Monday, February 20, 2012

Mishelle la "Big Love Show 2012" in Rusia


        Mishelle a pasit cu dreptul in anul 2012. „It Feels So Good” este al doilea single de succes al frumoasei interprete, primul fiind „Only You”, un featuring cu Randi.
        Dupa lansarea oficiala a noului sau single, Mishelle a fost invitata la un post de televiziune din Rusia, pentru a vorbi despre „It Feels So Good”, piesa ce se difuzeaza la radio in Moldova, Ucraina, Belorusia si Rusia.
        In alta ordine de idei, Mishelle a petrecut cateva zile in Rusia. Cel mai important insa, este faptul ca pe 13 februarie a cantat in cadrul unuia dintre cele mai mari evenimente muzicale din Rusia „Big Love Show 2012” in St. Petersburg, iar pe 14 februarie a interpretat hitul „Only You” in cadrul „Big Love Show 2012” la Moscova, unde au mai evoluat artisti ca: Aura Dione, Dan Balan, Timati, Dima Bilan, Serebro etc.
       "M-am simtit extraordinar de bine pe scena. Normal ca am avut si emotii, dar am fost impresionata de reactia publicului, care canta odata cu mine si astfel nu ai cum sa nu ai o stare de spirit senzationala." - a declarat Mishelle. Daca doriti sa fiti la curent cu tot ceea ce face artista, intrati zilnic pe: facebook, twitter, odnoklassniki si vkontakte.



 

1 comentarii:

Blog Archive

Free counters!