Tuesday, February 14, 2012

New single: Radu Sirbu - Осколки Сердца (Cioburi de inima)


Radu Sirbu, Picasso-ul trupei O-Zone lanseaza „Осколки Сердца” (Cioburi De Inima)
Radu Sirbu, supranumit si "Picasso” pe timpurile cand facea parte din celebra trupa O-zone, lanseaza astazi 14 Februarie o noua piesa. Purtand titlul „Осколки Сердца” (Cioburi De Inima)  piesa  are o semnificatie aparte pentru artist,  iar faptul ca a  fost lansata in ziua de „Sf Valentin”  ne da de inteles ca este  o piesa care face parte din categoria pieselor de dragoste.
          „ Din pacate nu este o piesa cu un final fericit, dupa cum sugereaza si titlul, dar tocmai  faptul că fiecare dintre noi trecem prin deceptii in dragoste si simtim acea durere profunda, ne provoaca sa punem aceste sentimente pe o coala de hartie si sa dam nastere unor asemenea  piese superbe” a declarat Radu Sirbu.
          Piesa a fost compusa  la sfarsitul anului 2011 in perioada sarbatorilor de iarna.
Frumoasa poveste a acestei piese a pornit de la titlul ei „Осколки Сердца” (Cioburi De Inima) ideea caruia a aparut intr-o dimineata devreme de iarna. Impreuna cu Sianna, care este responsabila si pentru versurile piesei,  am dezvoltat linia melodica, iar dupa ce am intrat in studiou si am inregistrat strofele piesei,  stiam sigur ca este una din piesele  pe care merita sa o aduc la cunostinta publicului
          Va exista si variantă în limba engleză a acestei piese,  asupra careia artistul deja a inceput lucrul. Va veni la o saptamana distanta si va pastra povestea unei amintiri frumoase si  a  unei iubiri misterioase si tulburator de triste.
         „Am hotarat sa pastram varianta in limba rusa a piesei,  ca varianta oficiala,  pentru ca   asa a fost conceputa si pentru ca transmite exact mesajul dorit. Am foarte multi fani in Rusia,  atat datorita proiectelor al caror producator muzical sunt cat si a productiilor muzicale, compozitiilor si remixurilor  pe care le am pe aceasta piata.  Am  promis ani de zile  fanilor mei ca voi face si o piesa in limba rusa,  nu ca producator muzical,  cu acest lucru sunt  deja obisnuiti,  ci ca  artist.  Aceasta e piesa pe care le-o aduc  la cunostinta si care sper sa le fie pe plac de la  prima ascultare
        Trebuie sa specificam ca dupa destramarea trupei O-zone, Radu Sirbu si-a continuat cariera muzicala atat ca solist cat si ca producator muzical. Si-a deschis propriul studiou de inregistrari si propria casa de productie – Rassada Music si a  compus si remixat pentru artisti ca Dj Layla, Dee-Dee, Leonid Rudenko, Aslan, Victoria Daineko, Fabrika, Sianna, Wild Rose Project, Victoria, Buranovski Grandmothers, Shahzoda,  One Effect,  The Hot Diamonds etc. Colaborand cu cei de la Universal Music pentru proiectul Mr & Ms  si cu cei de la Ministry Of Sound pentru cel mai nou single Aroma - Summer Of Love.   A semnat alaturi de Sianna  piese cunoscute,   ca  Single Lady, City Of Slepping Hearts,  Lambada Night,  Running Away,  Goodbye (Beautiful Eyes), Don't Cry, Emotion, Love Is Not A Reason To Cry,  Summer Of Love, Sweetest Pie, Party Boy,  Mercedes si multe altele.
        „Niciodată n-am încetat să fac muzica,  este singurul meu „ viciu” de care nu  doresc si nu ma pot trata.  Este instalat adanc in sange  si nu cred ca viata mea ar avea vre-un rost fara muzica mea, familia mea si fanii mei. Adevarul e ca am stat o perioada in spate pentru a savura o alta latura a muzicii si acel proces de creare a unei piese,  care este la fel de captivant,  dar   am promis fanilor ca o sa ma intorc in fata lor la fiecare data cand am ceva de spus,  iar noua piesa este un prilej bun pentru aceasta. De asemenea in perioada urmatoare o sa lansam  sub egida labelului Rassada Music mai multe piese   pe care le voi semna ca producator muzical si compozitor."
        In speranta ca o sa va placa noua piesa semnata Radu Sirbu "Осколки Сердца” va invitam sa dati un play mai jos.

0 comentarii:

Post a Comment

Blog Archive

Free counters!