul masculin din videoclip este Igor Munteanu, antrenorul de dans al Diannei Rotaru.
        Piesa a fost compusa de Dianna Rotaru (muzica si text), iar de mixare, masterizare si aranjament muzical s-a ocupat Max Kissaru. Iata ce a declarat Dianna: "Piesa am compus-o dupa un vis misterios in care l-am vazut pe el, brunet  , asa cum il veti vedea si in videoclip. Aceasta productie va fi un cadou de "Martisor" pentru toti cei care inca nu si-au gasit jumatatea".
        Videoclipul "Te chem" va fi lansat in primele zile ale lunii martie, insa pana atunci va indemn sa priviti mai jos teaser-ul si sa-mi spuneti cum vi se pare.






0 comentarii:

Post a Comment

Blog Archive

Free counters!